![]() |
#212 |
Guest
|
![]()
Dziękuję, figo.
Mam okropną wiadomość - mój komputer załapał wirusa i przywrócono mi emm... dodatki z wakacji. Muszę wszystko ściagać od nowa. |
![]() |
#213 |
Guest
|
![]()
Racja, przesadzasz ;) Gdybyś nie była zdolna to te PM'y w niczym by nie pomogły, a ja straciłabym cierpliwość po pierwszym. A to i tak jeszcze nie koniec, więc się przygotuj ;)
Moją opinię na temat Evelyn już znasz, tak więc wypowiem się o Aoki. Przyczepię się tylko i wyłącznie do oczu, które - jak zostało już napisane - są troszkę za wysoko umiejscowione. Ponadto nie powinny być tak przekrzywione,, bo "skośność" azjatyckich oczu nie polega na ich umiejscowieniu. Ale o tym ci jeszcze napiszę. Poza tym bardzo mi się podoba, mam słabość do Japonek :) |
![]() |
#214 |
Guest
|
![]()
Lou, dziękuję ;*
|
![]() |
#215 |
Guest
|
![]()
Kiedy dasz następną/następnego?
![]() |
![]() |
#216 |
Guest
|
![]()
Nemezis - myślę, że początkiem marca (problemy z simsami) ^^
|
![]() |
#217 |
Guest
|
![]()
Aha...
![]() szkoda..... |
![]() |
#218 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aoki - taka troszku dziwna.Trochę za bardzo skrzywiłaś jej oczęta.Ale i tak jest ładna.To jedyny mój zarzut.
9.
#219 |
Guest
|
![]()
Dżemkuję =d
Jutro albo pojutrze dam kolejną simkę : )) |
![]() |
#220 |
Guest
|
![]()
Mam Simkę ale z powodu braku PHOTOSHOPA zdjęcie twarzy jest "wąskie", zawsze tak u mnie jest po zrobieniu screena.
Znalazłby się ktoś, kto posiada ten program i byłby tak uczynny, żeby "spłaszczyć" screena twarzy mojej simki? Wiecie, przez Ctrl + T. Byłabym wdzieczna gdyby ktoś pomógł ^^ |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|