|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja nie mam problemów z łatkami poza tym, że mi po łatkach nie chce działać mod, który bardzo lubię. Debugger. Dodaje pewną liczbę kodów. Korzystam i tak tylko z jednego, na punkty szczęścia życiowego, ale ten kod jest dla mnie bardzo ważny. Po pierwszej łatce debugger już nie chciał działać. W tej chwili mam drugą i trzecią łatkę. Okazuje się, że żeby zainstalować drugą łatkę niepotrzebna jest pierwsza, ale żeby zainstalować trzecią, trzeba najpierw zainstalować drugą. Przynajmniej u mnie tak jest. Nie wiem czy te łatki cokolwiek naprawiają, ale instaluję je, bo może akurat naprawiają. Jeśli chodzi o błędy najnowszej łatki, to mam taki głupi bug. Jak jestem w trybie budowy, i przechodzę do trybu życia, to po nakierowaniu myszy na ściany i ogrodzenia ma te strzałki od przesuwania ścian. Żeby tego nie było, to przed przejściem do trybu życia muszę wejść w tryb kupowania.
Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 22.08.2009 - 21:58 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Siemka nie miałem internetu widzę że sporo patchy już jest jakieś większe zmiany?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dla słabszych kart graficznych Intela, naprawia się błąd dachów. W końcu są ! ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Przeczytaj regulamin:
1. Nie pisz dwóch postów pod rząd, używaj opcji 'edytuj' 2. Na forum nie rozmawiamy o pirackich wersjach gry 2 punkt powinien rozwiać Twoje wątpliwości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|