|  | 
|  24.07.2009, 13:57 | #1 | 
| Guest 

|  Odp: Jaki dodatek byście chcieli? 

witam na forum ;D Widzę, że najwięcej osób jest a tym aby powstały pory roku oraz zwierzaki i jak najbardziej się z wami zgadzam, dla mnie też jest to najlepsze ^^ Czytałam gdzieś ostatnio, że pierwszy dodatek ma wyjść już w październiku. Plotki mówią o dwóch dodatkach, pierwszy to coś w rodzaju własnego biznesu, a drugi o podróżach. Ja już nie mogę się doczekać tych dodatków, jestem rozczarowana, bo trzecia część simsów zbyt szybko mi się znudziła   | 
|   | 
|  | 
|  24.07.2009, 15:20 | #2 | 
| Guest 

Ja bardzo dotkliwie odczułem brak zwierząt i czarów  dlatego chciał bym dodatki tego dotyczące | 
|   | 
|  01.08.2009, 14:33 | #4 | 
| Guest 

W dodatku"Zwierzęta" mogliby dorzucić kilka zwierząt, jak żółwia, legwana, fretkę, królika itd.   i żeby mogły się poruszać również po domu, nie tylko w klatce' więcej interakcji. Fajna byłaby wystawa psów i schronisko do którego można by pojechać i osobiście wybrać pupila. Nie podoba mi się pomysł z wysyłaniem zwierząt do pracy. Jeśli już to mogłyby na siebie zarabiać biorąc udział w wystawach. Taaa... marzenia  A w porach roku przydałyby się sanki, narty zimą. | 
|   | 
|  01.08.2009, 14:45 | #5 | 
| Zarejestrowany: 04.05.2009 Skąd: mogę wiedzieć? Płeć: KobietaPostów: 171 Reputacja: 10 |  Odp: Jaki dodatek byście chcieli? 

No Aguncja ma rację, ale żeby w zwierzakach doszła publiczna parcela `zoo` żeby można było chodzić na wycieczki etc. ...Ale oprócz tego chciała bym też coś z związanego z podróżami, i może jakaś Rodzinna Zabawa czy cuś wtedy dojdzie Wesołe Miasteczko, lunaparki, jakieś duperelki   żeby można było grać w baseballa, nożną, siatkówkę takie różne rzeczy. 
				__________________ mushroom, mushroom. | 
|   |   | 
|  01.08.2009, 16:34 | #6 | 
| Zarejestrowany: 17.01.2006 Skąd: Góra Czarownic :) Płeć: KobietaPostów: 512 Reputacja: 11 |  Odp: Jaki dodatek byście chcieli? 

Właśnie jakieś wesołe miasteczko by się przydało, jak poprzedniczka napisała o tym to przypomniało mi się Sims Abrakadabra i te superowe kolejki.    
				__________________ Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. | 
|   |   | 
|  01.08.2009, 16:54 | #7 | 
| Guest 

Dla mnie przy tym ze oni tera robia superhipermegazajomaszcze aktualizacje (sarkazm) to tak sobie wyobrażam zwierzaki: Tfurca simsuf trujki: Hmm farma nieee do du** po h** graczom farma? wydali 130 zeta na gre i bedziemy dalej z nich kase ciagnac.....to tak tfurcy pszedmiotuf robcie: zrobcie psa,kota,chomika i to wszystko nic innym graczom nie trzeba wazne zeby dodatek kosztowal 110-130 zeta i zeby byl komerchą jak sie patrzy  (komercha- coś co się zaj*** reklamuje a jest słabe że aż żal) | 
|   | 
|  01.08.2009, 16:57 | #8 | 
| Guest 

po co te przekleństwa?nie za młody jesteś na takie słowa?
		 | 
|   | 
|  01.08.2009, 16:59 | #9 | 
| Guest 

jest cenzura? jest wiec sie nie czepiaj >_>
		 | 
|   | 
|  01.08.2009, 17:10 | #10 | 
| Guest 

Nie bądź bezczelny... :> Ach,gdzie te stare dobre metody szorowania języka mydłem za przekleństwa...Chociaż w tym przypadku ciekawi mnie tylko,skąd Ty takie piękne słowa znasz... | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| 
 | 
 |