![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam mały problem nie wspomniany jeszcze tutaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Reputacja: 25
|
![]()
Mam problem :C
Mój Sim będąc na studiach rozpoczął związek z jakąś Simką, ale po powrocie do domu zdradził ją z kosmitką. Zaprosił dziewczynę do domu, żeby z nią zerwać, ale przybyła o 9, a że on jest wampirem - w tym czasie spał. Ona obraziła się i sobie poszła, a Sim po wstaniu zerwał z nią SMSem. I byłoby wszystko cacy, gdyby nie to, że dalej jest w jego drzewie genealogicznym (jako "Była dziewczyna"), a ja nie mogę nikomu zaproponować stałego związku - maksymalnie zauroczenie ![]() Co zrobić? Zabić tę Simkę? |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
A jesteś pewna, że osiągnęłaś w trakcie interakcji z nową wybraną simką poziom "niezwykle atrakcyjna" czy coś takiego? Dopiero wtedy pojawia się opcja "zaproponuj stały związek". Oczywiście ta simka też nie może być z nikim innym w związku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
Przepraszam, że pisałam jak do dziewczyny, nie spojrzałam na opis pod avatarem.
Wracając do problemu, to spróbuj wyprowadzić swoich simów do innego miasta (wcześniej zaproś do wprowadzenia simkę). Jeśli ten błąd w jakiś ukryty sposób powiązał Twoją wybrankę z innym simem lub nawet Ciebie (Twojego sima), to przesiedlenie pomoże zresetować relacje z innymi mieszkańcami. Nie wiem jaką masz wersję gry, ale w starszych zdarzało się np. że po powrocie z zagranicy w drzewie genealogicznym sima pojawiały się dzieci, których nigdy nie miał i małżonkowie, z którymi wymienił za granicą tylko kilka interakcji. Czasami też simowie utrzymują związki ze zmarłymi małżonkami i wtedy nie można ich prosić o zerwanie. Po prostu są związani z duchem, który raz na jakiś czas wychodzi z urny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
Pojechałem na studia i ją zabiłem (najdziwniejsze było to, że po przyjechaniu ona została dodana do mojej rodziny ;o ). Na razie pomogło, zobaczymy, co będzie, jak wrócę do domu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
Pomocy! Za każdym razem, gdy moja simka chce zrobić fotkę na bloga, gra się wyłącza :c przy ostatniej próbie zwiesił się cały komputer...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
Pojawił się u mnie problem z umieszczeniem akademika :/ A mianowicie kiedyś dawno wyremontowałam sobie pięknie jeden z akademików i zapisałam jego kopię w bibliotece, teraz chciałam go ustawić w edycji miasta. Postawiłam najpierw pustą parcelę o odpowiednich wymiarach i zmieniłam jej typ na społeczne-akademik jednak wtedy ta parcela w ogóle nie była aktywa żeby móc mój akademik na niej postawić. Dopiero kiedy zmieniłam typ pustej parceli na wstęp dla odwiedzających to mogłam ustawić na niej mój akademik i parcela niby automatycznie zmieniła swój typ na "akademik" Jednak pojawia się problem gdyż na owej parceli z akademikiem nie ma tej tablicy co normalnie robi zamiast skrzynki pocztowej, wiecie tą co są na niej ogłoszenia i stoi przed wejściem do akademika. Jak to mogę naprawić ??
![]()
![]() |
#100 |
Reputacja: 17
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|