![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Grałam sobie w simsy jeszcze jakieś 30min. temu (mam NŻ i modę z H&M). No i stwierdziłam, że ściągnę sobie InTeenMinater (miałam już wcześniej, nigdy nie było problemów) więc wyłączyłam grę, poszukałam InTeenMinatora na necie i wgrałam go do Downloads. Wgrałam przy okazji jeszcze kilka innych dodatków, które ściągłam kilka tygodni temu, ale ich nie wgrałam i były w moim 'poczekalnym' folderze na pulpicie. No i cała w skowronkach włączam grę, a tu dochodzi do 'Prasowania ubrań' i gra się wyłącza. Skasowałam InTeenMinater, nic. Skasowałam te dodatki, które teraz wgrałam (choć nie jestem pewna czy wszystkie się usunęły), nic, gry nie da się włączyć. Co mam zrobić? Nie chcę od nowa instalować simsów.
pees. dodam, że zawsze gdy próbowałam skanować programami np. Clean Installer (czy jakoś tak) program się nigdy nie włączał. Ostatnio edytowane przez Liv : 28.12.2009 - 12:23 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
To może najpierw upewnij się czy wszystkie dodatki skasowałaś. -.-
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
No ale jak sie wlacza? Cos wyskakuje, czy jak?
Najlepiej usun (albo wrzuc na pulpit) CALY folder downloads, i wtedy odpal gre i sprawdz czy dziala.
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
włącza się i jak jest to takie z tym logiem (w moim przypadku Moda z H&M), co na około się robi zielona ramka, to się wyłącza.
Ostatnio edytowane przez Sandrusieńka666xD : 09.04.2009 - 20:51 |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja miałam podobnie tyle że u mnie włączało się do wyboru otoczenia i jak sobie klikałam ( w tedy miałam tylko studia i własny biznes ) np: na Dziwnowo to ładowało się do połowy i potem można było nawet 3h czekać (sprawdzałam) i gra dalej nie szła. Więc odinstalowałam całe simsy - 2 , studia i WB - wyczyściłam foldery z niepotrzebnych gier etc. i zainstalowałam ponownie - problem zniknął.
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
jak 'wyciągne' Downloads to działa.
Ściągłam Clean Installer, działał, wykrył mi na czerwono na eee... pliki, w tym jeden z InTeenMinatera, usunęłam je, dalej nie działało. Wyciągłam Downloads, utworzyłam nowy i przenosiłam po kilka plików i już za pierwszym razem nie dało się włączyć bo tym razem pojawiało się; Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięte. (wszystkie programy w tle miałam wyłączone) a u mnie się gra wyłącza całkiem |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|