![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Nudno,nic nie zwyklego i nie wierzę żeby to był dom na konkurs i żeby zają 2 miejsce!
![]() Chyba nie widziałeś tutaj domów!Tamte sa świetne,a ten to tylko zachwyca poczatkujacych lub tych którzy nie widzieli wiele w swoim życiu ![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hm...co by tu powiedzieć?:
bryła i ogród - cud, miód korytarz - nie pasuje mi lustro i okno obok siebie, sypialnia - tak jakby za niebieska salonik - bardzo ładny, ale taki jakiś dziwny łazienka - znowuż za niebieska ![]() kuchnia - ma swój wdzięk, ale jest taka też dziwna jadalnia - to bardzo ładne pomieszczenie, fajne wykonanie Ogółem - po mimo niedociągnięć, dom wydaje się ładny, 7/10 |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Hmmmm....torszkę zapusto ;] xD pozdróFFka ;]
|
![]() |
#25 |
|
![]()
"Brał on udział w konkursie na innym forum i zajął drugie miejsce." - buhahahaha, po żart tak
![]() Koniec. pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Cały dom zasługuje na ocenę 8,5/10
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Daje 9/10
Ale te płytki w łazience kiepskie I jeszcze jedna mała uwaga za dużo miejsca zostawiłaś wolnego |
![]() |
#28 |
|
![]()
No fajnie nawet. Ten biały sufit mnie wymęczy.. ;0
8/10
#29 |
Guest
|
![]()
Szczerze powiedziawszy to dom mi się nie podoba. Nie wiem jakim cudem zajął drugie miejsce w jakiś konkursie! Chociaż widziałam też gorsze domy. Korytarz jest pusty i reszta pomieszczeń też jest taka ogołocona. Ale jak na początku wspomniałaś, że jest to Twoja pierwsza budowla na tym forum, to nie jest, aż tak kiepska. Ocena: 4/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|