![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
Lepsze zdjęci, ale dalej wszystko dzieję się za szybko. Podoba mi się fabuła.
7/10 Skusiła bym się nawet na 8, ale mam nadzieję, że jak dam 7 to zmotywuję Cię to do działania.
|
![]() |
#42 |
|
![]()
mało ambitne. błędy rzucają się w oczy, praktycznie same dialogi.
proponowałabym poczytaj coś bardziej ambitnego i wymyśleć coś na własną rękę, a nie brać gotowy praktycznie scenariusz <nie wiem, nie oglądam, nie czytam, nie znoszę> zdjęcia : z 1 odcinka były tragiczne. teraz trochę się polepszyło. agresywna zadecka to nie jest nic fajnego. taką to można zwalić jednym ruchem ręki. i jeszcze jedno : Miley (niech będzie z dużej) była w domu, kiedy fotograf jej robiła zdjęcia? bo jakoś nie podchodzą mi szyby wentylacyjne w domu, a zwłaszcza w jakimś pokoju.... a poza tym są z reguły małe, więc jak tam się miała zmieścić dorosła osoba? bez oceny.
![]() |
#43 | |||
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Znacznie lepsza jakość zdjęć i lepsza fabuła
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czekam na następny odcinek... Mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że poprawiam wam błędy, ale tak to jakoś wychodzi... 6/10 Pozdrawiam N. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Niepokorna-Wkurzyłem się.....pisze, że fabułe, odcinki pisze sam!!...a nie biore z serialu.A szyby wentylacyjne są w niektórych blokach
Nysia-Dzięki....nikt ci za złe tego nie ma...ponieważ pomagasz mi Dziękuje wam bardzo a następny odcinek za 2 dni |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Za szybko wszystko się dzieje. Tutaj koncert, tutaj fotograf, a tutaj już jakiś incydent ze zwierzakiem! Opisuj uczucia.
Jeśli chodzi o rozmowę z fotografem, to od kiedy kobieta mówi o sobie w rodzaju męskim? ![]() Zdjęcia co prawda się polepszyły, ale wciąż mi w nich czegoś brakuje. Dlaczego kot Miley ma takie wielkie uszy? Rzadko się zdarza żeby nastolatka chciała mieć tapetę w świnki. Jak już mówiłam, ocenię po następnym odcinku |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
GurenTen kot to lemuro-kot.
![]() Ostatnio edytowane przez Katara : 13.04.2009 - 20:39 |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się bo postaci w ogóle nie przypominają bohaterów. Niesmaczny maxis. Sorry, 3/10
|
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
Jakich bohaterów przecież Damek ich nie opisywał jak wyglądają bo to widać na zdjęciu, więc o co ci chodzi?
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Flavour-I oto chodzi.....Nie mam zamiaru kopiowac praw autorskich,a pozatym wole miec postacie maxisowe a nie jakieś, ,,sztuczne", ,,plastikowe", że tak powiem.
Adamsims-Dzięki za popracie ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
Nawet fajne to Fs, chociaż nie jestem fanem HM...Jak już mówiono wszystko dzieje się za szybko, popracuj nad robieniem zdjęć(nadal - obrabiaj je w jakimś programie graficznym np. Photoshop - trial, Gimp - Freeware, Photoscape - dużo w nim fajnych ramek - freeware), staraj się pisać dłuższe odcinki. Jak na razie 6/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|