![]() |
#91 |
Reputacja: 12
|
![]()
Kicaj nie jest facetem
![]() Zresztą zgadzam się. To nie jest Fotostory ani Twórczość Pisana. Pisownia jest ważna , ale w tamtych działach się poprawia błędy (ort. i int. )
|
![]() |
#92 | |
|
![]() Cytat:
No, ale zgodzę się z tym, że trochę za bardzo przykładamy się tak jakby to było FS. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Reputacja: 10
|
![]()
e: no mucha wszystko napisala...
ćwicz dużo Robaczku ![]() Ostatnio edytowane przez easey : 01.10.2012 - 16:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
Jeju, Robaczku.. weź ty się w końcu do roboty!!
upupupupu. wszystko wypisane, zawiodłam się. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja wiem, pisanie w internecie to nie sprawdzian z polskiego, żeby pisać treści wysokich lotów, ale jeśli autor chociaż trochę szanuje czytelnika, winien jest się PRZYŁOŻYĆ do tego, co robi, takie jest moje zdanie. Tutaj tego nie widzę. Wydaje mi się, że jest to po prostu pisane na szybko, bez sprawdzenia, bez korekty, klik-klik na klawiaturze i "zatwierdź odpowiedź". A to nie jest w porządku w stosunku do osób, które to czytają, bo w mojej opinii czytelnik powinien wymagać - i zapewne wymaga - chociaż minimum poziomu od twórcy. @Robaczku, tu nie chodzi o to, kto stanie po Twojej stronie, a kto będzie Cię atakował. Nie robimy tego - staramy się po prostu pomóc. Piszesz - pisz, to też jakiś sposób na wyrobienie pióra, ale staraj się brać do serca rady odnośnie pisania. Póki co, mam wrażenie, że przeczytać przeczytasz, ale machniesz ręką i dalej robisz swoje. Jeśli masz problemy z ortografią, stylistyką, nie jesteś pewien czy to, co napisałeś jest w porządku, nie widzisz swoich błędów, to warto znaleźć osobę, która poświęci Ci chwilę i "zbetuje" kolejny odcinek OJSG, zanim wstawisz go na forum. Jak już zaczniesz sam wyłapywać swoje błędy i nabierzesz trochę wprawy, oraz weźmiesz sobie nasze rady do serca, to jestem pewna, że się wyrobisz. (: Tymczasem z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek do skomentowania. Mwhihi. :3 |
|
![]() |
![]() |
#96 | |
|
![]() Cytat:
Bardzo Cię przepraszam,ale kim ty jesteś ? Wiesz co, w poprzednim komentarzu ty nie wytknęłaś mi błędów, postanowiłaś wyśmiać nowego użytkownika... O Boże to, że troszkę źle napisałem dialog to nie znaczy, że masz prawo się tak ze mnie lać... Jakieś teksty typu Uhuhu hehehhe.. są troszkę dziecinne i denne. Bravooo popisałaś się.... Nie dało się napisać : popraw błędy stylistyczne, a nie wystawiać mi kazanie na połowę mojego OJSG ! Więc muszko zobaczymy jak ja pójdę się do cb polać... Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 01.10.2012 - 18:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
Ludzie, spokojnie!
![]() W OJSG Robaczka, jest naprawdę wiele rzeczy do poprawy. Jednak pamiętajmy, że posty z tego działu nie muszą być idealne... Robaczku: popraw błędy, które zdarzają się naprawdę notorycznie. Jednak mam nadzieję, że nie zlekceważysz tych wszystkich rad i się poprawisz, bo naprawdę jeszcze dużo do roboty! ![]() Jeżeli zastosujesz się do tych wszystkich rad, twoja historia może być fajna i zyska na oglądalności.
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
Też mi to wygląda na czystą złośliwość. Jeśli chcecie się wyżyć, zapraszam do mnie. Tam możecie chociaż faktycznie ponarzekać, bo kupę tekstu tam mam. Poza tym, byli tu i gorsi "pisarze" i nikt nie formował na nich nagonki.
Tak więc, jeśli Cię razi takie pisanie, po prostu nie wchodź i nie czytaj. Bogu niech będą dzięki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Wytknęłam błędy, owszem, może w sposób nieco prześmiewczy, ale jest to forma przystępniejsza niż nudny elaborat na ten temat. I, broń Boże, nie jest to kwestia wyśmiewania nowego użytkownika. Sama jestem jedną z nowszych osób, poza tym nigdy nie sprawiało mi satysfakcji bezpodstawne nabijanie się z kogoś i tego nie robię. Kazanie skupia się między innymi na "popraw błędy stylistyczne", ale tyle już osób Ci to pisało, że wolałam punkt po punkcie wytknąć Ci co jest nie tak. Obrona przed moim komentarzem jest typowa, takiej się spodziewałam szczerze mówiąc, bo często ludzie tak się zachowują, jak ktoś mówi im, że robią coś źle - wiem, bo sama wiele lat taka byłam, całe szczęście już z tego wyrosłam - więc nie rusza mnie to jakoś specjalnie. Możesz pisać na mój temat co chcesz, ja i tak swoje będę robiła i to dla Twojego dobra, wierz lub nie. Jak już napisałam, czasem trzeba trochę oberwać po czterech literach, żeby porządnie wziąć się za siebie. Także "chill", bo nie chcę robić tutaj off'a, ani prowokować kłótni. |
|
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Po dłuższym odpoczynku od twoich wypocin spróbowałam dać Ci jeszcze jedną szansę. Poprawiłeś się ale widywałam lepsze historie. No i jedno mi bardzo przeszkadza, wyrazy które nie powinny być pisane z wielkiej litery piszesz z wielkiej litery! Może będę tu zaglądać, aha a mucha w niektórych sprawach ma rację
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|