![]() |
#331 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#332 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nataszę Unię z Doliny Niezbędnej, okradł i się z nim później pobiła, ale niestety przegrała
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Reputacja: 17
|
![]()
U mnie pojawia się na każdej parceli, oprócz publicznych moich, a raczej simów.
![]() |
#334 |
|
![]()
Mam pytanie:
Jak Simy mogą zamieszkać w domkach letniskowych? |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Guest
|
![]()
Musisz przez komputer kupić parcelę.To się bodajże nazywa domek letniskowy ;p
nie wiem czy to przypadkiem nie jest w "kup parcelę publiczną",ale poszukaj,na pewno się zorientujesz o co chodzi. Kupujesz domek i potem jedziesz jak na normalne wakacje tyle że zamiast hotelu wybierasz swoją kupioną parcelę. |
![]() |
![]() |
#336 |
Reputacja: 17
|
![]()
Mati nie wiesz? To proste - sim musi ten domek kupić. Dzwonisz telefonem i klikasz na Nieruchomości następnie kup domek letniskowy później wybierasz z jakiego otoczenia wakacyjnego Maxis stworzył parę domków, ale ty możesz tworzyć własne w danym otoczeniu wakacyjnym, a no i potem wybierasz domek pyta czy napewno chcesz go kupić potwierdzasz i masz.
![]()
![]() |
#337 |
|
![]()
Dzięki, mam zamiar Simami wybrać się do domku letniskowego, bo ciągły pobyt w hotelach mnie nudzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Guest
|
![]()
Em... Kiedy włączają mi się Simsy pisze, że 'dodatek "Cztery pory roku" został odinstalowany, więc niektóre elementy związane z pogodą zostaną usunięte". Kiedy klikam Dalej, pojawia mi się normalne menu z wyborem miejscowości. Jak wybieram którąś z nich, to normalnie się ładuje, po czym nagle obraz znika i przeskakuje mi na pulpit i wyłącza się cała gra. Nie wiecie o co chodzi?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|