|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1131 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zadaję sobie dokładnie to samo pytanie!
![]() Ślub piękny, wczasy też, ale nie pokazałaś, czy ich małżeństwo zostało skonsumowane (choć mam nadzieję, że te przytulaski na końcu, to był zaczątek czegoś więcej :>) Dario jest świetny! Coraz bardziej mi się podoba. Cieszę się, że wrócił do Natalki. Słodka z nich para i jak widać, nie potrzebują nie wiadomo jakich luksusów, by się dobrze bawić i wypoczywać. Liczą się pomysły! Czekam na kolejny! Wiem, że może nie zawsze widzisz tu komentarz ode mnie, ale ja zawsze tu zaglądam, bo uwielbiam twoje zdjęcia, historyjki... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1132 |
|
![]()
O jejciu, jeszcze nie napisałam komentarza
![]() No dobra fajna rodzinka, zazdroszczę ci weny na pisanie (okazało się że mimo usuwania mam 5893 zdjęcia ![]()
![]() |
#1133 |
|
![]()
No to pokazuje kolejne zdjęcia
![]() Widoczek jak zawsze... ![]() Natalia ma coraz wiecej czytelników, a jej ksiazki staja siE powoli bardzo popularne. ![]() Oj, a coz to? ![]() ![]() ![]() Oczywiscie tak jak wszyscy podejrzewac moga....Natie spodziewa sie dziecka. Darek "cool'owo" cieszy sie z przyszlego potomka. ![]() Moze i oczekiwanie na dziecko to czas szczescia i radosci, ale bol plecow to juz niezbyt fajna rzecz.. ![]() Kolejne zapoznanie sie z robotem. ![]() Czas pozbierac jajka na festiwalu wiosny. ![]() ![]() Nie obylo sie bez pocalunkow w dzien milosci ![]() ![]() A tutaj Dario smieje sie z ich opalenizny xD ![]() ![]() Opalenizna opalenizna, ale tu chlopak nie mial juz czasu by sie smiac,ale panikowac! ![]() ![]() I tak na swiat przyszedl chlopczyk o imieniu Len. ![]() Jego skromny pokoik z odlozonych simoleonow rodzicow. ![]() Tatusiek ze swoim synem ![]() ![]() ![]() Po raz enty Natie zepsula Komputer z serii "Wszystko po 5 simoleonów"...przynajmniej majsterkowania sie nauczyla :p ![]() Len poszedl spac to trzeba chwile sie zrelaksowac wieczorem przed spaniem ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
|
![]()
Ale u Ciebie pędzi akcja
![]() Zaręczyny jak i ślub urocze ![]() ![]() ![]() Hahah ta opalenizna na pół ciała, tego jeszcze nie miałam w TS3 xD Nareszcie ich bejbi na świecie, słodkooo ^^ Darek teraz takie ciacho, cudownie wygląda z bobasem na rękach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
|
![]()
Zdjęcia, jak zawsze, świetne
![]() Ciekawe co kogo mały Len będzie podobny ![]()
![]() |
#1136 |
|
![]()
Jako, ze leniwa ze mnie bestia, dopiero teraz wstawiam odcinek
![]() Natalia radosnie wynoszaca smieci ;p ![]() Opieka nad malutkim Len'em. ![]() Szopowi zachcialo sie resztek z kolacji i rozwalil smietnik przed domem. Oj niedobry... ![]() Jak sie wali to sie wali wszystko - kran tez szlag trafil ;p ![]() No i Len mial urodzinki, szybko zlecialo. ![]() Bedzie bardzo podobny do tatusia ;] ![]() Nauka siusiania...kiedys musial nadejsc ten dzien. Chodzic tez trzeba sie nauczyc, wspolnie rodzice uczyli synka tego i owego... ![]() ![]() ![]() ![]() Nauke mowienia tez trzeba odklepac. ![]() Pora, ktorej blondynek nie lubial - pora spania. ![]() Niestety miekkie lozeczko i milusia pidzamka zrobily swoje ;p... ![]() Klocki byly ulubionym zajeciem Len'a. ![]() A tutaj Darek jedzie razem z Natalia do....szpitala! Tak, podczas opieki nad Len'em Natie byla w ciazy ;D ![]() Widoczek kolo szpitala. ![]() Nastepnego ranka Natie i Darek juz byli w domu - Mamusia nie zaniedbywala malego Len'a. ![]() ![]() Urodzily sie blizniaczki - Diane oraz Ramona. Pokoik mialy wspolny - skromny, ale wystarczajaco uroczy. ![]() ![]() Chlopczyk zadziwial domownikow zrecznymi dlonmi i wysportowaniem xD ![]() Darek studiowal dalej kulinarnie. ![]() Natalia rozumiala ciezka prace meza, wiec zajmowala sie dziecmi i miala przerwe w pisaniu skiazek. ![]() Nauka "tego drugiego" w toku ;p ![]() Kiedy dzieci poszly wkoncu spac Natie zaprosila kolezanke z wydawnictwa do siebie, pogadaly, poplotkowaly itd ![]() ![]() Na koniec Len pokaze wam swojego dinozaura ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
|
![]()
Jaki piękny miniaturowy Dariuszek aka Len
![]() ![]() Ta mina jak siedzi na kibelku xD To Ci się udało zaskoczyć tą ciążą ![]() jadą do szpitala, Natalia jest albo od tyłu, albo kadr ucięty i większy brzuszek praktycznie był niedostrzegalny ![]() To teraz Len będzie miał młodsze siostrzyczki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
|
![]()
Moi drodzy, mam do was zapytanie
![]() Jak duza ilosc dzieci maja miec Darek i Natalia? 1. Trójkę? 2. Czwórkę? 3. Adopcja? 4. Wyzwanie ile sie tylko da?;p Czekam na wasze propozycje, glosujcie w ankiecie ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 11.12.2014 - 14:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Reputacja: 23
|
![]()
ja jestem za trójką i adopcją, choć masz takie ładne simy że nawet jakbyś im 10 tych dzieciaków narobiła to będę się cieszyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
|
![]()
Dziekuje za glosy w glosowaniu - zawsze jakies urozmaicenie sie przyda w historii
![]() Wedlug sondy najwiecej jest za "jak najwiecej" i za "czwórka". Wezme te 2 opcje pod uwage ;D Zeby nie zanudzac smeceniem, przedstawiam kolejne foty z zycia Bluszczykow. Darek chcial odwiedzic przyszlosc i sprawdzic co tam sie zmienilo u jego przodkow. ![]() Poznal nowych czlonkow rodziny i milo spedzil czas rozmawiajac o gotowaniu i kosztujac smakow przyszlosci. ![]() ![]() ![]() Poznal takze malego Jake'a - urode odziedziczyl ze strony Natalii, to od razu widac. ![]() Maly Len i jego butla z mlekiem. ![]() Darek mimo wielu obowiazkom w pracy zajmowal sie dziecmi kiedy tylko mogl - tutaj z mala Diane. ![]() Natalia zas karmila Ramone. ![]() Kuchnia sie troszke poszerzyla z oszczednosci z pracy, wiec teraz Darek mial wieksze pole do popisu ![]() ![]() Zakupili takze jacuzzi - dobra rzecz na obolale kosci i plecy ;D ![]() Urodzinki nadeszly w nocy, cala rodzina zreszta ![]() Diane: ![]() Ramona: ![]() Nastal poranek, rodzice musieli sie zajac dziewczynkami - tutaj Natalia juz po zmianie wieku. ![]() ![]() Darek tez sie postarzal ![]() ![]() Diane uczy sie chodzic w chodziku. ![]() Ramonka tez nie byla gorsza i ladnie dreptala w chodziku. ![]() Oj ktos tu musi posprzatac smrodki z nocnika ;p ![]() Zanim sie obejrzalam Len takze dorosl. ![]() Wyrosl na pracowitego, pomocnego samotnika z dusza artysty. ![]() ![]() CDN;] |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|