![]() |
#92 |
Reputacja: 12
|
![]()
Hmmm... Zawsze piszecie, że czekacie na następną część i prawdę mówić nie wiem czego ode mnie oczekujecie
![]() MPS - czytałeś poprzednie części?
![]() |
![]() |
#93 |
Reputacja: 14
|
![]()
Chyba muszę se jeszcze raz tę przeczytać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Reputacja: 23
|
![]()
Oł, dużo się pozmieniało. ;> Dawno mnie tu nie było, muszę częściej odwiedzać ten temat. Nie spodziewałam się, że połączysz te dwie rodziny... Na miejscu Marty nie zaprzyjaźniałabym się za mocno z Magdą, nie polubiłam jej. Rozalia natomiast jest strasznie oschła, ale kto by nie był. Kamil faktycznie ma coś z dziewczynki.
![]() ![]() Fajna historia się z tego zrobiła, serio. Czekam na następny i oczekuje, że nie dasz swoim simom ani chwili spokoju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]()
Drogą dedukcji doszedłem [bez skojarzeń] do rozwiązanie
![]() Mam nadzieję, że Marta w końcu znajdzie swoją prawdziwą rodzinę [i że nie okaże się np. że jest spokrewniona z własnym mężem, co w sumie byłoby zabawne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Reputacja: 12
|
![]()
Dobra, no to tak,
Przede wszystkim witam znów Flo, szczerze powiedziawszy to masz ciekawe pomysły i specjalnie nie chcę abyście się przywiązywali do Magdy, ona ma być taką postacią raczej drugoplanową, może nawet trzecio. Mroczny Panie- O.o teraz ja nie wiem o co chodzi. Przecież w ostatnim odcinku znalazła ją rodzina O_o i dlaczego wspomniałeś o Lucynie? A tak właściwie to chciałam was zapytać czy chcecie abym grała Rozalią czy Martą, czy może obie w odcinku?
![]() |
![]() |
#97 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja uważam że Rozalią bo dawno nią nie grałaś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
Już jestem w miarę zorientowany, kim jest Rozalia, ale wolałbym, abyś pozostała przy Marcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Reputacja: 10
|
![]()
ROZALIA!!!!!!
jak ja za nią tęskniłam, o mamuniu ![]() fajnie, że połączyłaś obie rodzinki, super sprawa ![]() Marta widzę, że układa sobie życie, ale to dobrze :3 Należy jej się po tych wszystkich przeżyciach! Jak się okazuje, ma liczną rodzinkę, ale to też dobrze ![]() Musisz koniecznie pokazać te dwie małe śliczne dziewczynki od przodu, bardzo chciałabym je zobaczyć ![]() Bazyli Wielka Stopa znowu powraca i jak Mateusz urósł! :3 Czekam, czekam na więcejjjj ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Reputacja: 11
|
![]() Łohoho, znów jakieś dziwne kobiety pukające do drzwi i podające się za rodzinę
![]() ![]() ![]() ![]() Co do wyboru bohaterów, to ciężka sprawa. Mogłabyś właściwie pograć trochę Rozalią, a potem wrócić do Marty, ale sama nie wiem... Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie to, gdy historia będzie toczyć się jednocześnie u dwóch rodzin. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|