![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
O Boże...
10/10 Nic dodać, nic ująć... Może dasz do ściągnięcia?
#23 |
|
![]()
Przepięknie, a ten żółw na łóżku jest prześłiczny.
Z żalem przyznaję 10/10, ponieważ dałabym więcej... |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
Wszystko pięknie urządzone, bardzo ładnie wykonane pomieszczenia. Panuje swojski, nadmorski klimat. To mi sie podoba. Po za tym ogród to cos wspaniałego, taka dżungla, taki tajemniczy czar i ten hipcio. Gratulacje!
Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
Nieco mi nie pasuje ten hipopotam w jeziotku,taki sztuczny.
Ale tak to wszystko jest świetne.Dom żywcem ściągnięty z wiosek na wybrzeżu Chorwacji... 10/10
#26 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła
Bryłę trochę trudno ocenić z frontu wygląda całkiem ładnie bardzo podoba mi się kamienna elewacja jednak przydało by się kilka zdjęć prezentujących parcele z góry by móc zobaczyć rzeczywisty kształt domu i daj rzuty obu pięter . Ogród Właśnie taki jaki jak lubię . Zarośnięty , naturalny i bardzo realistyczny jednak przydało by się w kilku miejscach trochę więcej niskich krzaków . Szkoda tylko że nie posiadasz dodatku Podróże mogłabyś w tedy umieścić dom nad morzem . Na pewno pięknie by wyglądał na takim skalistym wybrzeżu otoczonym bujnym tropikalnym ogrodem . Wnętrze bardzo mi się spodobało choć sam nie przepadam za tym stylem . Dużo dekoracji , świetnie dobrane meble i przepięknie dobrane koloru . Ocena +Bryła +Ogród +Wnętrze +Duży realizm Ocena Liczbowa Bryła 8/10 Ogród 9/10 Wnętrze 10/10 Ogół 9/10 Pozdrawiam Kowalino
#27 |
|
![]()
BajkOwO. ^^
Wszystko dopasowane. Piękne dodatki z neta. x) 10/10 To chyba tyle ![]() Z góry dzięki ^^ ;]
Zapraszam do mojego ZOO. =] mycha352.mondozoo.com Chcesz założyć własne ZOO?. Napisz do mnie, na pewno pomogę. : ) Ostatnio edytowane przez haughton : 20.03.2009 - 13:21 Powód: w tym dziale nie pytamy o pochodzenie dodatków |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
no po prostu cud miód
10/10 wszystko jest równie piękne aż chciało by się tam zamieszkać przynajmniej ja bym chciała... |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Dzięki
![]() Z tym Mamma Mia, to dobrze zauważyliście, bo to właśnie po obejrzeniu tego filmu w mojej wyobraźni powstał ten domek, a później został przerzucony na projekt w grze. kubuss - nie, nie obrażę się ![]() omega21, nie mogę dać do ściągnięcia, ponieważ dom zawiera płatne, oraz nieredystrybucyjne dodatki. kotek23 - spróbuje znaleźć, ale nic nie obiecuję, napisze PM.
#30 |
|
![]()
świetny, świetny i jeszcze raz świetny.
zazdroszczę talentu ; ) wszystko pasuje jak puzzle w układance xd. 10/10 . pozdrawiam, doom ![]() Ostatnio edytowane przez haughton : 20.03.2009 - 13:22 Powód: w tym dziale nie pytamy o pochodzenie dodatków |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|