![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
JEJCIU!!....Najpiękniejszy domek na forum!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez haughton : 06.04.2009 - 14:28 Powód: w tym dziale nie pytamy o pochodzenie dodatków |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bryła niezbyt ładna i nie podoba mi się a rozmieszczenie okien też nie zabardzo ale wnętrze po prostu cuuuudo
Ocena 9/10 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Na zewnątrz nie przypadł mi do gustu jakiś taki klocek .Ale wnętrza bardzo ładnie zrobione i mnóstwo dodatków dekoracyjnych , widać że ktoś tu mieszka , bardzo kolorowo , przytulnie i fajna miła atmosfera! Trochę się napracowałaś.
![]() ocena 9/10 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Domek jest prześliczny! Jedyny mój zarzut to fototapeta przy pierwszych schodach... ale to taka drobnostka, że daję 10/10
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
powiem, bez bicia, że bryła nazbyt nie zachęciła mnie do oglądania
lecz po obejrzeniu wnętrza radykalnie zmieniłam podejście ![]() różowy papier toaletowy mnie zaskoczył ![]() 9,5/10 pozdrawiam |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Za bardzo napaćkane. W niektórych domach wygląda to ładnie, ale nie w tym. Powinna być wyznaczona ta granica. Na przykład pokój dziecka... Rozumiem, dzieci bałaganią, ale chyba nie aż tak. Przecież dziecko na jednym ze zdjęć nie ma się gdzie ruszyć. Nie podoba mi się. Sama lepiej nie urządzam domów, ale potrafię dojrzec błędy w domach innych osób. Nie ma tutaj żadnego umiarkowania.
Pozdrawiam. |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
mnie się tam całkiem podoba ten domek poza bryłą. nie przypadła mi do gustu. ;d
9/10 za bryłę. ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
No więc tak, duży minus za to że bryła z neta, na dodatek taka brzydka. Ogród nie podoba mi się, zbyt dużo roślinności na balkonie i dachu.
Przedpokój nie jest zły, jadalnia taka sobie. Salon niezbyt mi się podoba, to coś w rogu po prawej stronie strasznie brzydko wygląda. W kuchni za dużo tego wszystkiego. Pokój krawiecki jest nawet fajny. Składzik-pralnia nie podoba mi sie. Pokój małego dziecka jest fajny, pokój nastolatki też, choć bardziej by mi się podobało gdyby ściany były jednolite, bez tej wzorzastej tapety. Łazienka taka sobie. Pokój do zabaw nie jest zły. Sypialnia rodziców jest nawet fajna, łazienka taka sobie. Dom nawet mi się podoba. |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
PIĘKNE wnętrza. Takie urokliwe
![]() Szkoda że bryła nie Twoja. Popracuj, może się nauczysz. I tak odejmujemy niewiele za bryłę, więc warto spróbować, może akurat będzie fajna? 9/10 (minus za bryłę) Pozdrawiam! Flavour |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|