![]() |
#191 | |
Guest
|
![]()
Pozwolisz, że odwołam się do wypowiedzi Callineck, bo sama nie umiem pisać tak rozbudowanych komentarzy.
Zgadzam się ![]() , Ale przecież na początku było, że ona siedzie w więzieniu, to w końcu musi do niego jakoś trafić ;> Cytat:
![]() No to na tyle ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
no i co bede duzo gadac jak zwykle swietnie
![]() btw. eheh ja i tak juz wiem jak to fs sie skonczy ;p |
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
No cóż.. Nie tego się spodziewałam... I dobrze, potrafisz zaskoczyć człowieka ;].
Masz fajny styl pisania. Fotek i tak nie oglądaam więc siedze cicho. Nie wiem czemu, ale mi też nie jest jej szkoda. Ciekawi mnie jeszcze, czy ona coś tym więźniarkom zrobiła, czy im się po prostu nudzi. A ja tam nie wieże, żeby ją wypuścili. Zresztą, mogła trafić na ileś tam tysięcy lat za zabójstwo (ach, te stany).Więc 3 lata, to pikuś. ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A ja się odwołam do zdjęć
![]() Oprócz tego, że Bakalia świetnie prowadzi odcinki, tekt i rozwija moje skromne pomysły, to już wiem, jak trudno jest zaaranżować fajne zdjęcie, a jej się to udaje ![]() Świetna jest ta barierka sądowa ![]() ![]() Bakalia DZIĘKUJĘ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]()
Liv - no może i masz rację z tym 1 zdjęciem. kompletnie nie zwrociłam na to uwagi ; ) dzięki.
Call - oops, już poprawiam błędy. właśnie z tym spoczywaniem nie wiedziałam co napisać, bo nie chciałam powtarzać "siedział" ;D dzięki. Chanel - dziękuję. ty nikczemna, jak może ci nie być żal Rose?! :p (ale pokręcone zdanie xd, nvm) cassant - dzięki. ciicho, przecież ty nic nie wiesz! :P bubel-96 - co wy wszyscy z tym zabójstwem? Rose nie jest aż taka brutalna xD dzięki :* Björk - <rozgląda się> jaka Bakalia? halo, jest tu jakaś Bakalia obecna w ogóle? Ja nie znam żadnej... XD dzięki wielkie :* i tobie też dziękuję za taki świetny pomysł <33 No, skończyłam już z komentowaniem komentarzy (:P). Powiem tylko, że wbrew planom Björk (zła Elija!) planuję około 2 odcinki + epilog. I wciąż się waham czy zrobić happy czy sad end (mam wolną rękę, tak uzgodziłam z B.) - ale nie powiem, do której wersji jestem bliższa. Może na koniec będzie wesoło, hurra, a może smutno... ^^ Tyle. Ahoj. |
![]() |
![]() |
#197 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aaa... <umiera> Mam do 9 czekać? Nie! Nie! Nie! Nie! I jeszcze raz NIE!!!! ;(
Ale tak myślę, że ja bym Markowi nie zaufała po tym co zrobił Nicolas... <nie może się doczekać 9 marca>
![]() |
#198 |
Guest
|
![]()
No ,cóż zgadzam się z Liv co do tego 1 zdjęcia.ale tak to mi sie podobało.I ja też już nie mogę się doczekać tego 9 marca zrób może chociaz o jeden dzień.Albo lepiej nie bo w piątek mam powtórke z historii no to niech już będzie w tą sobote masz na swoim xD
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]()
dziekuje ;*
ale tam chodzi o to, że nie 9 marca, tylko marzec roku 2009! XD |
![]() |
![]() |
#200 |
Reputacja: 10
|
![]()
No cóż, muszę przyznać, że ja też na początku myślałam iż Rose będzie siedzieć za zabójstwo. Ogólnie to masz BARDZO fajny styl pisania, a barierka w sądzie jest świetna, ale mam wielką prośbę! Zrób smutne zakończenie <robi maślane oczy>
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|