![]() |
#1062 |
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Guest
|
![]()
A więc tak:
+ Jak mniemam to oryginał ![]() + Czy żaden sterownik ci nie siadł? + Czy karta graficzna - z nią wszystko wporzo? + Czy w grze masz jakieś dodatki które mogą się "kłócić" z grą? + Czy nie masz żadnych uszkodzonych folderów? (ojoj, ofk. w folderach TS3) To chyba wszystko co mi może przyjść do głowy ![]() Ostatnio edytowane przez Keramzyt : 15.06.2009 - 21:25 |
![]() |
![]() |
#1064 |
Guest
|
![]()
Właśnie chodzi o to, że mając zepsuty laptop w ekwipunku da się go naprawić klikając na niego i wybierając opcję "Napraw" tak jak z innymi rzeczami w domu. Problem zaczyna się w momencie kiedy idę go oddać (mając go naprawionego w ekwipunku) - klikając na simie, który zlecił zadanie widzę opcję "Oddaj laptop", ale jest ona nieaktywna - kiedy na nią kliknę pojawia się napis: "Nie masz wszystkich wymaganych rzeczy w ekwipunku żeby ukończyć to zadanie", czy jakoś tak, a tymczasem naprawiony laptop siedzi sobie w ekwipunku mojego sima. Zaczynam podejrzewać, że jest to zwykły błąd w grze, bo grałem już dosyć długo, googlowałem ile mogłem, moja dziewczyna też gra i nigdy taśmy klejącej nigdzie nikt nie widział:/
|
![]() |
![]() |
#1065 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Guest
|
![]()
Musisz wyciągnąć laptopa z ekwipunku sima i przestawić go do ekwipunku rodziny. W trybie kupowania masz na dole takie pudło, to ekwipunek rodziny. To tam zawsze trafiają skradzione przedmioty.
|
![]() |
![]() |
#1067 | |
Guest
|
![]() Cytat:
w sklepie kupujesz płyn do kapieli. Pojawi się w wyposażeniu Sima. W domu stawiasz płyn na wannie. I pojawi się opcja "kąpiel z bąbelkami". ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1068 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Ja z kolei usilnie poszukuję diamentu różowego, tylko jego brakuje do kolekcji, najwięcej znajduję nieoszlifowanych topazów, normalnie już na nie patrzeć nie mogę. Ostatnio edytowane przez Chloé : 16.06.2009 - 10:23 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
2. Nie 3. Tak 4. Nie mam żadnych dodatków 5. Nie jestem pewna, ale wiem, że na tym kompie coś nie mogę włączyć gry przez launchera, tylko muszę wejść w ten folder The Sims 3-> Game -> Bin -> TS3 (a nie Sims3Launcher) i przez ikonkę na pulpicie także wejść nie mogę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Guest
|
![]()
To może przez to...
|
![]() |
![]() |