![]() |
#1181 |
Guest
|
![]()
No to ja przedstawiam moją nową rodzinkę
![]() ![]() Rodzina STEWARD Florence wprowadziła się do pięknego domu w Apaloosa Paints, małej i kameralnej mieścinie oddalonej od Sunset Valley gdzie dorastała o 300km ![]() Zawsze marzyła o psie, więc zaadoptowała suczkę rasy Bernadyn o imieniu Baka i przygarnęła od jakiejś starszej babci młodą klacz o imieniu Marika ![]() ![]() Dom ![]() Florence ![]() Baka ![]() Klacz o imieniu Marika ![]() Florence co dziennie rano jeździła konno, z czasem zaczęła to lubić, choć z natury była psiarzem ![]() Zatrudniła się jako policjantka i miała nadzieje, że będzie mogła pełnić służbę w policji konnej Po pracy Florence wraz z Baką często wychodziły do parku nie opodal domu. Obie miały chęć nawiązania znajomości z ciekawymi osobowościami miasta do którego się przeniosły ![]() ![]() Tutaj ze swoją przyszłą przyjaciółką, której imienia jak zawsze nie pamiętam ;D ![]() ![]() Baka bardzo chciała mieć potomstwo, podczas każdego spaceru do parku dokładnie rozglądała się za odpowiednim psem, który byłby godzien dać jej szczeniaki ![]() ![]() No i wreszcie poznała odpowiedniego psa, który zresztą mieszkał na przeciwko ![]() ![]() C.D.N Ps Mam nadzieję, że nie zanudziłem was |
![]() |
|
![]() |
#1182 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na chwilę zostawiam rodziny w AP i SV, i idę do Bridgeport, do rodziny Bling, odłamu rodziny Bard. Od bardzo dawna niczego o nich nie pisałam, więc podaję linka do mojego ostatniego posta z ich zdjęciami KLIK. W Bridgeport to tak nie za bardzo jest możliwość posiadania koni, no a na pewno nie w tej klitce Blingów, dlatego na razie mają tylko psa, papugę i rybki. Rodzina składa się z Freda i Ginger, oraz ich dzieci, Daniela i Martyny... To ta najmłodsza. Od niedawna jest z nimi szczeniak, kundelek o imieniu Szprotka... Dziewczynka
![]() Daniel ze Szprotką... Ciekawe jak będzie wyglądała, gdy dorośnie. Jak na razie to ja nawet nie wiem czy to będzie mały, czy duży pies. ![]() Szprotka przy misce... ![]() Ginger przytula maleństwo. To właśnie Ginger pojechała do sąsiadów po szczeniaka... Pomyślała, że dobrze to zrobi dzieciom. ![]() -Czy naprawdę nie mieli mojego rozmiaru zabawki?! ![]() Śpiące zwierzątko. Jest słodka. ![]() ![]() Oglądamy telewizję. Oczywiście najpierw obszczekaliśmy TV solidnie! ![]() ![]() Fred i Ginger zostawili dzieci i psa ze służącą i poszli do jakiegoś klubu, nie wiem który to konkretnie. Oczywiście pustki jak zawsze. ![]() ![]() ![]() Wracając ze szkoły, Daniel zastanawiał się po co w Bridgeport stadnina, skoro nie ma tu żadnego konia?! ![]() Ale jest piesek! I to taki malutki i puchaty. Szkoda, że zapewne wyrośnie na jakiegoś brzydala... ![]() ![]() Martyna trochę podrosła. Nosi teraz większe pieluchy. ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 29.10.2011 - 09:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
|
![]()
Anie Szprotka jest śliczna. Przypomina mi tego psa z reklamy kremów no tego pomarszczonego (nie pamiętam rasy)
![]() A teraz dalsze losy mojej rodzinki. Lorena naprawdę chciała być dobrą mamą wiec cały czas spędzała na czytaniu książek o dzieciach. ![]() Stiven także nie próżnował i szkolił się w roli ojca. ![]() Był naprawdę troskliwy. Często przygotowywał śniadania, które wspólnie jedli w ogrodzie. ![]() Urządzali też sobie pikniki w parku. ![]() Niby wszystko fajnie ale wielki brzuch dawał się Lorenie we znaki. Stiven oczywiście popróbował pomóc narzeczonej i serwował jej wspaniałe masaże. ![]() Aż nadszedł wreszcie długo oczekiwany moment i o 5 nad ranem Lorena zaczęła rodzic. (uwielbiam te miny przestraszonych simów i rodzących simek;D) ![]() ![]() Po godzinie albo dwóch na świat przyszedł mały chłopiec o imieniu Diego. ![]() Cały dzień leżał grzecznie w łóżeczku ale za to w nocy bez przerwy płakał. Stiven chcąc odciążyć zmęczoną porodem Lorene wstawał dzielnie do synka przez prawie całą noc. ![]() Ale jak to facet, nie wytrzymał długo i kilka razy do Diega musiała wstawać Lorena. A okazało się, że dziecko porostu było głodne, bo inteligentny tatuś śpiewając mu piosenki nie pomyślał, że jeszcze nic jadł. Wiec już najedzony maluszek usnął. Jego rodzice też. ![]() ![]() ![]() Po kilu dniach nadszedł dzień urodzin Diega. Niestety coś się zacięło i musiałam go postarzyć kodem, wiec nie mam zdjęć z urodzin ;(. Diego w wieku pełzającym. ![]() ![]() ![]() ![]() Sesja zdjęciowa z mamą i tatą. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stiven był zachwycony rolą ojcostwa i uparł się, że to on nauczy synka mówić. ![]() Lorena natomiast zajęła się nauka chodzenia i korzystania z toalety. ![]() ![]() W końcu młodzi stwierdzili, że czas na ślub. Diego jest już duży wiec może czynnie uczestniczyć w uroczystości. Na następny dzień odbył się ślub. Niestety nie mam pokoleń czyli także nie posiadam łuku ślubnego. Na szczęście jestem kreatywna i sama go sobie zrobiłam. Co prawda prowizorka ale jest. ![]() Wymiana obrączek ![]() ![]() Pierwszy pocałunek jako małżeństwo ![]() i takie coś... ![]() ![]() A potem impreza na którą Stiven zaniósł swoja ukochana. ![]() ![]() ![]() I zdjęcia państwa młodych(przepraszam, że tak ciemno ale nie było lamp) ![]() ![]() ![]() Na dziś to tyle bo i tak dużo tego. Jak by ktoś chciał to tu są zdjęcia Diega. http://forum.thesims.pl/showpost.php...0&postcount=53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
|
![]()
Einarr czekam na szczeniaczki Baki
![]() anie_1981 szprotka jest cudna ! ale ty masz tych rodzin ![]() ![]() Smile..:* Diego jest słodki ![]() ![]() jeszcze stare losy: Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Rodzina Newtonów była utalentowana muzycznie ![]() ![]() ![]() Mąż Amandy Conor nie chciał odstawać od rodziny i dołączył do grania ![]() ![]() Oh cudowne chwile młodych ![]() ![]() Starsi wcale nie próżnują ![]() ![]() Amanda myje zęby żeby mężowi dać świeżego całuska ![]() ![]() A tu się stroimy ![]() ![]() ![]() Shine rozwija swój talent. Postanowiła trochę pomęczyć kontrabas ![]() ![]() Conor stwierdził, że skoro Amanda się tak stroiła cały dzień to ją zabierze na kolację ![]() ![]() Młodych nie ma więc Shine i Elton pomiziali się w jacuzzi ![]() ![]() Po kolacji młodzi postanowili jeszcze posiedzieć na ławce ![]() ![]() ![]() Gdy Shine i Elton poszli spać Amanda i Conor przejęli jacuzzi ![]() ![]() A tu coś co nigdy mi się nie zdarzyło. Conor pojechał łowić ryby, Amanda malowała na ogrodzie, a Elton i Shine leżeli przy basenie, nagle wyskakuje komunikat coś w stylu "ale zrobiło się ciemno" ! Przełączam na Amandę, a tam plama nad nią, jakiś cień! Szybko zabałam ją z tego miejsca , bo nie wiedziałam co się dzieje!!! O zgrozo jak dobrze, że ją zabralam!!! Elton i Shine patrzą w niebo! ![]() Jak nie hukło!!!! Akurat tam, gdzie była Amanda! Na szczęście odeszła stamtąd! ![]() Na ogrodzie istny armagedon! Wszyscy przeżyli... ![]() A Conor w najlepsze łowi rybki ![]() ![]() Strażacy przyszli jak już same moje simy ugasiły pożar :/ ![]() Po całym zdarzeniu wieczorem Eltona zabolało serce... To chyba był zawał ![]() ![]() Uścisk dłoni z kosiarzem i do widzenia Elton! ![]() Conor bardzo lubił teścia więc ciężko było mu się pogodzić z jego śmiercią ![]() ![]() Amanda była w rozsypce ![]() ![]() ![]() Conor próbował ją pocieszać ale to nic nie dawało ![]() ![]() Shine ukrywała smutek przed dziećmi, lecz było jej bardzo trudno ![]() ![]() To cmentarz Newtonów, leżą tu: Nadia (założycielka rodziny, matka Shine i Dylana), Kai (jej mąż, ojciec Shine i Dylana) i Elton (mąż Shine, ojciec Amandy, Krisa i Lucasa) ![]() Amanda pozbierała "kamyczki" po deszczu meteorytów ![]() ![]() Amanda poszła do domu Lucasa (jej brata), w domu była Ana (żona Lucasa, z którą miał nieślubne dziecko). Zapytała o co chodzi... więc Amanda opowiedziała jak trudno jej bez ojca ![]() ![]() Ana pocieszała Amandę. ![]() Pamięta ktoś że Ana była w drugiej ciąży z Lucasem? urodził im się Nathan ![]() ![]() ![]() A Cleo (córka Any i Lucasa, siostra Nathana, siostrzenica Amandy, wnuczka Shine) stała się nastolatką ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1185 |
|
![]()
Szkoda Eltona, tak fajny staruszek był...
Nie wiem, czy pamiętacie Erick'a i Natalię, rodziców Freda i dziadków Daniela i Martyny? Mieszkają z wyżej wymienionymi członkami familii. Nie zapomniałam o nich ![]() ![]() ![]() ![]() Daniel wraca ze szkoły, a nad miastem wisi smog. Miasto jest ciemne, szare i brudne... ![]() Daniel był na szkolnej wycieczce na komisariat policji. Nakarmiono go tam więziennym żarciem więc nie jest głodny... ![]() Zabawa z psem. ![]() Erick i Natalia oglądają wspólnie gwiazdy... Wspominają stare, dobre czasy, gdy byli młodzi i nic im nie strzykało w kościach... ![]() Natalia układa Martynę do snu... ![]() Arturek się czyści. ![]() Wow, lodziarnia! Młody kupuje sobie loda... ![]() ![]() Seniorzy zwiedzają plan filmowy. ![]() Ależ ja jestem leciutki!!! ![]() ![]() Ludzie tańczą, a pies nie wie co ze sobą zrobić... ![]() No to może trochę... powyję... Szprotka ma cechę "hałaśliwa". ![]() Daniel bawi się z psem. ![]() Martyna bawi się samochodzikiem. ![]() Dziadek i wnuczka... ![]() ![]() Daniel w domku na drzewie. ![]() Daniel staje się nastolatkiem! Tego samego wieczoru, jego rodzice stali się dorośli. Teraz mają już z górki ![]() ![]() Służąca w komorze energetycznej. Jakbyście nie wiedzieli, to jest to cyborg i musi być ładowany co jakiś czas ![]() ![]() Daniel z wyżerką. Jest podobny do dziadka, to bardzo dobrze... ![]() Cyborg-służąca naładowana! ![]() ![]() Ty moja Szproteczko maluśka... ![]() ![]() Nie wiem czy pamiętacie smętną opowieść o Wiktorze Choo, który na parę dni przed śmiercią ożenił się i spłodził syna? Potem, gdy Isaac był nastolatkiem, zmarła jego matka, Nadia. Isaac trafił do rodziny zastępczej, do którejś rodziny Klanu. Spodobał się wtedy siostrze Freda, Susan. Chodzili ze sobą i pobrali się po szkole. Susan zaszła w ciążę i urodziła dwóch chłopców bliźniaków, Miltona i Denisa. Oto rodzina w komplecie. Tylko na chwilę zmieniłam aktywną rodzinę, żeby o nich przypomnieć. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
|
![]()
anie_1981 dziadkowie to umieją zaszaleć
![]() ![]() ![]() ![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Po śmierci Eltona Amanda pocieszała się jedzeniem. (a tak serio to nie wiem co z nią było tyła, a ćwiczyła ciągle:/) No i wyglądała tak: ![]() Zrobiła sobie szybki zabieg odsysania tłuszczu i oto chudzinka, trochę za chuda no ale jej się podobało ![]() ![]() W ubraniu dziennym ![]() ![]() ![]() Przeglądając się u stylisty stwierdziła, że podoba się sobie i już nic nie będzie zmieniać ![]() ![]() Za to biedny Conor (mąż Amandy) musiał ćwiczyć , we wojsku potrzebują silnych mężczyzn ![]() ![]() Conor widział, że coś Amandę trapi: C: "Kochanie co ci jest, jesteś blada" ![]() C: "Chodzi o śmierć twojego ojca? Może powinnaś w końcu odwiedzić jego grób, mogę pójść z Tobą" ![]() A: "Martwię się o mamę, biedna strasznie to przeżywa ale nie chce nikomu się wypłakać" C: "Nie martw się pomożemy jej" ![]() A żeby pocieszyć Amandę popatrzeli w gwiazdy ![]() ![]() I całowali ![]() ![]() Conor musiał wcześnie rano uciekać do pracy. Ale nieźle wyglądał w mundurze ![]() ![]() Ah zawsze coś się psuje, gdy chłopa w domu nie ma ![]() ![]() I znów szara codzienność, mycie zębów, malowanie i próba przetrwania dnia... ![]() Amanda jednak postanowiła odwiedzić ich plażę (Newtoni mają kilka lokali i plażę na własność ![]() ![]() Dylan pyta o Shine jak się trzyma po śmierci męża. Oczywiście Amanda opowiedziała wujkowi że Shine radzi sobie nie najlepiej. ![]() Jako że cała rodzina się zwaliła na plażę to Amanda upiekła hot dogi ![]() ![]() Conor odpręża się wędkując ![]() ![]() ![]() Amanda je z kuzynką Katheriną (córką Dylana i Krissy) hot dogi ![]() ![]() Przyszła też Krissy (żona Dylana, matka Katheriny i Lyndy), mały Nathan (urósł ![]() ![]() ![]() Conor wziął Amandę na naukę wędkowania ![]() ![]() Shine po pracy przyszła do dzieci na plażę. Spotkała brata (Dylana). Dylan pytał o samopoczucie ale Shine upierała się że jest ok ![]() ![]() Amanda napiekła za mało hot dogów więc Shine trochę dorobiła ![]() ![]() Amanda łowi wodorosty ![]() ![]() ![]() Ha ha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HA ![]() ![]() ![]() ![]() I skarb! Gitarę ![]() ![]()
Starość nie radość, młodość nie wieczność ale SIMY FOREVER!!! Moja Rodzina Newton ma już 25 simów ![]() a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 29.10.2011 - 14:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Guest
|
![]()
Moja Kolej!
Na samym początku tylko powiem iż mam simsy w języku Rosyjskim i przez to moje simy mają ruskie nazwisko. Więc tak.. najpierw stworzyłam zwykłą rodzinkę = Matka Elizavietta, Tata Plastik (? lol od razu go zabiłam) i Alicja. Następnie Elizavietta podróżowała do Francji. (Przypomnę iż Alicja była nastolatką i grałam w mieście od podstawy). We Francji Eliza znalazła przystojnego Francuza (nie wspomnę jak się natrudziłam żeby go sprowadzić z tej Francji). No i urodziły się bliźniaczki które najpierw miały Alferda i Artura (ah te ruskie znaczki ><) a potem Josephine i Rosa. Alicja się zbuntowała, ja postawiłam w tym początkowym miasteczku blok i ona się tam wprowadziła z Josephine. Po krótkim czasie znalazła wampira i sama nim została. Wampir zakochał się w Josephine i wraz z nią wycjechał z bolku w którym mieszkali . =Prze bug gry to małżeństwo mi zginęło więc uznałam iż zginęli w wypadku samochodowym=. Krótko po tym wydarzeniu Alicja znalazła sobie chłopaka z którym się ożeniła i urodziła dwie dziewczynki - Isabell i Catherine. Niestety gdy dziewczynki były w wieku normalnego dziecka wybuchł pożar i zginęła cała rodzina oprócz Alicji. Ta zrozpaczona pożegnała się z rodzinnym mieście i wyprowadziła się do miasta z dodatku Po Zmroku. Tam zamieszkała w małym bloku gdzie sama się ledwo mieściła. Pracowała w jako nauczyciel muzyki. Przesiadywała też w dyskotekach i w barach. I tam poznała swojego ukochanego - Daniela. Pracował jako barman. Szybko się w sobie rozkochali i wzięli ślub. Alicja wtedy zmieniła nazwisko z Kirkland na Frino (tłumacz z ruskiego). Gdy okazało się że Alicja jest w ciąży wyprowadzili się do spokojnego miasteczka gdzie mogliby wychować spokojnie dziecko. (Miasteczko z Kariery). Najpierw zamieszkali w małym domku. Urodził się (jak na razie) mój najpiękniejszy sim - Luke. krotko potem następne bliźniczki -Isabell i Anna. Rodzina wyprowadziła się do większego domu. Daniel został strażakiem a Alicja policjantką. Potem następne bliźniaczki = Scarlett i Merique. Luke się zirytował i obwieścił że nie ma zamiaru się wychowywać w domu pełnego bab. No i tak urodziło się ostatnie dziecko - Arthur. Oczywiście Alicja i Daniel byli gwiazdami ich dzieci miały po 3-4 gwiazdki popularności. Dom żył własnym życiem. Gdy wszyscy (oprócz Artura) byli dorośli mieli następujące prace: Luke, Daniel - Strażak, Alicja - Policja, Isabell - Detektyw, Anna - Naukowiec, Scarlett - Złodziej, Merique - Stylista. Luke bardzo chciał założyć własną rodzinę. Podczas jednego z trzęsień ziemi uratował ciężarną wampirzycę. ta się w nim zakochała. Zaraz po urodzeniu dziecka rozwiodła się ze swoim wcześniejszym mężem oraz zmieniła Luka w wampira. Niestety przy trzęsieniu ziemi niechcący ją zabiłam xP. Luke się załamał, bo przecież ta wampirzyca miała dziecko. Dziecko ktos zabrał. Luke obiecał sobie znaleźć mała. Nie znalazł jej nigdy. Krótko potem umarła Alicja i Daniel - ze starości. Siostry Luka i Artura umarły, a oni sami wyprowadzili się w jakieś odludne miejsce. Artur został architektem a Luke łowcą duchów. Luke poznał krótko potem swoja przyszła żonę - Monikę (Tłumacz z ruskiego). razem mieli dwójkę dzieci - Matt'a i Julie (to nie są bliźniaki). Zastanawia mnie czemu Julia ma czarne włosy skoro jej przodkowie mieli brązowe a matka rude. Niestety będąc w wieku dziecięcym mama dzieci utopiła się. Luke się załamał. Zamknął się w pokoju i majstrował. Chciał zbudować maszynę i cofnąć czas. Niestety podpalił się i umarł. Dziećmi opiekował się wujek Arturek. Niedługo potem dzieci dorosły. Matt postanowił zostać gwiazdą muzyczną. Julie znalazła sobie chłopaka, Czata (o.o ?) który był biseksualistą. Zanim zerwał ze swoim chłopakiem ten go zamienił w wampira. A Czat zamienił w wampira Julie. Niedługo potem postarali się o dziecko. Urodziła się jasnobrązowa Clarissa, wampirek. Potem urodziła się jeszcze Emily a Clara została małym dzieckiem. To na tyle. Wstawiam zdjęcia aktualnej rodzinki. Rodzina Frino Arthur ![]() Matt ![]() Czat ![]() Julie ![]() Clarissa ![]() Emily ![]() Arthur jest wujkiem Matt'a i Julie. julie i Matt to rodzeństwo. Clarissa i Emily to dzieci Czata i Julie. Ostatnio edytowane przez Izabel : 30.10.2011 - 09:58 |
![]() |
![]() |
#1188 |
|
![]()
Yyy pogubiłam się....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
|
![]()
strasznie to dla mnie chaotyczne. skąd wzięła się Alicja? najpierw była mowa o Elizie, a potem nagle Alicja wyskoczyła bóg wie skąd... widzę z resztą, że osoba wyżej też nie rozumie akcji twojej opowieści, więc nie czuję się osamotniona. następnym razem postaraj się jaśniej wszystko objaśnić, bo naprawdę pogubiłam się w tym strasznie.
![]() |
![]() |
#1190 |
|
![]()
Izabel ja też się pogubiłam
![]()
Starość nie radość, młodość nie wieczność ale SIMY FOREVER!!! Moja Rodzina Newton ma już 25 simów ![]() a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 30.10.2011 - 11:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|