![]() |
#101 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
|
![]()
Rozumiem, że dopiero rozpoczęłaś? Uważasz, że lajtowy? Heh do bądź tak jak ja po obronie licencjata i już na studiach mgr ;] też zależy gdzie się studiuje. SGGW (jak to państwowa uczelnia) ma wykładowców, którzy studentów mają w 4 literach
![]() Ja w simach wybieram się na imprezę ze 3 razy w tyg i z raz urządzam domówkę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
|
![]()
Nie(stety) Lady88 jest od Ciebie starsza
![]() ![]() A przy okazji studiów chciałam żeby wyszedł dodatek Studia, ale patrząc na to jak spartolili apartamenty w PZ to chyba się boję i nie chcę tego dodatku ![]()
![]() |
#104 |
|
![]()
Nauka na każdym kierunku jest łatwa i przyjemne pod warunkiem, że studiuje się coś co się lubi i co wybrało się po dogłębnym przemyśleniu
![]() ![]() Też bym chciała w TS3 Studia oraz pory roku, a zwierzaki też byłyby mile widziane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
|
![]()
Nie zachwycił mnie ten dodatek. Szczerze to mnie nudzi i mi sie nie chce grać bo:
1.Mam wszystko na niskie,a komp jest dobry, a zamula że aż nie mogę; 2.Apartamenty to głupota tak po części bo mimo że to jest jak normalny dom, nie można do niego zaprosić gości; 3.Mam okazję np: zareklamuj drinka dajmy na to w Plazmie 501. Przychodzę,chcę zamówić i co? Ten koleś, albo laska odchodzi i se idzie gdzieś; 4.Zjazd windą trwa jakąś godzinę simową i jak mój miał do roboty (jest aktorem) o 12 i wyszedł po 11 chwilę to zjechał na parter dopiero o 11:55. No bez przegięć; 5.Ciągle proponuje mi okazje z tej durnej korsykańskiej restauracji, też bez sensu że ciągle jest jedna okazja. Czekałem na ten dodatek, ale uważam że nie jest wart tych 89,90 które za niego dałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do następnego dodatku, pewnie zapowiedź kolejnego czeka nas za około 1,5 miesiąca ![]() |
|
![]() |
![]() |
#107 |
|
![]()
No ja mam 2 Gb Ram i 1,5 Ghz procesor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Ale danych podaliście na temat kompa
![]() Najbardziej zaintrygował mnie ten procesor 1.5ghz. Jedynie jaki model kojarzę z taktowanie zegara 1.5ghz to Pentium IV, do mocnych to on nie należy ![]() Podaj lepiej dokładny model procesora, do tego karta graficzna i wtedy można osądzić, czy komputer sprosta wymaganiom gry Choć z tego co słyszałem i na mocniejszych maszynach miasto Bridgeport przycina.
![]() |
#109 |
|
![]()
Ja mam na maxa ustawienia ale ja mam 6 GB ramu i procesor Intel Core i5 3,2 GHz...
@down kartę graficzną mam NVIDIA Geforce GT 220 Kompa wymieniałam jakoś w marcu. Na szczęscie dobry zakup, bo Simsy nie tną się a można się cieszyć wysoki detalami ![]()
http://pl.thesims3.com/mypage/Dorcia1988 http://www.thesimsresource.com/members/Lady_Angel88 Ostatnio edytowane przez Lady88 : 01.11.2010 - 14:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Ja aktualnie posiadam dosyć starszy komputer.
Pentium D 2.8 ghz 2x 3gm ram Geforce 8600gt. W trybie pauzy na najwyższych gra działa znośnie, ale w trybie życia to już o wiele gorzej. Mój procesor mocno ogranicza możliwości mojego komputera.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|