![]() |
#1011 |
Reputacja: 10
|
![]()
elwa17, wieczór kawalerski został zaliczony? Bo ja kiedyś musiałam go wyprawiać 2x. Po prostu niby wybrałam na wieczór Kujona, wynajęłam go, zjawili się goście, było OK, a potem gra się domagała, bym robiła go drugi raz, pragnienie facetowi się zaliczyło za drugim razem dopiero, a ten drugi raz był już w domu.
Horsez, fajna rodzina, podobał mi się ślub na plaży... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1012 |
|
![]()
Anie, ale twój facet chyba nie narzekał
![]()
![]() |
#1013 |
|
![]()
Ok, uratowalam rodzine Kenworth
![]() Kolejne zdjecia: Ayame moze i byla niesmiala, ale za to lubila tanczyc sama w domu. ![]() Elwina postanowila sie odpicowac u stylisty ![]() ![]() ...a potem wyzalic sie pijana u barmanki xD ![]() Daisy udalo sie zrobic tort anielski ^^ ![]() A Ayame miala pecha, niedosyc, ze Studniowka byla jej najgorsza impreza <bojka, odmowa tanca x2, sympatia dala jej kosza itp> to jeszcze wdala sie w bojke i jej all starania do lubianego chlopaka skonczyly sie fiaskiem....oblala smutki w drinkach w lokalu. ![]() Zdolowana Ayame wrocila nad ranem z siniakami pod oczami do domu, po czym ulozyla sie dobita spac... ![]() Daisy pokazuje swoje zdolnosci kulinarne w kuchni. ![]() Ayame popoludniu odrabiajaca zad.domowe...ech nie miala na to ochoty. ![]() Przybyli nowi sasiedzi ;D Rodzina Tanaka hehe, James przyszedl w odwiedziny. ![]() James chwali sie swoja wnuczka przed Hikari,pania domu. ![]() Hikari nawet przyszla oplakiwac zmarla corke James'a Pauline. ![]() Ogrodek Kenworth'ow - Ayame przyszla przywitac sasiadow i jej mina z wrazenia ile domownikow widzi xD ![]() Para gnomow i nowy maluszek gnom ![]() ![]() Elwina i Ayumi szybko sie zakumplowaly, byly wkoncu w podobnym wieku. ![]() Elwina masujaca zmeczone plecy Juliana - facet sie przepracowywal w robocie. ![]() Elwina kazala isc do rodziny Tanaka pozyczyc cukier. Zniechecona Ayame poszla i otworzyl jej przystojniak w jej wieku Tomoya ![]() ![]() Chcac nie chcac Ayame zgodzila sie pomagac Tomoyi w nauce za prosba mamy i Ayumii. Dosyc sceptycznie do tego podchodzila, bo dziewczyna sie starala a on totalnie to olewal szybko zmieniajac tematy i wymigujac sie od nauki. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
|
![]()
eyvee, próbuj zapisywać tak jak ja: Zapisz jako..., i miej dwa zapisy na jedno miasto. Zapisujesz na zmianę np. Bridgeport 1 i Bridgeport 2. Mi to się sprawdza.
Ciąg dalszy mojej familii... Susan umówiła się z Isaac'iem... ![]() Chyba troszeczkę się zagalopowali... ![]() ![]() No ale za to potem byli baardzo zadowoleni... ![]() ![]() Dwa gnomy zmarły... bezpotomnie. Ciekawe dlaczego mi się tak nie rozmnażają... ![]() Następnego dnia Susan zaprosiła swojego chłopca do domu na obiad. ![]() Isaac ma cechę schludny, więc posprzątał po posiłku. ![]() Wspólny taniec. ![]() ![]() Mały Daniel nieco podrósł. ![]() ![]() ![]() Susan pożyczyła od brata motocykl. -Tylko uważaj, to potężna machina... -Wiem, wiem, nie truj.... ![]() Pojechała do nowego miejsca w mieście, zbudowanego przez mędrca z mts. Miejsce jednak mi się nie spodobało i powróciły stare Błonia Bridgeport. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Guest
|
![]()
EYVEE- super,że udało ci sie odzyskać rodzinke bo masz piekne Simy. Coś mi się zdaje,że ze strony Tomoya to taki podryw- nie bede się uczył tylko ja podrażnie
![]() Dzięki,że wszyscy się tak martiwą o Kordiana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
|
![]()
To ja przedstawię moich Collinsów. Nikola i Przemek są szczęśliwym małżeństwem. Ona zajmuje się malowaniem, a on gra na pianinie. Żeby opieczętować swój związek skonsumowali go w sypialni.
![]() ![]() ![]() ![]() co skończyło się tak ![]() a potem tak : ![]() ![]() Tu smacznie jedzą kolację w restauracji ![]() Poranne czytanie gazety ![]() A brzuszek urósł ![]() + bonus Ja rodzę ! ![]() Urodziła się dziewczynka, ale nie zdążyłam zrobić zdjęcia. Jest słodziutka < 33 To tyle. Jak we wtorek zagram to dodam nową porcję zdjęć. : )
![]() |
#1017 |
|
![]()
sorry ze dzisiaj tak malo...
Rodzina Clacton Okazało się, że Alexandra jest w ciąży! O.O ![]() Postanowiła, że powiadomi o tym Jacka od razu. ![]() - Co?! - Tak, jestem w ciąży. Z Tobą. ![]() Nie było czasu na dyskusje. Postanowili, że się pobiorą. Jack się do niej wprowadził... Od razu wyprawił urodziny, żeby być na równi z Alex ;D ![]() Nawet sprzątacz się cieszył ![]() ![]() Alex mu grała XD ![]() Jestem dorosły! Uuu uuu! ![]() ![]() Dziewczyna wiedziała, że musi odpoczywać... ![]() A on słuchał jej brzucha i masował XD ![]() ![]()
![]() |
#1018 |
|
![]()
no,no,no ale przystojnaik wyrosl z niego :p
Ciag dalszy rodziny Kenworth: Moze i latka leca, ale milosc nadal trwa ![]() ![]() Julian stal sie doroslym... ![]() ...tak jak i Elwina ![]() ![]() Dziadkowie zalozyli z Julianem kapele xD <sry ze bezscienne zdjecie, ale nie dalo rady zrobic inaczej;/> ![]() Daisy wpadla do sasiadow i zagrala im serenade na pianinie ![]() ![]() Oj, a co to za minka w skowronkach ma Ayame ![]() ![]() Ayame chcac jakos przekonac Tomoye do nauki za bledne odpowiedzi walila poduszkami mu po glowie ![]() ![]() A u rodziny Tanaka zaczal sie porod xD ![]() I tak narodzil sie Taker Tanaka - syn Zuzy i Gaary ![]() ![]() Ha! zlapalam ich xD Ayame poszla do kina z Tomoya, a myslala, ze z niego taki niedostepny malomowny samotnik... ![]() "Kurde, ze tez dalem sie w to wrobic za namowa matki...->"Ayame to mila dziewczyna, przynajmniej zapros ja do kina za to ze cie uczyla na egzamin" ". ![]() Ech Ayame jedzie do domu, a Tomoya jakby nigdy nic podziwia swoje miesnie...moze jednak to byl tylko wypad do kina? Chyba liczylana cud, no coz pogodzi sie i z tym...wkoncu miala zawsze pecha. ![]() Chcac nie chca lekcje dodatkowe w domu Tomoyi sie skonczyly, ale Ayame na <nie>szczescie czesto widzi sie z nastolatkiem w parku...dostala szoku, kiedy zobaczyla go z malenka Naomii, ktora sie opiekowal ;O czyzby twardziel na pokaz, a w srodku troskliwy romantyk?... ![]() Ciach! Fota z bliska Tomoyi ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 09.10.2011 - 22:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
|
![]()
Kolejna część losów Klanu Bardów...
Aż 3 osoby w mojej rodzinie przeszły do następnej grupy wiekowej... Na początek Eric... ![]() Natalia... ![]() ...i Susan. ![]() ![]() Przy posiłku. ![]() ![]() Susan zaprosiła swojego chłopaka, Isaaca... Tutaj ucinają sobie pogawędkę. ![]() Nieśmiały pocałunek... ![]() Zaręczyny... ![]() Cichy ślub. Chciałam zrobić im ślub z łukiem i rodziną, ale nie wyszło. Po pierwsze wkurza mnie to całe wręczanie dyplomów, gra na siłę do tego zmusza i nie da się tego anulować. Zanim dało się przeklęte dyplomy zaliczyć i rozkręcić interakcje przyjacielskie, żeby dało się gościa wprowadzić do domu, była już noc. Nie chciałam czekać do następnego dnia, a że byłam już nieźle wnerwiona, to poszłam całkowicie na skróty. ![]() Jeszcze tej samej nocy wyrzuciłam ich z domu, a potem od razu kazałam Susan zajść w ciążę, z pomocą NRaas'a. Niezły domek wylosowali... Zastanawia mnie to jak gra losuje te domy, bo czasem są to tanie rudery, a czasem wille z basenem. Ciekawe, czy to totalna loteria, czy też gra bierze pod uwagę ich stan majątku przed podziałem rodziny. ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 09.10.2011 - 22:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Guest
|
![]()
EYVEE - wiedziałam,że ten Tomoya to nie do końca taki twardziel za jakiego się podaje
![]() ANIE-jak to gra ci losuje domki? Ty przy przeprowadzce klikasz "wyrzuć"? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|