Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.06.2010, 16:47   #1
Searle

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3-nowosci

Nie podoba mi się pomysł jakiegoś Średniowiecza. Niech mi tu pogodę i zwierzaki dają, a nie jakąś kupę
A tak na serio, to myślę, że jeszcze za wcześnie na gdybanie o nowym dodatku (i jest to plotka), skoro Kariera jeszcze w pełni nie weszła na sklepowe półki.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.06.2010, 22:37   #2
Sherlock
Guest

Mam podobne zdanie jak Searle
I myślę, że te dodatki zaczynają schodzić na psy...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.06.2010, 16:10   #3
Simka18

Reputacja: 10

zgadza się, ta cała trójka schodzi na psy to nie jest, to samo co było w the sims 2 ale może w następnym dodatku dadzą pogodę skoro w karierze dali pranie to kto wie
Simka18 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.07.2010, 20:12   #4
Ilona
Guest

nowa aktualizacja http://www.thesims3.com/community/ne...010#1650964710
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.07.2010, 20:40   #5
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

No nareszcie narzędzie stwórz świat będzie kompatybilne z dodatkiem Kariera.
Wielebny jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.07.2010, 10:06   #6
Ilona
Guest

Teraz Twoje Simy mogą cieszyć się najnowszymi modelemi samochodu Ford Fiesta Movement . Samochody Ford Fiesta i Fiesta Urban Streetscape możesz pobrać za darmo w sklepie Store-ustawiając język angielski.Prawdopodobnie Fiesta Urban Streetscape jest zachętą do zakupu nadchodzących akcesorii "Szybka Jazda",a Fiesta Urban graffiti Style sprawi,ze nigdy się nie zgubisz się w wielkim mieście. Pobierz już dziś!

auta można pobrać stad http://store.thesims3.com/fiesta?int...urceid=eaom695
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.07.2010, 11:26   #7
Łezka

Reputacja: 17

Dziękuję ilono za ten link, bo na prawdę na polskiej stronie TheSims3 nie ma ani zakładki, ani reklamy tych samochodów, co prawda ma ruszyć za 3 godz. "Dzienna promocja", ale wątpię żeby pod tym hasłem kryły się nasze Fordy.
P.S: Wysłałem Ci zaproszenie do znajomych, jestem Kornelius.
stare 15.07.2010, 12:33   #8
Chloé

Reputacja: 11

Mi ten link nie działa, wyskakuje 404. A jak ustawić język strony to niewiem...

edit: faktycznie, że też tego nie zauważyłam
Dzięki.

Ostatnio edytowane przez Chloé : 15.07.2010 - 12:50
Chloé jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.07.2010, 12:45   #9
Ilona
Guest

pod obrazkiem masz opcje wybierz język i ustawiasz na angielski-amerykański,flagi chyba znasz

dzięki Dziurawiec

Nowe oficjalne materiały markowe dla Twoich Simów!

Chwal się gustem muzycznym swoich Simów. The Sims™ 3 oraz Live Nation nawiązały współpracę, aby stworzyć EKSKLUZYWNE, licencjonowane materiały koncertowe dla Twoich Simów! Każdy z tych unikalnych zestawów dla fanów zawiera oficjalne koszulki (męską i damską) oraz plakat. Zdobądź je od tych zespołów i artystów już dziś!

http://store.thesims3.com/brandedCon...tegoryId=12595

Ostatnio edytowane przez Ilona : 15.07.2010 - 12:48
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.08.2010, 18:01   #10
Ilona
Guest

Przenieś się z Simami do czasów średniowiecza!

The Sims Średniowiecze to zupełnie nowy świat Simów, innowacyjne mechanizmy rozgrywki i wiele ciekawostek, które do tej pory nie pojawiły się w serii!

Mamy zaszczyt zapowiedzieć grę The Sims™ Średniowiecze, która przeniesie Simów do średniowiecznych czasów i zaoferuje nową mechanikę rozgrywki. Po raz pierwszy gracze będą mogli tworzyć średniowiecznych bohaterów, podejmą się też zadań typowych dla tej epoki: będą budować królestwo, władać nim lub wcielą się w dowolnego Sima w królestwie. Kreatywność pozwoli graczom doświadczyć dramatycznych historii, romansów, konfliktów i zabawnych chwil.

“Średniowiecze to ekscytujący czas intryg i legend. Okres ten to świetne tło dla nowej serii, nieskończona ilość nowych historii” – powiedział Scott Evans, menedżer Studia tworzącego grę. „The Sims Średniowiecze to zupełnie nowe doświadczenie dla graczy, także tych zainteresowanych elementami strategicznymi, ponieważ mechanika gry umożliwia kontrolę nad całym królestwem oraz wykonywanie questów”.

The Sims Średniowiecze umożliwi graczom zbudowanie średniowiecznego królestwa, kontrolowanie postaci pochodzących z różnych klas społecznych; królów, królowych, rycerzy, magów, kowali czy bardów. Postacie będą mogły wykonywać przeróżne zadania w rodzaju wykucia legendarnego miecza, zaaranżowania małżeństwa, odnalezienia fontanny młodości czy obrony królestwa przed złym czarnoksiężnikiem. Każde zadanie można wykonać na różne sposoby, w zależności od tego, jakim bohaterem gracz będzie sterował.

Los królestwa leży w rękach graczy. Mogą oni budować je poprzez wewnętrzny rozwój lub imperialistyczne zapędy i podbijanie ościennych terytoriów. Do graczy należy także wybór questów, w których będą chcieli wziąć udział. Mogą spróbować zdobyć sławę czy na przykład skupić się na polepszaniu sytuacji swoich podwładnych. Wybór należy tylko do nich. Wraz z rozpoczęciem każdej nowej rozgrywki, gracze mogą przeżywać zupełnie inne historie.

W grze połączono wiele różnych elementów: od questów, poprzez różne elementy właściwe dla średniowiecznego świata. Gracze mają możliwość kształtowania każdego nowego bohatera pojawiającego się w królestwie, z jego wadami i zdolnościami. Do graczy należy nie tylko wypełnianie zadań, ale także codzienna opieka nad postacią – dbanie o jej zdrowie, prowadzenie handlu czy wykucie zbroi. Od opieki nad własnym dzieckiem, po udział w rycerskich turniejach.

więcej tutaj http://www.thesims3.com/community/ne...010#1531741736
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania