|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oo taaak! Wbij sobie to do swojej małej główki, że ci zazdroszczę. Mhm, niczego innego nie pragnę! Mam ci zazdrościć "umiejętności" postawienia kilku krzaków, wielkiego kloca na środku i kilku samochodów? Może i nie pokazuję swoich projektów bo usunęłam ts, ale NA PEWNO budowałam duużo razy lepiej od ciebie. A co sobie wmówisz do swojej makówki, to mi to lata, serio.
|
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
jakiś taki dziwaczny basen, no i z resztą to się zgodzę z Woltuwą Ocena liczbowa: 3/10 [zawyżona, z powodu długości budowy xd]
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Chyba reklama tego budynku była na twojej stronie internetowej
![]() Bryła wyszła ci fajnie, a ogród hm...jeszcze lepiej ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Nie podoba mi się ,że samochody na ulicy są tak porozstawiane.
A jak np. jakiś samochód, albo TIR będzie jechał? ![]() Z tyłu ogród jest XAXA( czyli zazazafajny xD) i parking tak samo ;] W środku na korytarzu jest za ciemno, trochę lamp, obrazów, kwiatków mógbyś dać, chociaż to jeszcze niezamieszkałe. I źle wyszedł ci ten dach ze szklarni, mam wrażenie ,że postawiłeś go tak, żeby poprostu był, tak samo z bateriami słonecznymi Ale że ja ten projekt kocham to dam 10/10 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
WOW! To jest piękne i cudowne. Ne podoba mi się tylko ten dach od szklarni, ale to mały szczegół.
Ocena 10/10 |
![]() |
#6 |
Reputacja: 15
|
![]()
WOW
![]() Widać , że się napracowałeś i to nieźle. Tylko ciągle mam do Ciebie żal o jedną rzecz- dlaczego nie dasz choć jednego przykładowo urządzonego apartamentu, lub chociaż hallu, czy coś...? ![]() Ale co do budynku, to na pochwałę zasługuje również wymyślne ukształtowanie terenu, które mimo wszystko tworzy spójną całość. <podziw> ![]() Oświetlenie również niczego sobie ![]() Pozdrawiam!
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Na prawdę...
Takie projekty stają się nudne. Bryły są prawie zawsze podobne, klocowate. A co najciekawsze, wszędzie te same panele (?) na ścianach zewnetrznych. Baterie słoneczne i te szklane coś, wyglądają bardzo nieestetycznie. Baterie słoneczne mogłeś gdzieś schować, a nie pier... znaczy wrzucić na, praktycznie sam środek budynku ![]() Będę się powtarzać, aż do skutku, może zbudujesz dom, albo chociaż pokażesz urządzone wnętrze któregoś z tych bloków? Ja też potrafie odpierniczyć kloca na środku działki, pomalować na odwal i sie cieszyć. Przepraszam, jeśli cie to uraziło. edit: cześć Woltuwa ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Bryła średnio mi się podoba, jest taka klockowato-ogromna. Fajny pomysł z przeszklonym dachem. Garaż i tylna część parceli spoko. Ocena: 7/10.
kubuss |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Cudeńko
![]() ale mogl bys dac zdjęcia wykończonych mieszkań ocena 10/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|