|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
up@ No właśnie szkoda konika był boski a domek wstawiaj,wstawiaj
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Breaux
No to zacznijmy. Najpierw przedstawimy część ludzka, a potem zwierzęcą. Mężczyzna na czele gromadki to Donte, blondynka - Raina, jego żona, a chłopak w niebieskim swetrze do Ken - ich syn (nastoletni). ![]() Tutaj ich drugie dziecko -Lena i arabka Iskra. ![]() No i ogieek Veteran, osiodłany, bo... ![]() ...Ken go dosiada!!! ![]() ![]() A tym czasme Donte przygotowuje Iskrę do przejażdżki. ![]() ![]() ![]() - Iskra, daj kopytko! Ładny konik! - ![]() ![]() No to wsiadamy!!! Tylko na początku nie poszło jak z płatka. ![]() Dziki, piękny źrebaczek przeszedł sobie koło mojego domu. ![]() Przytulasek ![]() ![]() Zmieniamy chód na kłusik! ![]() Ken z Verkiem był pierwszy, a teraz Iskra go przegoniła! Wio, Verek, wio!! ![]() ![]() ![]() Ich cel jazdy - koński park; już niedaleko! ![]() Dojechali! ![]() Nagroda dla Verusia! ![]() ![]() Donte i Iskra uczą się skakać ![]() Veteran nie ma co robić, więc Ken zsiada z niego ![]() Koń również potrzebuje piezczot, więc Ken mu je daje ![]() ![]() Marcheweczka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
@SunnySimmy dokładnie taki sam źrebaczek był przed moim domem o.O
Tu go nawet widać w 0:35 Ostatnio edytowane przez Narutoman : 06.11.2011 - 20:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Może ten źrebaczek to miastowy konik?
![]() Donte i Iskra znowu wyjadą z chaty ![]() ![]() Raina tym razem na Veretanie, no to w drogę! ![]() Nie dogonisz mnie! ![]() A właśnie, że dogonię! WIOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! ![]() ![]() Dobra, zaczekam na Ciebię... ![]() A co porabia Ken... chyba chce zawagarować! ![]() ![]() Jadą razem, ładnie, zgodnie... ![]() Dojechali! Chcieli ćwiczyć na słupkach, ale był tam ładny, biały konik. Donte porozmawiał z jego właścicielką... ![]() Iskrze spodobał się, więc zaczęła nawiązywać z nim kontakty. ![]() Dwa białe koniki! Vercio też jest biały, ale nie ma go tu! ![]() Tymczasem Raina zabrała go na słupki ![]() ![]() Iskra trawkę je ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Słuchajcie, jak nie wiem, czy mam jakiegoś bug'a, ale jeszcze nie widziałam Sima-sąsiada jadącego konno. W ogóle nie widuję za bardzo czyjś zwierzaków, raczej tylko dzikie\bezpańskie. I to nie jest tak, że moi ludzie nie wychodzą z domu. Codziennie jedna lub dwie osoby są z końmi w terenie, do tego w stadninie. A policjanta jadącego konno to już w ogóle nie widziałam
![]() EDIT: Ciąg dalszy, mojej diabelnie nudnej rodzinki z Appaloosa Plains ![]() Moje małżeństwo jak zwykle w siodle. Miałam mały problem z wysyłaniem obojga w teren, bo ciężko jest dwoma sterować na raz, ale wymyśliłam sobie, że mogą razem ćwiczyć w stadninie, na zmianę pokonywać tor przeszkód i trenować z tyczkami. ![]() ![]() ![]() Nie wiedziałam, jaka z tej naszej gosposi akrobatka! ![]() ![]() ![]() Przy posiłku. Aisha ma inną fryzurkę. Prosiła, by pokazać ![]() ![]() ![]() Dzieciaki też potrafią tańczyć... Oczekiwanie na autobus szkolny. ![]() No i niestety przyjechał... ![]() ![]() Klara wróciła po szkole do domu, ze swoim brzydkim chłopakiem, Rubenem... co ona w nim widzi... ![]() ![]() ![]() Chyba troszeczkę się zagalopowali w pieszczotach... I to w łóżku rodziców Klary... ![]() ![]() Ruben jest zadowolony ![]() Martwię się o Aishę, niby ma na maksa malarstwa, a maluje takie rozmazane te obrazy... Nawet służąca lepiej maluje. ![]() Za to Wojtek ładnie rzeźbi, tą rzeźbę zatrzymam, chociaż jeszcze nie wiem, gdzie ją postawię. ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 07.11.2011 - 11:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Anie czyli jednak ciąża będzie? : o : )
Haha, śliczna fryzura.
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Anie a ja jednak widziałam sima jeżdżącego konno ale policjanta już nie
![]() Sorry że wczoraj nie wstawiłam zdjęć ale oglądałam naruto a potem leciała gala EMA w Belfaście i musiałam to oglądać dzisiaj postaram się coś wrzucić a jak nie dzisiaj to jutro po szkole ![]() och...ale się rozpisałam xD |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
No to ciąg dalszy nastąpił...
![]() Co to za trąba powietrzna wciąga Jaśminkę? ![]() Ufff, to tylko siodłanie ![]() ![]() Bezpański piesek. Nawet ładny, ale na razie nie chcę psa dla Martinezów. Myślę nawet o oddaniu Jaśminki do adopcji. Wiem, trochę dziwne, że chcę się pozbyć jednorożca, ale na raz i tak moi ludzie biorą tylko dwa konie w teren, a z "mocy jednorożca" i tak nie korzystam. ![]() O, dziecko już kopie! Dobrze, że Klara ma liberalnych rodziców... Zresztą, to jak mieliby jej zrobić awanturkę, skoro sami wywinęli w jej wieku tego samego orła... ![]() No i znowu trąba powietrzna wciągnęła Jaśminkę. Tym razem ukradła jej siodło... ![]() Młodszy brat Klary, Wiktor, stał się nastolatkiem. Nie jest taki brzydki, jak jego ojciec. No a na pewno jest ładniejszy od chłopaka Klary... ![]() ![]() Brzuszek coraz większy ![]() ![]() Gosposia wyraźnie jest czymś zniesmaczona... ![]() ![]() Wojtek uczy syna latania Gackiem. ![]() -Cześć Ruben, wiem, że masz swoje sprawy, ale musimy pogadać... ![]() Wiadomości o ciąży nie było... Po prostu nie było takiej interakcji. Może to dlatego, że Ruben już dorósł. W każdym razie romansik kwitnie. Klara i Ruben zamieszkają razem, gdy tylko ona urodzi. ![]() ![]() No i brzuch Klary jest już chyba "w szczytowej formie". Wkrótce poród, a dzień później urodziny. Rancho odziedziczy Wiktor. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Masz (nie)stety przechlapane, rogaczy nie da się oddać do adopcji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|