![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny projekt ,mój ulubiony styl,wnetrza sa starannie dopracowane . Ładny ogród symetryczny i poprawny.Na wszystkie pomieszczenia można patrzec i wyobrażac że się tam miaszka ! Bardzo pracochłonna praca i zrobiona poprawnie!
Mistrzu mogę dac ci tylko jedna ocenę. Ocena 10/10 z dużym plusem. |
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak, ogród zbyt kanciasty,czyli średni
Bryła i dach suuuuuper ci wyszły ![]() Świetnie zroibłeś ten pomysł z żywopłotem (nie w ogrodzie) ![]() W chyba we wszystkich łazienkach użyłeś tą samą umywalke i kibel Salony, jadalnia, kuchnia ,sypialnie wyszły ci prześlicznie ![]() No to teraz ocene dam ![]() Dam 10/10 za pomysł, wkład w ten projekt i czas ;] ^^ ![]() Pozdro ![]()
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Witaj
Wszystko pięknie ładnie, jest elegancko, a przy okazji nie jest nawalone, czyli jest tak czysto i bardzo fajnie. Nie podoba mi sie ogród i tyl bryły. Jak również łazienki, są łądne same w sobie i rozumiem ze były remontowane ale psują mi charakter tego domu. Mimo wszystko 8/10. |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Oj trochę się nazbierało, niestety karta graficzna mi padła i nie miałem dostępu do komputera
![]() Björk - Dziękuję uniżenie i cieszę się że się podoba ![]() Jinchüüriki - Dziękuję ![]() Helena - Dziękuję i niestety nie będę mógł dać domku do pobrania, są tam dodatki których nie wolno udostępniać ![]() Julia - Dziękuję ![]() Aniołek - Wiedziałem że coś zrobiłem źle jeśli ogród miał być francuski, dziękuję za uwagę i komentarz ![]() Justka - Łazienki były jak wiadomo remontowane, ale też nie powiedział bym że są jakoś strasznie szalone ![]() ![]() Daaagi - Dziękuję ![]() Matti93 - Dziękuję ![]() Dziurawiec_Skąpolistny - Dziękuję ![]() Dominic - Dziękuję ![]() kubuss - Ogród jest geometryczny ponieważ miał być w stylu francuskim ![]() ![]() ![]() Mia Magda - Dziękuję ![]() Vicia - Dziękuję ![]() Szymon - Dziękuję ![]() Irys - Dziękuję ![]() Symfonia - Dziękuję ![]() Paka - Tak ogród w stylu francuskim czyli będzie kanciasty i geometryczny ![]() Umywalek są dwa rodzaje, ale niestety nie wiem co to jest kibel, chyba że chodzi o sedes ![]() ![]() Dziękuję za komentarz ![]() Steve - Mógłbyś napisać napisać czemu Ci się nie podoba? ![]() ![]() Sumując następnym razem o ile będzie to stary dom postaram się zrobić łazienki "z epoki" ![]() ![]() Dziękuję wszystkim za komentarze i zapraszam innych do oceniania ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Ogród mi się nie podoba ponieważ nie lubie jak wszystko jest tak uporządkowane
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
No niestety u mnie rozgardiaszu i chaosu w ogrodach nie uświadczysz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Nie myśl ze ja nie lubie symetrii! Bo czasami mam na tym punkcie fioła, ale myśle ze takie wrażenie wywarł na mnie ten ogród ponieważ...ta parcela jakby się odrazu konczy i wydaje sie tak pusto przez co bardziej podkresla się własnie między innymi te równe ściezki. Ale podejrzewam ze nadzwyczajniej skonczyło sie miejsce na parceli, i myśle ze jak by za tym labirynem ściezek za domem były potem jeszcze drzewa zasłaniające "pustą łąke" to byłbym zachwycony tym ogrodem
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Tak rozumiem, niestety wielkość parceli to moja zmora
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Te dęby...to byłoby piękne, ale podejrzewam ze wtedy ogród z tyłu już wogole by się nie zmieścił
![]() |
![]() |
#30 |
Reputacja: 15
|
![]()
I znowu byłem pewny, że już oceniałem ten domek... patrzę, a tu.... dupa
![]() No więc teraz przeleję na klawiaturę teraz to wszystko, co miało być już przelane kilka dni temu ![]() Bryła- taka dostojna i piękna, w takim amerykańskim stylu, choć trochę przypomina mi styl Adamów, a w szczególności te wijące się po fasadzie zielska ![]() Wnętrza są pełne przepychu, lecz ładnie i sumiennie zagospodarowane ![]() Trochę brakuje mi jakiejś takiej dużej sali reprezentacyjnej, ale.... Oczywiście 10/10 Pozdrawiam!
|
|