![]() |
#1171 |
Reputacja: 10
|
![]()
czy tylko ja nie łapie się w historii powyżej? strasznie to dla mnie zagmatwane.
![]() |
|
![]() |
#1172 |
Reputacja: 15
|
![]()
Też się zgubiłem
![]()
![]() |
#1173 |
|
![]()
shotshe, podoba mi się to łóżeczko, to naprawdę ładne łóżeczko!
![]() EDIT: Kolejne zdjęcia mojej rodziny z Sunset Valley. Grzegorz i Norma Ćwir, z dziećmi, Mariuszem i Nichole, oraz dwiema zebrami, Tito i Nana, oraz **** collie, Lassie.... Na poniższym zdjęciu... Lassie chyba się wydaje, że jest szczeniakiem... ![]() ![]() Śniadanie... Mariusz zapomniał się ubrać! ![]() -Nie przeszkadzajcie mi teraz! Odbieram sygnał od kosmitów! ![]() -Wreszcie znalazłam zwierzaka pod kolor do odzieży! ![]() -Ojej szczurku, tak baardzo cię lubię, że cię wypuszczam! Może nie zje cię żaden kot... ![]() ![]() -I po co ja go wypuszczałam?! ![]() Grzegorz i Norma przygotowują zebry do jazdy w teren. ![]() I wyruszyli, na razie stępem. ![]() Aż dotarli na uroczą plażę... Jakiż to piękny widok! ![]() Miłość kwitnie, zebry się nudzą. ![]() Grzegorz i Norma postanowili puścić zebry luzem, niech same wrócą do domu. ![]() Ponowne wyznanie sobie miłości... jakież to romantyczne... ![]() Grzegorz zaproponował Normie jedzenie na mieście, w uroczej restauracji... Coś chyba jednak jest nie tak... -Kotku, czy mi się zdaje, czy to smakuje jak karma dla psa? -Tę no... To jest karma dla psa! Drobiowa, moja ulubiona... ![]() ![]() Ten wieczór się jeszcze nie skończył... ![]() Lassie w kąpieli. ![]() i BONUSIK, szynszyla w kołowrotku. ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 26.10.2011 - 21:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
|
![]()
Saheli019 wow super się zaczęło
![]() shotshe trochę zamieszanie ![]() ![]() anie_1981 ale z nich romantyczna para ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1175 |
|
![]()
Niektóre bugi EA, są tak tragiczne, że aż zabawne..
![]() Edit: Kolejne fotki Ćwirów. Lassie poznaje jednorożca. Ciągle jakieś stwory się czepiają rezydencji Ćwirów... ![]() ![]() Mariusz i Nichole wybierają się w teren. ![]() ![]() Po drodze minęli bardzo czarnego jelenia... ![]() Poza heroiczna ![]() ![]() Mariusz jest już młodym dorosłym... ![]() Rozdanie świadectw. ![]() ![]() Jakiś kolo opowiada historię o duchach. ![]() -Ty mój maciupeńki, switaśny szinsilku... ![]() Mariusz odkrywa talent muzyczny... ![]() Lassie chyba ma inne zdanie, o jego... talencie... ![]() Zebra się tarza... ![]() ![]() -Gdzieś ty się tak upaprała?! ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 27.10.2011 - 15:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
|
![]()
anie_1981 mina Nichole ze zwierzaczkiem jest cudowna
![]()
![]() |
#1177 |
|
![]()
No bo to jej maciupeńki, switaśny szinsilek...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
|
![]()
anie_1981 Super rodzinka
![]() Może wstawię rodzinę Spencer albo Canning, ale u Spencerów nudy a u Canning'ów... Lepiej przemilczeć.. CIĄGLE się biją ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 27.10.2011 - 18:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
|
![]()
anie_1981 to jest to łóżeczko na samym dole:
![]() Link: http://chomikuj.pl/Justyna211/The+Si...*b3j+dziecka,2 Co do historii to moja pierwsza więc przepraszam.. rzeczywiście zagmatwana ![]() Dobra.. Wimowi i Aschlee urodził się syn Rufus. Więc oprócz chłopczyka postanowiłam mieć bliźniaczki i tak narodziła się Schannel i Jeenie ( w końcu dziewczynki ![]() Rufusa nie mam małego. Schannel: ![]() Jeenie: ![]() Wszyscy razem u rodziców Ashlee: ![]() Ashlee i Wim postanowili nie żyć już na "kocią łapę" i postanowili się pobrać. Zbudowałam im ołtarzyk ![]() ![]() I ślub: ![]() Buzi: ![]() Dzieciaki w nowym domu : ) ![]() EDIT: Rufus: -Uch. Ale się zassało! Aschlee: - Och ale mam wspaniały pierścionek! ![]() ![]() Pozdrowienia dla wszystkich SimFanów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
|
![]()
shotshe teraz już trochę bardziej łapie o co chodzi
![]() Hastings Poprzednie losy: klik klik Wafel dostał piłkę ![]() ![]() ![]() Wafel i Alison wystartowali w zawodach ![]() ![]() ![]() ![]() Peter ciągle się bał jeździć ![]() ![]() Psotka kopała sobie tu i tam ![]() ![]() Przyszedł jakiś przybłęda ![]() ![]() ![]() Postawiłam budę z myślą o przybłędach a Psotka tam poszła ![]() ![]() ![]() Tu następny ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czemu ale Psotka i Wafel co chwile byli brudni :/ wcześniej tak nie było. Co za (...) nie dał zwierzakom poziomu higieny :/ dla mnie mogło by nie być pragnienia np. simy nie mają i żyją ![]() ![]() Peter uczy Psotkę sztuczki "siad" ![]() A Alison uczy się ogrodnictwa ![]() ![]() ![]() A teraz sztuczka "wstań" ![]() ![]() ![]() Psotka wstaje ![]() ![]() ![]() Psotka pozdrawia fanów ![]() ![]() ![]() Psotka i jej poszukiwania skarbów ![]() ![]() ![]() ![]() Pochwała za dobre skoki ![]() ![]() Wafel jako reproduktor ![]() ![]() ![]() Alison ucieka przed Psotką ![]() ![]() ![]() Zabawa w ściganie c.d. ![]() ![]() Przeciąganie liny ![]() ![]() Zobaczyłam pierwszy raz jelonka ![]() ![]() ![]() ![]() Peter zaprzyjaźnia się z Waflem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|