![]() |
#462 |
Reputacja: 10
|
![]()
To coś takiego, jak "zabłysnąć w towarzystwie". W każdym bądź razie, moja simka przywiozła kiedyś z pracy znajomego. Chwilę po tym, jak wysiedli, wyskoczyła u niej ta opcja z jego wizerunkiem. Facet nazywał się bodajże Joe Samochodzik. Komunikat brzmiał mniej więcej tak: "Powiedziałem mojemu przyjacielowi, że jesteś świetnym pracownikiem, a on chętnie zadeklarował, że chciałby Cię mieć w swoich szeregach, XXXXX". Po tym pojawiło się okno wyboru z propozycją zmiany posady. Wcześniej moja simka obejmowała stanowisko naukowca, a po tym, jak się zgodziłam, została... oceanografem
![]() *w miejsce XXXXX było jej imię. |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ja mam pytanie. Otóż zrobiłam boolPropem żeby moja simka znała wszystkich z okolicy i zaprosiłam do siebie wiedźmę. Obie lubią się już na 100% a nigdzie nie mogę znaleźć opcji żeby zostać wiedźmą. Czy koniecznie muszę być na przedmieściu?
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
|
![]()
Vegeta - nie. Może spróbuj wywalić dodatki i spróbować. Ja miałam taką sytuację i okazało się, że to przez nieaktualną wersję inteena.
![]() |
#465 |
|
![]()
Bardzo dziwne u mnie od razu pojawia się taka opcja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Guest
|
![]()
Hej !
Co mam zrobić jak zbudowałam osiedle i wpisałam kod, a on nie działa ??? Z góry dzięki, pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Może źle wpisałaś kod, albo źle wybudowałaś osiedle?
Poszukaj w dziale poradniki i przejrzyj temat o budowaniu osiedla, który już istnieje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie co do Simpe. Zainstalowałam sobie najnowszą wersję i wszystko się pięknie ładuje aż do momentu kiedy próbuje wczytać jakieś otoczenie, wtedy wyskakuje mi komunikat "Please wait" i nic nie chce dalej ruszyć, a jak próbuje coś dalej kliknąć to się zawiesza cholerstwo. Mieliście podobny problem? Od razu mówię, że wcześniejsze wersje simpe chodziły mi bez problemów i mam zainstalowane net f... (coś tam) i service pack 3. Macie jakieś rozwiązanie ?
|
![]() |
![]() |
#469 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Fobika - miałem tak samo. Przeinstalowałem Windowsa i chodzi trochę lepiej, ale wcześniej czekałem aż się wczyta. Często jest tak, że simpe już się wczyta a ekran się nie zmienia. Dobrze jest jak wtedy włączy się wygaszacz i się 'odnowi' ekran.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Guest
|
![]()
Na formata kompa to się raczej nie zdecyduje :/ Może brakuje mi jakiś plików systemowych?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|