![]() |
#1152 |
Guest
|
![]()
Spoko, będe sie pilnował ( ale Trykuu. nie upomniałeś) regulamin przeczytałem i wiem o tym, ale to był taki mały wyjątek z mojej strony
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A w dobrym tonie leży podziękowanie komuś za pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Guest
|
![]()
To było pytanie do mnie,Björk ..? ^ ^.
Nie chce mi się czytać stu szesnastu stron tego wątku,a więc proszę o odpowiedź ![]() Co trzeba zrobić,by odblokować inne tańce ? Na razie miałem tylko imprezowy,miłosny(?) i jakieś tam.Powiem,że Nraasem sobie podwyższyłem Taniec ;d |
![]() |
![]() |
#1155 |
Reputacja: 10
|
![]()
To jest losowo [?], w sumie, to po co Ci to, sim i tak będzie tak samo tańczył.
![]() |
#1156 |
Guest
|
![]()
szukałam i szukałam, ale konkretnej odpowiedzi nie znalazłam, więc pytam tutaj.
Chce zrobić kilka klubów w Sunset Valley. Nie wiem jak się za to zabrać, w skrzyni jest kilka wieżowców ale chyba tylko mieszkalnych. Czy jest w ogóle możliwość zrobienia klubów w innym mieście? |
![]() |
![]() |
#1157 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Jeżeli znajdziesz coś innego na ten temat to mnie oświeć, bo nie jestem na 100% pewny, ![]() Ostatnio edytowane przez Spectrum : 08.05.2011 - 10:35 |
|
![]() |
![]() |
#1158 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie dotyczące wskrzeszania Simów. Wiem, że trzeba podać duchowi ambrozję - i to go przemieni. Pytanie tylko - jak dołączyć ducha do rodziny - lub zmusić go do zjedzenia tego dania? W internecie wyczytałem, że trzeba czekać na telefon z ośrodka naukowego, ale mimo długiego upływu czasu, nic takiego się nie wydarzyło.
Rodzina mieszka w Bridgeport. Jeśli istnieją mniej legalne sposoby na przywrócenie Sima do świata żywych, proszę - podzielcie się też nimi ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#1159 |
Reputacja: 10
|
![]()
A masz nagrobek sima na parceli? Cierpliwości, a zadzwonią - prędzej czy później.
Na pewno są jakieś kody... Spróbuj pokombinować z TestingCheatsEnabled true...
![]() |
![]() |
#1160 |
Guest
|
![]()
Nagrobek jest - stoi w ogródku - zaraz koło sadzonek, które - mam nadzieję - okażą się Owocami życia
![]() Próbowałem kombinować z tym kodem już w momencie śmierci Sima - ale niestety niczego nie dało się zrobić... Ani z nagrobkiem, ani z Simem, ani ze Żniwiarzem... Zapomniałbym - czy jeśli podam ambrozję duchowi, który obecnie nie należy do rodziny (ponieważ został z niej usunięty przez śmierć), po powrocie do świata żywych będzie mógł dołączyć do rodziny tak, jak wcześniej? Ostatnio edytowane przez Dave : 08.05.2011 - 15:04 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|