|  | #1 | 
| Guest 

| 

Nie mogłam znaleźć podobnego tematu,wiec piszę Czy jest jakiś hack by móc zablokować pragnienia sima? Oczywiście nie wszystkie,ale np.te związane z innym simem? Np.jesli mój sim chce zadzwonic do innego albo się z nim spotakc,grać itp?? Mam simkę którą lubię,i ona ciągle ma pragnienia z simem którego usmierciłam a byli w soie zauroczenii aspiracja mi spoda bo mimo innych znajomych ona ciągle chce sie z nim spotkać  Pomocy | 
|   | 
|  | 
|  | #3 | 
| Zarejestrowany: 14.01.2009 Płeć: MężczyznaPostów: 725 Reputacja: 10 | 

No jak ppm klikniesz na pragnienie to się zablokuje aż go nie odblokujesz albo nie spełnisz, ale działa tylko na jedno.

__________________ Individualism against Religion | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Guest 

| 

Ale jak klikne to musze koniecznie je spełnic,a ja chce by ona takich pragnien nie miała   | 
|   | 
|  | #5 | 
| Zarejestrowany: 14.01.2009 Płeć: MężczyznaPostów: 725 Reputacja: 10 | 

Aha w ten sposób zablokować, nie zrozumiałem cie   taki hack chyba nie istnieje, ale pewny nie jestem. 
				__________________ Individualism against Religion | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Zarejestrowany: 16.07.2008 Płeć: KobietaPostów: 277 Reputacja: 10 | 

Witaj! Możesz za pomocą inSIMenator'a odświeżyć panel pragnień   | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Zarejestrowany: 18.04.2008 Skąd: W simowie Płeć: KobietaPostów: 643 Reputacja: 10 | 

Nie wiem czy jest blokada pragnień, ale jest taki kod który pozwala mieć platynową aspirację: aspirationlevel - po spacji wpisujesz numer od 1 do 5, 1 oznacza najniższą aspirację, a 5 najwyzszą platynową lock aspiration on - powoduje zastpopwanie ubytku aspiracji, aby go wyłączyć wpisujesz off Tylko, że te kody prawdopodobbnie działają, dopiro jak masz zwierzaki albo wyżej. | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Zarejestrowany: 21.03.2007 Skąd: Macondo Wiek: 33 Płeć: KobietaPostów: 3,128 Reputacja: 11 | 

oraz ustawić dowolną ilość blokad    
				__________________ Obrazek został usunięty, ponieważ przekraczał dozwolony rozmiar. bezwzględnie. | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Guest 

| 

jak to zrobić?
		 | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |