![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sabrina123 może oczy wydają się duże przez mascarę ,bo w grze to były małe ale dzięki za komcia
![]() Czemu tak mało ludzi komentuje? Dobra dodam następne dwie m osobiście się w miarę podobają Dominiqe-laka z klasą ![]() ![]() ![]() ![]() A to zupełne przeciwieństwo Dominiqe-Daphne.Jest spokojna, oczytana, ma stałego partnera i dziecko. ![]() ![]() Komentujcie chociaż trochę ok? Heloł?Czy ktoś tu wogóle komentuje? Ostatnio edytowane przez kajucha95 : 16.02.2009 - 16:10 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bardzo ładna jest Daphne, nie widzę rażących błędów. Fryzurka doskonale pasuje, simka ma miłą twarz, ładne oczy. Można by tylko trochę zmniejszyć brodę.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję figa.
Widzę że prawie nikt tu nie komentuje,ale dla tych co komentują mam dziś trzech simów Bez zbędnego pisania-David(na początku miał być wampirem i to takim na wzór Edwarda...ale jak widać,mało podobny i wogóle ale ja się w nim zakochałam) ![]() I postanowiłam że zrobię jakies marne prezentacje... ![]() Johnny ![]() ![]() i Dolly,nie zraźcie się że taka lalkowa ale o to mi chodziło ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę miłego oceniania ![]() I oczywiście proszę o konstruktywną krytykę ![]()
BLOGUJĘ Ostatnio edytowane przez kajucha95 : 17.02.2009 - 20:36 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
No nie, gdybym to wcześniej znalazła xD Dolly jest wyrąbista xD I ten chłopak jest bardzo podobny do Edka! BrAvO!
Ludzie komentujcie, to wsparcie dla artysty! |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Jeszcze ja!
No więc też sądze,że sim jest ok.Tylko simka...eh,nie lubię różowego ;> |
![]() |
#19 |
Reputacja: 11
|
![]()
Widzę, że eksperymenty były
![]() Pierwszy sim - nie w moim typie, wad poważniejszych nie widzę. Dałabym inne ułożenie brwi i nieco powiększyłabym policzki. Drugi sim - przez użycie podobnych oczu i tych samych brwi wydaje się podobny do pierwszego ale jest moim zdaniem lepiej zrobiony. Obniżyłabym i zmniejszyła trochę oczy. Simka ma ładne oczka, pasują świetnie do jej lalkowatego stylu ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|