|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
![]() Jak dla mnie już to jest wystarczające. Ale podziwiam ludzi, którym to nie przeszkadza. No i plus dla czwórki, która to naprawiła.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Sorry ale teraz to nie rozumiem, co niby jest nie tak z tymi zębami?
Mi się te trójkowe zębiska bardziej podobają, bo przynajmniej widać, że to zęby, a nie jakiś ochraniacz na zęby.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
Zastanawia mnie w czwórce to wybieranie sposobu poruszania się Simów, konkretnie jak to będzie wyglądału u Simów urodzonych podczas gry? Będą dziedziczyć chodzenie po rodzicach, czy to będzie jakoś od charakteru zależało? Może od aspiracji? Ostatnio edytowane przez Nezumi : 14.05.2014 - 22:40 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
A ja sądzę, że od nastroju. Smutny sim będzie się garbił, wesoły będzie miał sprężysty krok, wściekły będzie tuptał z zaciśniętymi pięściami i takie tam.
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
Caesum A, no sorry nie wiedziałem że to był screen z dodatku "Zwierzaki".
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Czuję, że w 4 genetyka będzie świetnie funkcjonowała - jeśli matka przykładowo będzie miała prosty nos, a ojciec szeroki to dziecko będzie miało nos prostszy ale troszke szerszy. 50/50, a nie że w trójce dziecko wyglądało jak potwór
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
Nie zęby, a usta. Uśmiech a'la rżący koń + wciągnięte usta do środka twarzy wcale nie jest fajny.
Oczywiście to tylko jeden przykład. Ogólnie w trójce wygląd simów jest okropny, począwszy od stylu graficznego a kończąc na animacjach(jak w/w). Szczególnie w porównaniu do dwójki, która pod tym względem była ok.EDIT: Już pokazywano te zdjęcia Belli? https://31.media.tumblr.com/38f904ee...4uwo1_1280.png Ostatnio edytowane przez Caesum : 14.05.2014 - 11:28 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 14
|
Sporadycznie widuję w trójce uśmiech "rżącego konia", a nawet jeśli, nie przeszkadza mi zupełnie. Bo niby w czym? Czy to utrudnia mi grę, lub psuje. Otóż nie
![]() A jeśli już porównywać zęby z trójki i z czwórki, to te trójkowe jakby nie patrzeć, są bardziej zębiaste ![]() Gdybym już miała czepiać się wyglądu trójkowych simów, to chyba tylko tego, że w grze nie wyglądają tak samo jak w trybie tworzenia, że wypieszczone buźki rozmywają się. Jednak nadal nie psuje i nie utrudnia mi to gry ![]() Nawet simowy zez podczas zmiany grupy wiekowej nie robi na mnie złego wrażenia, po prostu mnie bawi ![]() Edit: Caesum tego zdjęcia Belli jeszcze nie było. Jest też nowy avatar: http://sims.arhn.eu/wp-content/uploa...5/Pafgk4_r.png http://sims.arhn.eu/wp-content/uploa...JUCYAAtFkL.png Trzeba przyznać, że ta wysoko podniesiona brew wygląda co najmniej dziwnie.
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 14.05.2014 - 11:37 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
Mi utrudnia, i to strasznie. Wyobraź sobie tworzenie simki cały dzień, ustawianie jej i tworzenie sceny do zdjęcia, by potem okazało się, że podczas większości animacji simka ma na twarzy derpa.
No i ta różnica w oświetleniu w CAS/pomieszczeniach/w terenie też daje we znaki. Dla kogoś, kto wykorzystuje simy by coś stworzyć jest to naprawdę strasznie irytujące.A co do tego nowego avatara - to jakiś update włosów, czy może pokazują, że będzie można zmieniać ich kolor?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 14
|
Mimo wszystko da się sima złapać z ładną miną. Ja jednak nie tworzyłam w simach nigdy jakichś wielkich scenariuszy, więc łatwiej mi ignorować głupie miny, czy nawet złe oświetlenie. Ja gram i jedynie robię zdjęcia z rozgrywki, a przy tym nie ma znaczenia jaką sim ma minę
Oczywiście rozumiem, że może to komuś przeszkadzać czy utrudniać zabawę, bo to zależy jak się kto grą bawi. Może w czwórce simowi scenarzyści będą mieli łatwiej ![]() Co do avatara też zastanawiałam się o co chodzi z tymi włosami. W pierwszej chwili pomyślałam, że może to kwestia oświetlenia, ale przecież pozostałe kolory są na obu zdjęciach bez zmian. W związku z tym ... huraaa, będzie można zmieniać kolor włosów ![]() A co do Belli to trzeba przyznać, że niezła z niej laska. Figura w kształcie klepsydry, powłóczyste spojrzenie, pełne, zmysłowe usta ... Nic dziwnego, że Morti oszalał na jej punkcie, zresztą nie tylko on
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 14.05.2014 - 12:06 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|