![]() |
#91 |
Reputacja: 10
|
![]()
tez tak mialam, jedyne co mi pomoglo to format kompa, bo mialam go zasmieconego nawet po defragmentacjach,czyszczeniach itp bo windows zawsze jakis blad znajdywal, i to sie tyczylo tez innych gier ;/ teraz mi wszystkie smigaja po formacie.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
nie zrobie formatu to odpada ;( nie ma innego pomyslu ?
|
![]() |
![]() |
#93 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Agrafia:
Prosiłbym jeszcze o podanie kary graficznej. Czy tego typu anomalie dzieją się tylko z tą grą? Ewentualnie podaj jeszcze temperaturę karty graficznej, pobierz program Speedfan. I zapisz temperaturę karty (oznaczonej jako GPU) przed włączeniem gry i po je wyłączeniu.
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
ATI Readeon HD 4300/4500 moja karta graficzna ..
idzie coś zrobić ? |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
Mam zainstalowane: podstawa + kariera + po zmroku + jazdy + podróże (chwilowo bez apartamentu i jeszcze bez imprezy w plenerze)
Dawniej na dokładnie tym samym kompie przy tym samym zestawie plików package (ale z apartamentem do kompletu) wszystko działało pięknie. Gdy wrzucam packages do Simsdir/mods/packages wyskakuje mi komunikat po czym gra się wyłącza. ![]() Jak temu zaradzić? Nie mogę grać bez tych dodatków, bo jak uruchomię grę na moim save to wiele rzeczy się zamieni na inne więc to dość skomplikuje. Bez nich wszystko jest bez problemu. Ciekawe, że poprzednio nie było problemu. |
![]() |
![]() |
#96 |
Mod emeryt
|
![]()
Agrafia:
Zrób to co Ci napisałem wcześniej. Karta choć zintegrowana to gra powinna działać na niej całkiem dobrze.
![]() |
#97 |
Reputacja: 11
|
![]()
Pobrałam zimowy świat [Winter Wonderland] i przy ładowaniu miasta, gra się wyłącza... To samo jest z dwoma innymi światami, reszta działa bez problemów - da się to naprawić?
![]()
![]() |
#98 |
Mod emeryt
|
![]()
Aktualnie widzę dwie możliwe przyczyny zaistniałego problemu:
a) Otoczenie wymaga dodatku, którego Ty nie posiadassz b) Otoczenie wymaga nowszej wersje gry.
![]() |
#99 |
|
![]()
Ja mam też problem z wyłączaniem się gry a mianowicie pogram sobie i mi się wyłącza bez komunikatu i tak jest tylko czasami i nie wiem co z tym zrobić.Wolno mi też działają i na początku jak się oddali w trybie "miasta" to są niebieskie parcela ale po chwili "to się samo ogarnia" i jest normalnie pomocy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Mój komp:
![]() i mam ten sam problem. Gra w pewnym momencie się wyłącza po prostu. Czasem trwa to dłużej czasem krócej. Pojawia się komunikat ze wystąpił błąd. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|