![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Przez te rzuty słabo widać.
Ale nie jest tragicznie , za duże okna np. sypialnia,prysznic.. Za dużo szarych ścian, kuchnia nawet ciekawa tylko za pusto w niej i blat za ciemny. Brak ogrodu, same drzewka nie wystarczą! xd ocena 6/10 |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm...ponury. Rozbroił mnie pojedynczy fotel ustawiony w poprzek pokoju. Kuchnia mi się za to podoba, jak i kolumny- ciekawy pomysł na zagospodarowani przestrzenie
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 15
|
![]()
Dlaczego zdjecia są tak bardzo z góry, jakbyś robił je w jedynce?
Domek nawet ładny, ale robiąc zdjęcia z lini oczu sima będącego w domku wyglądałoby to o wiele lepiej. A tak niepotrzebnie odkryłeś wszystkie swoje błędy ![]() Nie będę się rozpisywał ,ale ogólnie jest miło i przytulnie. Myślę, że każdy sim będzie sie czuł w nim dobrze ![]() Ocenka: 7/10 Pozdrawiam Dżon!
#14 |
|
![]()
Bryła raczej nieciekawa. Wnętrza bez rewelacji, ale też nie mam żadnych zarzutów. No może w salonie przydałoby się coś więcej, niż jedno krzesło. Ogólnie to tak średnio, dom nie wyróżnia się niczym szczególnym. Tym razem bez oceny.
#15 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie jest źle, ale jest kilka rzeczy, które mi się nie podobają:
1) zasłony. b) jedno łóżko (to pojedyncze) wygląda, jakby było wciśnięte do tego małego pokoju na siłę. c) Wejście do domku - chciałeś coś urozmaicić, ale niestety jakoś tak wyszło... Za to wnętrza są ładne, funkcjonalne i przytulne (a to się dla mnie liczy). Aha - i jakieś kwiatuszki przed domem by się przydały ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem domek jest świetny, i naprawdę dla spokojnych osób ;]]...
|
![]() |
#17 |
|
![]()
Bryła nawet niezła ale przydałoby się trochę roślinek z przodu.
Wnętrze trochę mało ciekawe. Chociaż dosyć przytulne. Tylko mogłeś dać tu inną kolorystykę. 7,5/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|