![]() |
#9 |
Reputacja: 14
|
![]()
Cudownie zobaczyć domek nie skalany dodatkami z internetu.
Niech żyje maxis !! ![]() Pierwsze zdjęcie bardzo mi się podoba. Jedynie skrzynka na listy stojąca pośrodku ścieżki troszkę mi przeszkadza, ale poza tym jest naprawdę ładnie. Jeśli chodzi o ogród, to widzę, że jest bardzo zarośnięty. Ja lubię takie ogrody. Nie pasuje tam jednak ta wiejska studnia, trochę "gryzie się" z ogólnym wizerunkiem domu, który zdecydowanie idzie w stronę nowoczesności. We wnętrzach wszystko ładnie do siebie pasuje, zarówno stylem jak i kolorystyką. Mam jednak kilka uwag. W przedsionku brakuje mi czegoś nad białą szafką z szufladami. Tablica korkowa wisząca nad biurkiem w sypialni mogłaby być w białej ramce. O ile dobrze kojarzę, ta tablica występuje w wersji z białą ramką. I ostatnia uwaga: w domu, szczególnie w salonie i przedsionku, jest troszkę za pusto. I nie bardzo wiem, po co ten wąski korytarz, który donikąd nie prowadzi ![]() P.s. Sądząc po ilości kości w pokoju Chikitty, straszny z niej gryzoń ![]()
|
|