![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
ja wiem tyle :
Bella i Mortimer to szczęśliwe małżeństwo , Kasandra jest zaręczona z donem ale Don czuł coś więcej do belli i urzucił się do niej do łóżka , bella prosiła by więcej tak nie robił Don poprosił swojego kolege kosmite żeby porwał belle a potem ją spowrotem wyrzucił Więc bella ok. 19 .00 patrzała przez teleskop i przylecieli kosmici i ją porwali niestety UFO się zepsuło i Bella została na UfO potem ludzie z maxis'a usunęli ją z paska Ćwirów i ona nadal jest w kosmosie. Ta z dziwnowa to jej rzałosny klon który w ogóle nie jest do niej podobny tylko ma te same włosy i ubranie wejdzicie w google grafike wpiszcie Bella Ćwir i tam będzie takie zdjęcie z porównaniem , a ta Bella z Dziwnowa sama kiedyś do mnie przyszła gdy wprowadziłam rodzinke poznałam ją z kimś tam a potem... wybiegła nie wiadomo z czego. a żeby odzyskań Belle z Miłowa to tak wejdźcie do miłowa wpiszczie boolProp'a spawn ... tombstone l of d czy coś takiego pojawi się nagrobek potem wciśnijcie takie coś co ma na końcu family ( tylko nie add to family ) pojawią się imionaposzukajcie belli kliknijcie na to i obok nagrobka pojawi się PRAWDZIWA BELLA która będzie miała powiązania z Ćwirami ale nie będzie znała Mortimera i Kasandry i Aleksandra bo Maxis wymazał jej pamięć |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|