![]() |
#111 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzisiaj przybywam z nowym simem w dwóch wersjach (nie mogę się zdecydować na jedną
![]() Wersja I, którą nazywam Brucem Waynem (chyba nie muszę go nikomu przedstawiać): ![]() ![]() ![]() ![]() I wersja II (pierwotna) - Christophe Gauthier, młody arogancki hedonista, prowadzący sławną sieć kurortów. ![]() ![]() ![]() Przepraszam za dziwnie wyglądające ramiona i szyję - wina pozy, a nie mogłam się powstrzymać. ![]() ![]() No i mały bonusik dla chętnych (żeby nie było, że jaką goliznę propaguję bezpośrednio na forum). ![]() Dzięki. Ostatnio edytowane przez Letown : 01.10.2013 - 00:21 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#112 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jakie genialne usta! wow pieseł wow!
Jakie genialne soczewki! wow pieseł wow! Jaki genialny swytr! wow pieseł wow! Jakie genialne polika! wow pieseł wow! Jaki genialny profil! wow pieseł wow! uszanowanko; wow; brakuje mi zdjęcia półprofilu, na którym oglądałbym piękne 'wciagniete' polika, bo cos mi sie wydaje, ze takowe ma. A, no i chyba nie musze ci mowic kogo mi przypomina drugie wcielenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
|
![]()
w obydwoch wersacj nie podobaja mi sie oczy - sa za male i nienaturalne, reszta bardzo okej.
za to przejrzalam pare stron i wedlug mnie najbardziej urocza, mimo ze ma strasznie chlodne, puste oczy - podoba mi sie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
|
![]()
Love, błagam, nie obrzydzaj mi Christophe'a Jaredem |D
Dzięki. ![]() omega, nie podobają mi się duże oczy, więc nikt u mnie takich nie ma. ![]() Drugiego zdania za Chiny nie mogę pojąć, chyba coś zgubiłaś. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
|
![]()
Letown, no wreszcie coś nowego od Ciebie!
Wykonanie jak zawsze boskie. Mi bardziej podoba się wersja pierwsza, nie znoszę blondynów, zwłaszcza takich tlenionych ![]() Bonusik przyjemny ![]() ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
|
![]()
Jej, wyszedł niemal idealny. Chyba nie będę oryginalna, jeśli przyznam, że jest to kawał dobrej roboty.
Zdecydowanie wolę wersję II, chociaż obie są świetne. No i rzeczywiście na ostatnim zdjęciu trochę mu ramiona wygięło, ale nie zwraca się na to uwagi, w każdym razie nie przed przeczytaniem Twojego komentarza dotyczącego zdjęcia. :3 Także tego, nie mam nic do zarzucenia, wyjątkowo realistyczny, takich simów brakuje, nie plastusiowych, wyglądających po prostu jak ludzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]()
OMG, cudownie ci wyszedł. *.*
Nie będę się rozwodzić nad jego urodą, poprzednicy wszystko bardzo ładnie ujęli. ![]() Zazdroszczę talentu. :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
|
![]()
Wyszli Ci świetnie. Strasznie podobają mi się ich usta ( takie kacze dziobki)
![]() Oczy według mnie mają za jasne, ale może by mnie nie drażniło gdyby były większe. Bardzo mi się podobają zdjęcia, na większości z nich obaj mi przypominają księcia Karola. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
|
![]()
hahaha, tak, w drugim zdaniu chodzilo mi o Marthe, wybacz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
|
![]()
Osobiście wybrałabym tę drugą, pierwotną wersję.
Powiem też, że w końcu jakiś sim naprawdę wygląda jak facet! Nie mam się czego czepiać, jest super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|