![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie tak jak Sasuke, zatkało
![]() Tylko kilka uwag : Rób większe zdjęcia ![]() Łazienka jest za duża, rób mniejsze, albo wykorzystaj tą przestrzeń ![]() Jadalnio-kuchnio-salon tez jest zaaaaaa duży!! ![]() Ogródek taki ubogi dosyć Ale jak na pierwszy dom to super! ![]() Świetne dodatki z neta ;] 9,5/10 ![]()
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Domek bardzo ładny ale:
- nie podoba mi się bryła - styl bryły odbiega od wnętrza - brak ogródka - pusto troche ;/ ocena : 7/10 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ogólnie ładny domek , chyba dla kilku simów .
Ładnie dobrane kolory ,b.ładna kuchnia! i łazienka! Ocena: 7,5/10 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Witaj
Przedpokój jest za ciemny, lustro wchodzi na drzwi, i te wszystkie rzeczy są ustawione tak w rządku. Kuchnia jest nawet ok., ale szafki są źle ustawione (no chyba ze tak miało być to sorry) I zastanawiam się co tam wisi takie czarne nad tymi szafkami? Jak to TV to trochę mało funkcjonalne. I nie podoba mi się ten kawałek ściany gdzie nic nie ma a wiszą jakieś zielone badyle. I trochę za dużo tam kwiatów postawionych tylko po to żeby zakryć miejsce które Ci zostało. Po za tym zasłonki nijak pasują do tych mebli w kuchni. A na jednym oknie w ogóle brakuje zasłonki ![]() Łazienka nawet, choć mało funkcjonalna, mam wrażenie ze ustawiałaś te rzeczy tam tak o, bez pomysłu, bo np. lustro wisi na jednym końcu a umywalka na drugim. W sypialni widzę niebo, nieład który nie jest ładny, i równe poduszki które rzucają się w oczy jako pierwsze ![]() W salonie znów coś nie gra, ciągle mam wrażenie chaosu, i kanapy mają okropny kolor. I w ogóle ściany są szare…i kwiatki wyrastają z podłogi. Bryła okropna, ogród mi się w ogóle nie podoba. Bo to ponarzekałem… ale to Twój pierwszy dom wiec jest w porządku, mam nadzieje ze następne będą lepsze. 8/10. Pozdrawiam. |
![]() |
#15 |
|
![]()
Jak na pierwszy domek to jest znakomicie doskonały xD Nie widzę tu nawet żadnych jakiś błędów "dekoratorskich". Znakomicie dobierasz kolory i umeblowanie. Jedyne co to bryła nie przypadła mi specialnie do gusty. Jest jakaś taka mroczna i ciemna. Strasznie mi się podobały elementy dekoracyjne
![]()
#16 |
|
![]()
Jak na pierwszy dom to nie jest źle, ale mogło by być o wiele lepiej.
Zacznijmy od minusów: - bryła zbyt masywna tylko nie wiem czy to efekt zbyt ciemnych elewacji czy może taka po prostu jest - ogród nie ma żadnego ładu, wszystko porozrzucane, niby skromnie, a jednak z przesadą - w pomieszczeniach jest zbyt ciemno - w kuchni ta lustrzana podłoga, drewniane meble, tapeta się razem nie kleją - w sypialni chciałaś zrobić takie przytulne pomieszczenie z lekkim bałaganem, ale wyszło Ci zbyt sztucznie (może to przez tą podłogę, nie wszędzie można ją używać, cho nie zaprzeczam, że bardzo ładnie się prezentuje) - w pomieszczeniach jest za ciemno To co mi sie podoba to salon, urządzony z gustem, sprawia wrażenie bardzo elegenckiego i łazienka taka domowa i ładnie urządzona. Ogólnie widać, że masz talent, ale trzeba go jeszcze podszlifować. Ocena: 7/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|