|
|
#102 |
|
Guest
|
No, no.... Oby tak dalej ! ! ! :laugh:
Naprawdę zaczyna się robić coraz bardziej ciekawie. I każdy kolejny odcinek jest coraz dłuższy- to dobrze. Zdjęcia i scenografia jak zwykle są świetne! A najlepszy tekst to był o tych lewicowych drzwiach. :laugha: To mnie rozwaliło! |
|
|
|
#103 |
|
Guest
|
Bwahaha,ale sie usmialam :p
Nie ma w tym nic głębokiego,przejmujacego,ani zadnych czynnikow jakie dobre fotostory zawierac powinno,ale to jest genialne,haha. Można sie posmiac z niektorych textow,powiem wiecej,mozna sie nieźle uśmiać. Sługa-Królik jest zarabisty,bwahaha XD Nie wiem czy powinnam dawac punktacje,ale niech bedzie... 8/10 i zbesztajcie mnie za to,ze takie wysokie,hyhy. Ci,ktorzy pisza głębokie i przejmujace fotstory moga sie poczuc urażeni, ale co tam,niech bedzie,lol. Pozdrawiam |
|
|
|
#104 |
|
Guest
|
Mnie zastanawia dlaczego Kazio dzieli schody na dwa rodzaje...
Czy to zależy od miejsca, w którym akurat się znajduje?
|
|
|
|
#105 |
|
Guest
|
Super FotoStory - bardzo pomysłowe. Jeżeli miałabym oceniać, to byłoby to 6/10.
Jeden punkt odjęłam za niezrozumianą składnię paru zdań, następne 2 punkty odjęłam za kryształki w pierwszym i chyba w drugim odcinku i ostatni punkcik odjęłam za to, że to jest troszkę primitywne, ale może takie właśnie ma być. Od głosowania w sondzie się jeszcze powstrzymam, bo jestem ciekawa, czy coś się jeszcze poprawi. Tymczasem czekam na kolejne odcinki! Papa, trzymaj się!
|
|
|
|
#106 |
|
Guest
|
jak już odświeżone - wspaniałe O_O!
uśmiałam się z tego... hmm... prowokacyjbego debiutu (XD) 10/10 i tyle *,* |
|
|
|
#107 |
|
Guest
|
To chyba jest mój ulubiony komix. :laugha: |
|
|
|
#108 |
|
Guest
|
Przebrnęłam przez półtora odcinka, po czym w ankiecie zaznaczyłam opcję ostatnią. Dno. Człowieku, jeżeli nie potrafisz pisać po polsku, pisz w innym języku. Może japoński? Reflektujesz?
Poziom fabuły jest niziutki. |
|
|
|
#109 |
|
Guest
|
Nie zgodzę sie z Brownix, uważam, że te wymyślne wyrazy w twoim FS są super. Najbardziej rozbawiły mnie wchody (to chyba tak było). To jest boskie. Życzę Ci powodzenia w dalszym pisaniu!!!
|
|
|
|
#110 |
|
Guest
|
To FS jest świetne!
Rozśmieszyłeś mnie na maxa... Słownictwo dziadka dobija... Oczywiście pozytywnie "No to idę nawiedzać dom xD" albo "Ooo, jak tu nowozytnie jest!, "Aż mnie reumatyzm rozbolał od tego wszystkiego!" xD Ty to masz pomysły... Wchody i schody... Nie no, rodzinka nie rozumie nagłych, nieuzasadnionych wybuchów śmiechu dobiegających z mojego pokoju.
Ostatnio edytowane przez linkinhay : 30.04.2006 - 10:37 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|