![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo podoba mi się pastelowa kolorystyka wnętrz oraz delikatne mebelki .
![]() W projekcie wykorzystałaś mnóstwo ślicznych dekoracji , które ożywiły całość i zbliżyły do realizmu . Osobiście bardzo lubię ten styl i w ocenie zawsze bedę na : TAK ! ![]() Sposród Twoich projektów , ten uważam za najlepszy i bardzo zaskakuje mnie olbrzymia różnica w jakości wykonania jaka istnieje pomiędzy Twoimi starszymi projektami , a bieżącymi . ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Świetny domek
![]() ![]() P.S. Ale ta twoja służąca to się chyba trochę obija bo mam poczucie bałaganu xD |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Nie ma co się rospisywać .
Domek jest prześliczny pod każdym wzgledem , i faktycznie widać że ktoś w nim mieszka i nieżle bałagani ![]() Wokół domu jest uroczo podoba mi się elewacja , mnogośc roślin sprawia wrażenie że jesteśmy w tropikach na wakacjach! Projekt BOMBA!!!! ![]() Ocena nie może być inna 10/10 - plus za ogrom włożonej pracy! |
![]() |
#14 |
Reputacja: 15
|
![]()
Aż jestem na siebie zły, że wcześniej tego nie widziałem
![]() CUDO! Piękny,zaciszny domek wiejski jakiegoś asertywnego intelektualisty/stki mającego duże poczucie stylu ![]() Miód i orzeszki! Tak patrzę na te zdjęcia, i czym bardziej w nie patrzę, to tym bardziej dochądze do wniosku, że to jest najlepszy dom jaki kiedykolwiek widziałem na forum.... Naprawdę, niestety....a może i stety, bo chociaż poziom budownictwa na naszym forum nie jest najgorszy, i wiele razy postawiłem 10/10, a to wg. mnie jest najlepszy dom, to czuję pewien niedosyt.... Nie wiem dlaczemu ![]() 10/10 Pozdrawiam!
#15 |
|
![]()
Ten dom jest po prostu cudny! Wszystko do siebie pasuje i jest tak kolorowo i ładnie! Piękny ogród i sypialnie dla dzieci są boskie. Jeden z najlepszych domów jakie widziałam!
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
No cóż, mi się bardzo podoba. Świetnie oddałaś klimat domku nad morzem. Niemal czuc słoną bryzę na języku i szum fal w oddali....
10 ![]() Czekoladowy.pl, Bąston Męseczjuzets.
#17 | |||||
|
![]()
Dziękuję wszystkim za komentarze i ocenki, muszę przyznać, że jestem miło zaskoczona, że aż tak się wszystkim podoba
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się spodobał. Widzę, że będziesz stanowiła zagrożenie dla innych architektów, np. dla vibratorii i dawno niewidzianego w tym dziale haughtona
![]() Widzę, że się napracowałaś. Błękity nie gryzą się z turkusami, ale tez nie zlewają. Ten bluszcz, który "za podłoże nie wybiera sobie ziemi, lecz mury" bardzo mi się spodobał. Może i niewiadomo skąd się wziął, ale mnie się podoba. Nie przesadziłaś z ozdobami, ale i nie widać pustych miejsc. Zaimponowałaś mi pomysłem, aby umieścić w domu pobrudzone krzesła, kanapy, których skóra była przetarta i meble wyglądające jakby przeszły jakieś tortury (co ja piszę...). Całość urządzona ze smakiem. Pozdrawiam. |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Jej, mi to przypomina film ,,Mama mia!'' Super, cudo, bardzo mi się podoba. !
10/10 |
![]() |
#20 |
|
![]()
OMG! To ma styl!
Niesamowite. Klimat niesamowity, to muszę przyznać. Zgadzam się z Shebą co do faktu zrzynania z Curio, ale dom po prostu przywrócił mi wiarę w umiejętności użytkowników tego forum. Piękna robota, wielkie starania, ogrom pracy, niezwykłe umiejętności i wyczucie. To wszystko co mogę powiedzieć. Moją uwagę zwróciła szczególnie oprawa jadalni - pięknie wykorzystany łuk drzwiowy w połączeniu z drewnianymi belkami. I ten wszechobecny bajzel jest uroczy. Tylko to zerżnięcie z curio... Ale na prawdę przyjemnie było obejrzeć to cudeńko, doceniam masę pracy włożoną w projekt. I ten niesamowity klimat! Pozdrawiam i czekam na kolejne dzieła, Marian... Edit: Molly ma rację - istne Mamma mia! A ja kocham abbę! To tym bardziej plus! ![]()
JUŻ JEST! "ROMANA SINGULIER" w dziale Domy TS2 Ostatnio edytowane przez Marian... : 08.03.2009 - 13:07 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|