![]() |
#1211 |
Reputacja: 10
|
![]()
C jest najładniejsza, bo nie jest to "grzeczna dziewuszka"... Kojarzy mi się z Amandą z Tomb Raider Legend i TR Underworld, nie wiem dlaczego...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1212 | |
|
![]() Cytat:
Ja jestem wciąż ciekawa czwórki, chciałabym już na własnej skórze przekonać się co to jest za twór...albo potwór ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]()
Tu nie chodzi o to, że gracze kupujący TS bo seria są głupi. Problem w tym, że tacy jak w/w napędzają zachowania typu "zróbmy wszystko na odwal, gracze i tak kupią każdy ochłap", przez co później mamy takie perełki jak zabugowane i ohydne TS3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Poza takimi wyjątkami, sądzę, że ludzie raczej nie kupują czegoś co nie jest im potrzebne, zwłaszcza jeśli to sporo kosztuje. Nie powiedziałabym też, że trójka jest "ohydna", to chyba lekka przesada. Co do błędów w grze, to każda gra ma ich mniej lub więcej. Trójka oczywiście również je ma, ale nie wydaje mi się, aby było ich tak dużo, żeby nazywać ją ohydną. Ja praktycznie nie zauważam błędów w swojej grze, a jeśli już się pojawiają, to nie bardzo przeszkadzają mi podczas zabawy.
![]() |
![]() |
#1215 |
Administrator
|
![]() ![]() Jak dla mnie już to jest wystarczające. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
|
![]()
Sorry ale teraz to nie rozumiem, co niby jest nie tak z tymi zębami?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Administrator
|
![]()
Nie zęby, a usta. Uśmiech a'la rżący koń + wciągnięte usta do środka twarzy wcale nie jest fajny.
![]() EDIT: Już pokazywano te zdjęcia Belli? https://31.media.tumblr.com/38f904ee...4uwo1_1280.png Ostatnio edytowane przez Caesum : 14.05.2014 - 10:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
|
![]()
Sporadycznie widuję w trójce uśmiech "rżącego konia", a nawet jeśli, nie przeszkadza mi zupełnie. Bo niby w czym? Czy to utrudnia mi grę, lub psuje. Otóż nie
![]() A jeśli już porównywać zęby z trójki i z czwórki, to te trójkowe jakby nie patrzeć, są bardziej zębiaste ![]() Gdybym już miała czepiać się wyglądu trójkowych simów, to chyba tylko tego, że w grze nie wyglądają tak samo jak w trybie tworzenia, że wypieszczone buźki rozmywają się. Jednak nadal nie psuje i nie utrudnia mi to gry ![]() Nawet simowy zez podczas zmiany grupy wiekowej nie robi na mnie złego wrażenia, po prostu mnie bawi ![]() Edit: Caesum tego zdjęcia Belli jeszcze nie było. Jest też nowy avatar: http://sims.arhn.eu/wp-content/uploa...5/Pafgk4_r.png http://sims.arhn.eu/wp-content/uploa...JUCYAAtFkL.png Trzeba przyznać, że ta wysoko podniesiona brew wygląda co najmniej dziwnie.
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 14.05.2014 - 10:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Administrator
|
![]()
Mi utrudnia, i to strasznie. Wyobraź sobie tworzenie simki cały dzień, ustawianie jej i tworzenie sceny do zdjęcia, by potem okazało się, że podczas większości animacji simka ma na twarzy derpa.
![]() A co do tego nowego avatara - to jakiś update włosów, czy może pokazują, że będzie można zmieniać ich kolor? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
|
![]()
Mimo wszystko da się sima złapać z ładną miną. Ja jednak nie tworzyłam w simach nigdy jakichś wielkich scenariuszy, więc łatwiej mi ignorować głupie miny, czy nawet złe oświetlenie. Ja gram i jedynie robię zdjęcia z rozgrywki, a przy tym nie ma znaczenia jaką sim ma minę
![]() Oczywiście rozumiem, że może to komuś przeszkadzać czy utrudniać zabawę, bo to zależy jak się kto grą bawi. Może w czwórce simowi scenarzyści będą mieli łatwiej ![]() Co do avatara też zastanawiałam się o co chodzi z tymi włosami. W pierwszej chwili pomyślałam, że może to kwestia oświetlenia, ale przecież pozostałe kolory są na obu zdjęciach bez zmian. W związku z tym ... huraaa, będzie można zmieniać kolor włosów ![]() A co do Belli to trzeba przyznać, że niezła z niej laska. Figura w kształcie klepsydry, powłóczyste spojrzenie, pełne, zmysłowe usta ... Nic dziwnego, że Morti oszalał na jej punkcie, zresztą nie tylko on ![]()
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 14.05.2014 - 11:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|