|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Jeżeli mam być szczery to nie podoba mi się.
Odnoszę wrażenie, że swoim projektom chcesz dodać jak najwięcej realizmu - ale nie za bardzo się to udało. Po pierwsze: Szkoda, że firma Mexxxis bla,bla,bla,cośtam,cośtam zapomniała wspomnieć, że oprócz "zalet" budynek ma poważne wady. Chodzi mi m. in. o: 1. Parking: - jako kierowca wiem, że zaparkowanie w tak wąskich uliczkach jest właściwie niemożliwe. Tyczy się to zarówno parkingu podziemnego, jak i parkingu na zewnątrz. 2. Basen - poważne zagrożenie życia. Wyjście jest tylko z jednej strony, dostając nagłego skurczu/zawały/czegokolwiek po drugiej stronie (przy ścianie) można się utopić, a w dodatku nie widzę miejsca dla ratowników. I jak ty sobie wyobrażasz basen w tym miejscu? Przecież wejście/wyjście prowadzi do Parkingu Podziemnego. Żadnej szatni? Ręczniki mieszkańcy trzymają w Uwięzionych Samochodach, Które Nie Mają Jak Wyjechać? 3. Elewacja - "Ale to już było.. Znikło gdzieś za nami" http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49539 - uderzająco podobna, prawda? Ja radziłbym Ci unikać takich powtórzeń. 4. Dach - bez pomysłu. To coś w kształcie trójkąta jeszcze pogarsza efekt. Może pooglądaj prace innych użytkowników i podpatrzysz jakiś ciekawy dach. ![]() 5. - Drzewa - umieszczone za bardzo przy linijce, co odbiera im realizmu. 6. I jak zwykle nie ma zdjęć mieszkań. A to jest tak samo ważne, jak zdjęcia z zewnątrz 2/10 Wolt. |
![]() |
![]() |
#4 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
prawda w oczy kole szczególnie do W. pokaz cos lepszego... bo jak oglądam twoje projekty to one na mniej pkt zasługują... |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]()
Zazdrość? Nie wiem, czego mam Ci zazdrościć. No, ale domyślam się, że to miała być obelga. No ale mniejsza o tym.
Cytat:
Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Oo taaak! Wbij sobie to do swojej małej główki, że ci zazdroszczę. Mhm, niczego innego nie pragnę! Mam ci zazdrościć "umiejętności" postawienia kilku krzaków, wielkiego kloca na środku i kilku samochodów? Może i nie pokazuję swoich projektów bo usunęłam ts, ale NA PEWNO budowałam duużo razy lepiej od ciebie. A co sobie wmówisz do swojej makówki, to mi to lata, serio.
|
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
jakiś taki dziwaczny basen, no i z resztą to się zgodzę z Woltuwą Ocena liczbowa: 3/10 [zawyżona, z powodu długości budowy xd]
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|