![]() |
#11 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jak się rozpędzisz jeszcze bardziej nikt nie nadąży za ocenianiem Twoich domków ;]
A co do Twojego wymysłu: jak już wspomniał haughton, pomieszane z poplątanym. Nie mam co prawda pojęcia, jak wyglądały amerykańskie domki 40 lat temu, więc tą kwestię odpuszczę sobie w ocenianiu. Czyli niezbyt mi się podoba. Meble w kuchni tak bardzo nie pasują do reszty, że takiego bezguścia jeszcze nie widziałam :/ Z resztą pomieszczeń jest nawet odrobinę lepiej, ale i tak nie zachwyca :/ Jedynie może ten kącik salonowy jeszcze jest w miarę fajny, ale reszta to tragedia kontrastowego bezguścia :/ 4/10 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z zewnątrz ten dom jest całkiem zachęcający.
Natomiast w środku, sama niewiem. Napewno nie podoba mi się niebieska kuchnia, ale za to jadalnia i salonik są niezłe. Po prostu nie oriętuję się w latach 60, a więc nie wmagam zbyt dużo. 9.99/10 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba i trochę tego amerykańskiego klimatu jest, ale to jednak nie to samo
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Dom bardzo ładny, aczkolwiek nie podoba mi się misz masz okien. A wewnątrz nie podoba mi się kuchnia, meble i płytki. Reszta ok. Ocena: 9/10.
kubuss Ostatnio edytowane przez kubuss : 20.03.2009 - 20:18 |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Hmm. od czego by tu zacząć. Ok - zacznę od bryły.
Otóż sama bryła zrobiła na mnie dobre wrażenia. Samochód, który tam stoi dodaje uroku. Gorzej jest z wnętrzem, przykro mi to mówić ale tam mało rzeczy do siebie pasuje. Łazienka numer jeden w ogóle mi się nie podoba. Sypialnia również. Reszta `ujdzie`. Ale tak szczerze mówiąc gdyby nie to pomieszanie tego wszystkiego sama chciałabym zamieszkać w takim domu. Moja ocena to 7,5/10 Pozdrawiam Setishe
__________________ When you're at the end of the road And you lost all sense of control And your thoughts have taken their toll ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Nawet jest okey, ale mogło być lepiej.
Po jaką simkę Ci te niebieskie blaty w kuchni, które moim zdaniem tam nie pasują. Meble w salonie mi się nie podobają, nie pasują z deka do siebie. 8/10. Pozdrawiam. |
![]() |
#17 |
Reputacja: 15
|
![]()
Dziękuję za komentarze
![]() A następny projekt jest już w pracy, ale zapowiadam, że też będzie kogiel mogiel ![]()
#18 |
|
![]()
Fajne, nie podobają mi sie tylko niebieskie meble w kuchni
8/10
#19 |
Guest
|
![]()
Mała ładna i przytulna bryła i ładna elewacja.
Bardzo przytulny ten domek i dopasowane meble , do łóżka po skosie można się przyzwyczaić , ale niebieskie meble kuchenne to nie dla mnie! Po za tym podoba mi się cały projekt są małe nie ścisłości ale co tam! ![]() ocena 8,5/10 |
![]() |
#20 |
|
![]()
Przyjazny dom, podoba mi się
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|