![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]() Mój domek by Alisha
To moja pierwsza taki domek, więc wiem że nie będzie idealny... 1. Przed chwilą prawie skończyłam gdy niechcący zamnknęłam sobie okno ![]() 2. Zdjęcia w środku - nie umiem tak zriobić żeby wyszły wszystkie rzeczy więc zrobiłam je od góry... ![]() No to chodźmy! ![]() ![]() Widok ogólny ![]() Widok z innej strony bez dachu ![]() Wchodzimy do środka? ![]() ![]() Zdejmijcie buty, Simowicze! ![]() ![]() Oto hol, widać troszeczkę inne pomieszczenia... ![]() ![]() Wiele oddałabym żeby mieć takie łóżko w realu xD (Mam nadzieje że nie zaśniecie z nudów ![]() ![]() Hej! To dopiero początek, a Wy już ładujecie się do salonu oglądać TV. Złe wieści: ma tylko 5 kanałów... :/ ![]() Zgłodnieliście co? Lecz tutaj nie jedzcie... ![]() ...Ale tu! ![]() Chodźmy do ogrodu, w domu duszno bo zapomniałam wyłączyć kaloryferów ![]() ![]() Koniec wycieczki! Ale macie małe zadanie: namalujcie wasz ulubiony moment ![]() ![]() ...I załatwcie potrzeby fizjologiczne, jak to na wycieczkach bywa ![]() ![]() Zrzut, strasznie musiałam zmniejszać obrazek, następnym razem pozwólcie na większe! ![]() Mam nadzieje że Wam się podobało, Pozdrowienia od Alishi ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|