![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć, ostatnio się pomyliłem, ten dom jest moją pechową 13
![]() ![]() ![]() Zamieszkuje go sławna dziennikarka Noemi Raczek i jej suczka Chikitta ![]() Bryła ![]() ![]() Ogród ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Front Domu - jak widać Simy też biorą się za wiosenne porządki ![]() ![]() Przedsionek ![]() ![]() Pokój Chikitty ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Kuchnia+kącik jadalny ![]() ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() Rzuty ![]() ****** Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez dżin. : 24.03.2009 - 16:59 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
No więc tak.
Nie podobają mi się jedynie czarno-białe rzeczy w łazience ale reszta jest spoko ![]() 8/10
#3 |
Guest
|
![]()
Ładny
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Jedyne co mi się nie podoba to za dużo tych trzcin w jeziorku
![]() I jezdyyy , tylko nie wiosenne porząądkiiiii....xd A tak ogólnie ładne wnętrza i "zewnętrze ![]() 9,6/10 ![]() @dit: Sasuke wiesz co ? ![]() I didn't know that too ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Na zewnątrz całkiem uroczo. A wewnątrz... salon jest fajny, kuchnia też niezła,a łazienka no nie wiem - o gustach się nie dyskutuje.
Ogólnie jest całkiem dobrze, nie mam się do czego przyczepić, ale mam wrażenie, że bardziej skupiłeś się na ogrodzie niż na wnętrzu. 9,2/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Nie mam zastrzeżeń! 10/10
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Dzięki za komentarze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
No więc to że to tak
![]() Z początku wydał mi się taki dach jakiś dziwny, pomieszane z poplątanym. Szkoda, że nie dałeś zdjecia z wyższej pozycji, bo bym zobaczył co jest tam nie tak, a tak jakoś to dziwnie wygląda ![]() Ogród moim zdaniem taki trochę bez wyrazu- bez pomysły znaczy się ![]() ![]() Bryła też taka... tu jakaś wstawka, tutaj drzwi, tutaj rożek...- a zdrugiej strony płaskie ściany! Nie mam Ci tego za złe, tylko przez takie cos dach właśnie wyszedł jak wyszedł ![]() I nie wiem po co tyle tych zdjęć dajesz, na których nic nie widać prócz jakiś chwastów i pustej ściany, czy tam lustra i kwiatka ![]() Po kolejne, to na salon przeznaczyłeś zbyt dużo wolnego miejsca, przez co wydaje się on strasznie pusty, a ja odczuwam wrażenie, jakby był bez okien, ale to moje prywatne halucynacje ![]() Reszta pomieszczeń ok- choć łazienke to zjechałeś nieźle ![]() ![]() I ten taki jakby zaułek koło salonu za tą ścianą- jakby chociaż tam coś było, ale tak wydaje mi się niepotrzebny ![]() Pozdrawiam!
#9 |
Reputacja: 14
|
![]()
Cudownie zobaczyć domek nie skalany dodatkami z internetu.
Niech żyje maxis !! ![]() Pierwsze zdjęcie bardzo mi się podoba. Jedynie skrzynka na listy stojąca pośrodku ścieżki troszkę mi przeszkadza, ale poza tym jest naprawdę ładnie. Jeśli chodzi o ogród, to widzę, że jest bardzo zarośnięty. Ja lubię takie ogrody. Nie pasuje tam jednak ta wiejska studnia, trochę "gryzie się" z ogólnym wizerunkiem domu, który zdecydowanie idzie w stronę nowoczesności. We wnętrzach wszystko ładnie do siebie pasuje, zarówno stylem jak i kolorystyką. Mam jednak kilka uwag. W przedsionku brakuje mi czegoś nad białą szafką z szufladami. Tablica korkowa wisząca nad biurkiem w sypialni mogłaby być w białej ramce. O ile dobrze kojarzę, ta tablica występuje w wersji z białą ramką. I ostatnia uwaga: w domu, szczególnie w salonie i przedsionku, jest troszkę za pusto. I nie bardzo wiem, po co ten wąski korytarz, który donikąd nie prowadzi ![]() P.s. Sądząc po ilości kości w pokoju Chikitty, straszny z niej gryzoń ![]()
#10 |
Guest
|
![]()
Ogród jest nawet fajny. Przedsionek może być. Pokój Chikitty - heh, więcej tych kości nie było?
![]() Jedyne co mi sie nie podoba to to że trzeba do sypialni wchodzić przez pomieszczenie dla zwierzaka (i przeciskaś się między tymi kościami) ![]() Ogólnie to domek jest bardzo ładny i przytulny. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|