|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#992 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie no, nie wierzę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Reputacja: 23
|
![]()
szkoda, ze straciłaś zapis ;__;
czekam na nową rodzinę (choć i tak nic nie dorówna bliźniakom Draculów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
|
![]()
Śledziłam losy tej rodzinki od samego początku, bardzo szkoda, że straciłaś zapis
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
|
![]()
Dobra, spróbuję troche odkurzyc mój stary temat rodzinka, która juz troche czasu pograłam
![]() Jako, że mialam totalna czystkę dodatków CC, będę ich miała mało w grze i gram normalnie bez jakichs historyjek ( no chyba, że wena przyjdzie ![]() Rodzinke przedstawiłam juz na innych forach, ale chcę ja także tutaj kontynuować ![]() ![]() Wprowadzenie Rodzinkę prowadzę także na innym forum, ale tutaj też zawsze chciałam ja umieścić ![]() Wothensowie nie potrafili znaleźć swojego miejsca, aż w końcu przeprowadzili się do przepięknego Oakwood Plains. Lulitta, ambitna policjantka oraz kreatywny Orpheus doczekali się ślicznej córeczki oraz synka Williama. Czy odważna Luli da sobie radę w nowym mieście jako stróż prawa? Czy Orpheus "zamaluje" miasto i zostanie doceniony przez mieszkańców, a także przez.... swoja córkę? Czy Yvette, oprócz wiernego psa Brutusa, znajdzie w końcu przyjaciół? Na jakiego chłopca wyrośnie dość specyficzny mały Will? Drzewo genealogiczne Dodam po jakimś czasie, gdy rodzina się rozrośnie. Członkowie rodziny Lulitta Wothens wiek: dorosła praca: stróż prawa / praca na pół etatu w księgarni cechy: pracoholiczka, charyzmatyczna, ambitna, odważna, perfekcjonistka ulub. kolor: borówkowy ulub. potrawa: suchi ulub. muzyka: elektroniczna znak zodiaku: bliźnięta pragnienie życiowe: analityk śledczy - rekonstruktor DNA spełnione Orpheus Wothens wiek: dorosły praca: malarz cechy: odważny, geniusz, mól książkowy, perfekcjonista, artysta ulub. kolor: czarny ulub. potrawa: stek z sera tofu ulub. muzyka: egipska znak zodiaku: bliźnięta pragnienie życiowe: sławny autor spełnione Yvette Wothens wiek: mł. dorosła praca: studia cechy: niezdarna, ekologiczna, przyjacielska, uwielbia przyrodę ulub. kolor: żółty ulub.potrawa: zapiekanka ulub.muzyka: francuska znak zodiaku: wodnik pragnienie życiowe: brak William Wothens wiek: mł.dorosły praca: studia cechy: roztrzepany, uwielbia przyrodę, gorąca głowa, urodzony wędkarz ulub. kolor: czarny ulub.potrawa: ryba z frytkami ulub. muzyka: niezalezna znak zodiaku: ryby pragnienie zyciowe: brak Brutus Wothens wiek: staruszek praca: brak cechy: schludny, żywiołowy, nie niszczy, wierny Tutaj zamieściłam zdjęcia od samego początku rozgrywki, bez kodów i jak widzicie wiele sie zmieniało w rodzince i duzo razy sie przeprowadzali ( Appalosa Plains, Aurora Skies, Isla Paradiso). Zdjęć jest dużo, więc zostawie je bez opisu i podzielę na dwie części ![]() Cz. I Spoiler: pokaż #1 Na początek przedstawiam wam sweet focie każdego z domowników ![]() Lulitta ![]() Orpheus ![]() Yvette ![]() William ![]() Oraz Brutus ![]() ![]() Yvette jest bardzo zdolna dziewczynka....nawet potrafi lewitować ![]() ![]() Zaś jeśli chodzi o zadania domowe, trzeba iść po pomoc do rodziców...niestety mama zajęta, więc Yvette jest skazana na swego tatkę. ![]() ![]() Lulitta przygotowuje pyszne naleśniki na śniadanie - jęzor, aż sam się pcha by skosztować ![]() ![]() Na szczęście wyszły idealnie... ![]() "O szlaag! Wrąbałam w cysternę!" ![]() Yvette niezdara jest, więc wszędzie się potyka....nawet przez niewidzialne "coś" ![]() ![]() William cieszy się ze wszystkiego jak dziecko...a bo on jest przecież dzieckiem ![]() ![]() "Will ty chyba przytyłeś..." ![]() Pogoda była ładna, to po co siedzieć w domu - czas iść na podwórko pobawić się z Brutusem. ![]() Niestety Brutus wlazł w jakiś śmierdzące bagienko i był cały brudny - no i obowiązek kąpieli wypadł na Orpheusa. ![]() No i po krzyku - czyściutki i pachniutki ![]() ![]() Lulitta i jej strój roboczy....kojarzy mi sie z wydziałem z Roswell :hyhy: ![]() ![]() Mama była tak zajęta robota, że zapomniała zrobić śniadania.....ale spoko! Są jeszcze płatki! ![]() Brutus jest tak wierny, że nawet budzi Yvette do szkoły.....tylko czemu w weekend też?...Biedna nie może się przy nim wyspać... ![]() "No co?.. człowiek nie może mieć zatwardzenia?...to pewnie przez ten różowy babski nocnik..." ![]() CDN ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 22.07.2014 - 12:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Lulitta i William to na chwilę obecną moi ulubieńcy
![]() Luli jest naprawdę piękna, ma ciekawą urodę i fajnego fryza. A Will na dzień dobry podbił moje serducho xD Cytat:
![]() Witaj z powrotem i czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
|
![]()
Śliczni są twoi simowie, mają oryginalną urodę. Ostatnia fotka najlepsza xD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
|
![]()
Relacje z początku rozgrywki
Cz. II Spoiler: pokaż #2 Yvette knuje jak zawładnąć światem w swojej wannie. ![]() Ulubione miejsce na odbieranie firmowych telefonów - kibelek na parterze. ![]() Dla ciekawskich - domek, gdzie mieszkają Wothensowie ( z dodatku "Pokolenia" ). ![]() Widoczek ![]() ![]() ![]() ![]() Yvette wkońcu poznała kilka osób z sąsiedztwa w swoim wieku - Noemi Humphrey oraz Lauren Cavanaught ![]() ![]() ![]() Nawet poznała kolejną dziewczynkę podczas kupowania babeczki - Nicole Hunderson. ![]() Orpheus i Will ![]() ![]() Brutus w roli głównej :rotfl: ![]() ![]() ![]() "Tato nie jestem aż taki tępy..." ![]() A tu chciałam zobaczyć co Lulitta ma w ustach ![]() ![]() ![]() Nauka siusiania i nie tylko...Will ma niezłe widoczki :hyhy: ![]() Lulitta tylko obserwuje czy jej udolna córeczka nie spadnie zaraz z drabinki ![]() ![]() Brutus i Williamek ![]() ![]() A Orpheus ciężko zarabia simoleony na utrzymanie domu i dzieci. ![]() CDN ![]() PS: Wybaczcie, że spoiler ze starymi zdjęciami jest w 2 postach rozłożony, ale jest limit zdjęć w jednym poście, no i znalazłam je dopiero dzis rano ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
|
![]()
Bardzo podoba mi się twoja nowa rodzinka, plus za to że jest inna niż wszystkie twoje dotychczasowe!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Co to za mały psiak w pierwszym spojlerze? Śliczny jest :3
W postach jest limit zdjęć? ![]() Orpheus to ciacho, ale bez okularów to jeszcze większe ciacho ![]() ![]() Piękny obraz ![]() I zgadzam się, grafikę to Ty masz cudną ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|