![]() |
#1131 |
Reputacja: 10
|
![]() ![]() ![]() PS Synek wygląda trochę jak dziewczynka ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1132 |
|
![]()
super historie
![]() ![]() A oto moja nowa rodzinka ![]() Hastings No to cała historia od początku ![]() ![]() ![]() A oto Alison ![]() ![]() To jest Peter ![]() ![]() Kupili czystej krwi araba, który nazywa się Wafel (mój chłopak ma wyobraźnie do imion ![]() ![]() I york - Psotka ![]() ![]() ![]() Alison zaczęła gotować jak tylko zainstalowali kuchenkę ![]() ![]() A Peter dopieszczał Psotkę ![]() ![]() Pojechał z nią do psiego parku ![]() ![]() ![]() A tu Wafel sprawdza wodę ![]() ![]() Peter i Psotka ![]() ![]() ![]() A to dziki koń ![]() ![]() (Anie dzikie konie mi błyszczą jednak ![]() ![]() Spacerkiem do domu ![]() ![]() ![]() Szczotkujemy Wafla ![]() ![]() Czyścimy kopyta ![]() ![]() I Wafel chce pieszczot ![]() ![]() Galopem ![]() ![]() ![]() Ale dużych przeszkód się boi ![]() ![]() Peter i Alison zaniedbali swoje świeżutkie małżeństwo przez przeprowadzkę i remont domu więc trochę czułości sobie pokazali ![]() ![]() Buzi buzi w nowym domku ![]() ![]() Ciemno i zgłodniałem ![]() ![]() ![]() Biedaczek zasnął ![]() ![]() Psotka i jej sny ![]() ![]() ![]() ![]() A tu się przewróciła łamaga mała ![]() ![]() Pierwsza jazda na Waflu ![]() ![]() I Alison próbuje sobie przypomnieć jak to się skakało ![]() ![]() ![]() Przyszedł szop ![]() ![]() ![]()
Starość nie radość, młodość nie wieczność ale SIMY FOREVER!!! Moja Rodzina Newton ma już 25 simów ![]() a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 20.10.2011 - 14:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
|
![]()
świetne historie.
octavessens nie poznałam Zadkowej. Chociaż jej nie lubię, to wyszła Ci świetnie po tej metamorfozie. Ogółem wszyscy macie świetne rodziny.
![]() |
#1134 |
Guest
|
![]()
octavessens - Twoja simka zmieniła kolor włosów?
Justyna- masz już zwierzaki? jej sa słodkie,chyba jednak się na nie skusze. |
![]() |
![]() |
#1135 |
|
![]()
Justyna0307 słodkie zwierzaczki :3
jak dostanę ten dodatek to też opiszę tu historie moich czterech rodzin |
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
|
![]()
Justyna zazdroszczę Ci zwierzaków. Ja muszę się na razie zadowolić pokoleniami i znosić nędzne 2 tygodnie, w których je dostanę
![]() ![]()
![]() |
#1137 |
Guest
|
![]()
Sara zapragneła mieć dziecko. Nie chciała jednak się z tego powodu wiązać. Pogodziła się z Romeo i zaciągneła go do lóżka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
|
![]()
cześć ^^
przedstawiam Wam Jessicę Scream ![]() ona chce pokazać nam swój dom! : D ![]() oto garaż, a w nim Audi S5 i mini siłownia xd ![]() upss ![]() ![]() to jest sypialnia ;p ![]() kuchnia ![]() łazienka.. - CO PODGLĄDACIE?! ![]() - no dobra, teraz tylko umyję zęby i idę spac. dobranoc! ![]() ![]() nazajutrz rano Jess zaczęła czytać ksiązke ![]() potem zrobila pranie.. ![]() i pojechala do silowni swoim audi ![]() wyciskała z siebie siódme poty xdd ![]() ![]() uhh, trzeba się umyć ![]() potem w parku spotkala pewnego Garetta ![]() powiedział jej, że ona jego nie interesuje,wiec dziewczyna go walnęła XD ![]() a potem zbiła. jak myslicie - kto wygrał? xd tutaj dowod na zwyciestwo Jess ![]() - czego ty chcesz kobieto?! ![]() - spadaj kretynie! ![]() do sąsiedztwa wprowadził się niejaki David xd Jess się z nim zapoznała ![]() następnego dnia zaprosila go do domu. zaiskrzylo.. ![]() ![]() po paru tygodniach wprowadził się do niej. teraz pytanie - jak dalej potoczą się ich losy? ![]()
![]() |
#1139 |
|
![]()
Witam. Poprzednia rodzinka mi się rozwaliła, więc musiałam zrobić kolejną. Ta oto
![]() ![]() Simka to Rikki, kot Kix, a pies ciapek (sorry anie, że od ciebie zgapiłam, ale to imię jest słodkie ^^). Tu kilka fotek Kixa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz trochę o Ciapku; ![]() Na spacerku ![]() ![]() Po pewnym czasie do domu wprowadził się Tomek ze swoją **** - husky. Tomka dam potem, a zdjęcie husky daje ![]() (Nie pamiętam jak ona miała na imię, coś na M...) ![]() A tu kilka ogólnych... ![]() Tu jest pewien bug, zdjęcie robione z tab'em ![]() ![]()
![]() |
#1140 |
|
![]()
Cześć....
Już od jakiegoś czasu śledzę losy waszych simowych rodzinek i postanowiłam, że ja też się swoja pochwale. No wiec tak: Obecnie gram dwuosobową rodzina, chłopakiem i dziewczyną którzy od jakiegoś czasu są parą. Lorena wychowała się w małym miasteczku gdzie jej ojciec był burmistrzem. Tak wiec całe swoje dzieciństwo była pod presją otoczenia. Zawsze musiała mieć najlepsze oceny w szkole, nie mogla chodzić na imprezy czy spotykać się ze znajomymi. Jako, że od małego była przyzwyczajona do takiego życia nie buntowała się za bardzo, ale do czasu gdy na studiach poznała pewnego chłopaka który nazywał się Stiven Montgomery. Okazało się, że maja ze sobą wiele wspólnego. Najpierw byli tylko przyjaciółmi ale potem co zaczęło miedzy nimi iskrzyć. Lorena postanowiła przedstawić swojego chłopaka rodzica ale ci oczywiście nie byli zachwyceni jej wyborem. Nieźle się posprzeczali i dziewczyna postanowiła wyprowadzić się z domu. Stiven zaproponował by zamieszkała u niego tak wiec teraz mieszkają razem w niewielkim domu nad morzem w rodzinnym miasteczku Stivena Sunset Valley. A oto Stiven Montgomery ![]() I Lorena Masen ![]() Lorena od zawsze chciała być dziennikarką lecz po presja rodziców nie mogla spełnić swoich pasji.Teraz gdy była już "wolna" cały swój wolny czas poświęcała pisaniu ![]() Stiven natomiast studiował medycynę ![]() Oczywiście nie zapominali także o sobie potrafili całe dnie spędzać w swoim towarzystwie i wcale się sobą nie znudzili wręcz przeciwnie ich miłość kwitła. ![]() ![]() Lorena często przygotowywała śniadania które wspólnie jedli przed wyjściem Stivena do pracy ![]() ![]() A na koniec zdjęcie mojej śpiącej parki ![]() ![]() Zdjęć jest o wiele, wiele więcej ale nie chce was zanudzać tak na jeden raz. Nie jestem sadystka rozłożę tą torturę na raty ![]() Mam jeszcze prośbę. Mimo, że przestudiowałam cały regulamin tego forum i zapoznałam się z prawie każdym tematem obawiam się że mogę zrobić coś nie tak. Tak więc gdyby coś takiego się stało to proszę zwróćcie mi uwagę najlepiej z dokładną instrukcja jak to poprawić. ;D Ostatnio edytowane przez Smile..:* : 21.10.2011 - 15:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|