![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się ,że to skutki uboczne kodu 'boolProp testingCheatsEnabled true' ...
|
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 15
|
![]()
A masz może OŻ?
Skoro dzieci w szkole potrafią się zasiedzieć, to dlaczego nie dorośli w pracy ![]() Jeżeli to może być przyczyną problemu, to proponuję ściągnąć łatkę ![]()
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Niestety nie mam Osiedlowego Życia. Mam zainstalowane tylko Zwierzaki.
Jest jakaś łatka do Pets'ów? ;DD |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 15
|
![]()
Chyba do wszystkich simów jest, ale skoro wcześniej się tak nie działo, to znaczy, że to nie to... :/
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Kurczę, spróbuję przeprowadzić ich do innego domu ,może to coś pomoże.
Jak nie to wy edytuję posta ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Też kiedyś miałam coś takiego i też były zwierzaki! Tylko mi się to podobało, ale do szkoły jeździć mogłam.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 17
|
![]()
Mam pomysł, a mianowicie: uważam, iż masz ten taki plecak/schowek, więc tam powkładaj swojej simce meble, wyposażenie, a kolory ścian i podłóg zapisz na kartce (nie musisz jeśli pamiętasz), wyprowadź przyszłą matkę z mieszkania przez sposób klikając na kompie lub gazecie i następnie kiedy już je wyprowadzisz to już z otoczenia wyprowadź swojego Xaviera i wprowadź jeszcze raz do innego domu to pewnie w pracy nie będzie - to może być rozwiązanie.
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Zrobiłam inaczej. Wyprowadziłam wszystkich do innego domu , umeblowałam podobnie.
Xaver jest , wszystko już jest wporządku ;D Teraz chata podoba mi się jeszcze bardziej.^^ Ale mam pytanie. Czy da się jakimś kodem/hackiem zatrzymać ciąże ? Chciałabym stracony czas nadrobić ![]() ![]() niech się ojciec nacieszy , póki może xDD |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|