Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.02.2009, 21:54   #311
Mortysia
Guest

Domyślnie Odp: Jak i gdzie wgrać dodatki? - krótki poradnik

Chyba się rozpłaczę Wyrzuciłam wszystko z LotCatalog i faktycznie domków w grze już nie było (to bardzo pocieszające ) ale zastanawiałam się czy mogę jakiś domek sobie wrzucić i doszłam do wniosku że Twój "produkt" Bjork jest najpewniejszy żeby sprawdzić wiec ściągnęłam "Ogródek Bazaar", zainstalowałam, otwieram grę, próbuje postawić domek a tu "Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta" No to poniosły się po całym domu brzydkie wyrazy i wyrzuciłam "ogródek" spróbowałam jeszcze raz zainstalować ale sam budynek jak radziłaś wcześniej ale tym razem było to samo co wcześniej znaczy się całkiem się zawiesiło...
Chyba jestem po prostu pechowym przypadkiem...
Nie wydaje mnie się żeby można było temu zapobiec :/
Dziekuję Ci Bjork serdecznie i jak mogłabym się jakoś odwdzięczyć to z chęcią to zrobię
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.02.2009, 17:41   #312
Sendri

Reputacja: 10

Witam
Mam mały problem... Otóż po reinstalce gry ściągnęłam kilka dodatków (min. oczy, włosy, skiny) i nie ma ich w grze. Kiedy klikałam w "obiekty zmodyfikowane" (w okolicy) włączyło mi się pobieranie oficjanych dodatków... Proszę o pomoc
Jeśli taki post już się pojawił, to przepraszam, ale nie miałam siły przekopywać całego wątku.

Edit: Dodatków nie ma też w Warsztacie. Użyłam "Package Installer" ale dalej nic...

Ostatnio edytowane przez Sendri : 20.02.2009 - 10:12
Sendri jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.03.2009, 23:09   #313
giannanannini
Guest

ja ściągnełam dzisiaj taki minipack nieoficjalny i teraz nie wiem gdzie go zainstalować?
zainstalowałam w folderze sims 2 i nie działa... czy moze wrzucic go do download??

pisałam to w dziale "Minipacki" ale nikt mi nie odpowiedział... może tu mnie ktoś zrozumie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.03.2009, 23:30   #314
Nomad

Reputacja: 10

Do download, jak wszystkie dodatki.
stare 04.03.2009, 15:15   #315
moniczqas
Guest

Ja tez mam maly problem z dodatkami z neta posciagalam pare makijazy i fryzur dalam je do downloads ale wyskoczylo Potwierdz zmiane pliku ze nastepujacy plik juz istnieje .... jak weszlam w gre byla jedna fryzura a reszta wygladala jak jedna ze starych fryzur pomyslalam ze moge miec tylko jedna z tej strony wiec sciagnelam te ktora mi sie najbardziej podobala usonelam wszystko i makijaze wgralam jeszcze raz ale juz zadna fryzura mi nie wchodzi ( makijaze caly czas dzialaly tylko 2 razy wyswietlilo sie to Potwierdz zmiane pliku i tych 2 makijazy nie bylo co ja mam z tym zrobic .... ???
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2009, 13:32   #316
Karina xD
Guest

Wgrywam dodatki do sims 2 z internetu. Wypakowuję a potem wsadzam do folderu Downloads. Sa to pliki PACKAGE. Już dużo razy to robiłam i są w grze. (domy, ubrania, meble). Ale teraz gdy tak robię to tych nowszych dodatków nie ma w grze. Nie mam dużo ich w grze więc nie powinno być problemu. Jak zrobić, żeby były? Przecież inne dodatki są w grze... ?

Wypakowuję za pomocą WinRar'a. Mam w dobrym miejscu Downloads bo przecież ściągałam inne i są w grze. Pomóżcie!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.03.2009, 16:58   #317
monikaaa117
Guest

A do jakiego folderu należy wypakować domy? Gdy wypakowałam do folderu Downloads to nigdzie ich nie było
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.03.2009, 19:45   #318
claudia_o
Guest

Domy często trzeba instalować, nawet wtedy nie trzeba wrzucać do folderu downloads.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.03.2009, 11:36   #319
Łezka

Reputacja: 17

Tzn. wystarczy jak ściągniesz dom to klikasz dwa razy na ten domek on pyta czy chcesz go zainstalować i dalej się instaluje później wchodzisz do gry i masz swój dom i nic nie wrzucasz do Downloads.
stare 23.03.2009, 12:18   #320
Idalia
Guest

Widzę że tu o takie rzeczy pytają, więc nie będę zakładać nowego tematu. Mianowicie ściągnęłam sobie kilkadziesiąt (jeśli nie więcej) dodatków. Wszystko było sprawne. Ostatnio uzupełniłam swoją kolekcję Sims 2 o 3 ostatnie dodatki - Podróże, Czas Wolny, Osiedlowe Życie. No i tu powstał problem - jak włączam grę to pyta, czy włączyć ściągnięte pliki, i daję na tak, a dalej ich nie mam w grze. Co mogę zrobić?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Zasady Postowania