![]() |
#102 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
Mnie ukarał aż 2 razy!!!! Za to że czarowałam na dworze.
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
Ja lubię zaklęcie o nazwie Doskonały ogród. A składniki to wszystkie lubie. Ale najlepsze to są piasek czasu i czterolistna koniczynka.
![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
Moje ulubione zaklęcie to Wielkie pytanie
A składnik to pył diamentowy i rzęsy czarodzieja ![]() -------- A taka dziewczyna (Chyba edyta) podała stronę z której można ściągnąć opcje kupowania kryształów (ale gra się troche nudzi |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
Czarodziej nie chce byc niemiła i nie chce się z tobą kłucić ale już druga osoba przpomina ci o tym, żebyś edytował posta. Wiesz, że jest to łamanie regulaminu ? A wracajac do tematu to najbardziej lubie zaklęcie: Wielkie Pytanie i Śmieszek, a składnik: Coś tam z lodem (nie pamietam nazywy) i Jad węża.
|
![]() |
#107 |
Guest
|
![]()
Czarodziej naprawdę nie wolno pisać 2 , 3 i więcej postów pod rząd??? Czytałeś regulamin??? Nie pierswszy raz już to ci się zdarzyło zrób coś z ty bo mogą usunąć cię z forun.A tego chyba nie chcesz???
|
![]() |
#108 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Mój ulubiony składnik to Gumowy Kurczak ![]() |
|
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
Kama czy ty przeczytałas regulamin? Teraz jest nowy wiec moze sie zapoznaj jak nie czytałas
A moim ulubionym zaklęciem jest wygnanie. Ulubionego składnika nie mam przecierz skłądników można użyc tylko w czarach więc jak je można lubiec |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
Oj, dobra, nie mogłam się powstrzymać
![]() A jeśli chodzi o sympatię do składników to np. może podobać Ci się ich wygląd lub opis... Różnie to bywa. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|