|
![]() |
#1 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Nie wiem jak działała reputacja (kiedy ja się rejestrowałam już jej nie było), ale skoro już kiedyś była problemem, to chyba nie warto do niej wracać.
Od 6 czy 7 lat forum stoi na vBulletinie. A Sim00n był adminem rok temu. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No to zapewne można wprowadzić spoilery (chyba, że jest to związane z takim samym błędem, co problem w działaniu ikonek podczas pisania wiadomości).
A reputacja działa tak, że każdy user innemu użytkownikowi może dawać punkty (plusowe lub ujemne), które później się sumują i wyświetlają ilość pod nickiem. Wiąże się to także z tym, że użytkownik z największą ilością punktów (czyli z najlepszą reputacją) może dostać jakąś range czy cóś ![]() Przykład: Ja dałem Ci, Livko, za zdjęcie warna (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 21.08.2012 - 18:46 |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Aczkolwiek jeśli byłaby możliwość wprowadzenia tego 'podziękowania za post', to jestem za. Żadnych punktów, żadnych statystyk, po prostu taki 'lajk' ;p |
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]()
I znów temat o spoilerach i lajkach zamarł - a szkoda, bo to chyba by się przydało
![]() Ale mniejsza z tym - czy Administracja poprawia w postach rarzonce buendy ortograficzne, czy zostawia takie rzeczy bez zmian? ![]() ![]() No i jak będzie z tym przyciskiem "Lubię to"? :> edit: Cytat:
![]() I dzięki za wyjaśnienie z tymi błędami ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 24.08.2012 - 20:15 |
|
![]() |
#5 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Jeśli jesteś na tyle genialny by włamać się na serwer i wrzucić potrzebne pliki to lajki będą
![]() A z błędami to bywa różnie - zależy od moderatora. Sam czasami poprawiam a czasami zostawiam. To powinno być raczej w interesie użytkownika by jego posty były poprawne na tyle na ile to możliwe. |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
PP - administrator nie ponosi odpowiedzialności za to, co pisze user na forum, o ile jest to zgodne z regulaminem. Jeśli nie - warny, bombaniki i inne fajne rzeczy :>
Poza tym, to, co i jak pisze, świadczy o nim. Administracja ma lepsze zajęcia niż szukanie ortów w postach ![]() U nas na tej wersji skryptu w ogóle da się zrobić lajki? ; o Bo mi się coś nie wydaje. @down: ah, no tak, zapomniałam o naszym wiecznie nieosiągalnym FTP. Ostatnio edytowane przez Liv : 24.08.2012 - 20:57 |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]() ![]() Drobna literówka się wkradła ![]()
#9 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Echem, nie wiem czy ten temat wciąż jest aktualny, ale mam nadzieję, że tak, więc odświeżam.
Patrząc na ilość osób chętnych do udziału w FM do głowy wbiła mi się pewna myśl. Widać tą potrzebę gry, rozrywki, jakiegoś RPGa. Wiem, ze dawniej na forum funkcjonował taki RPG, ale teraz wieść o nim zaginęła. Więc, może po zakończeniu FM, stworzylibyśmy nowego, forumowego RPGa? Z konkretną fabułą, może nie ustawioną, tylko początkowy zarys jest znany, a resztę rozwijają userzy. Co o tym sądzicie?
#10 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|