|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Mam mały problem.Otóż zbudowałem sobie klub dyskotekowy i dałem te głośniki co są wszędzie w klubach ale w moim akurat z tych głośników leci tylko muzyka klasyczna i to zawsze i o każdej porze
Czy macie jakiś pomysł co z tym zrobić?? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Mam tak samo i też nie wiem co z tym zrobić.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
A jak klikniecie na głośniki, to nie można zmienić stylu muzyki? U mnie to zawsze leci Hip-Hop czy coś w tym guście.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Nie ma takiej opcji.
A propos rybek, u mnie tych kupionych w sklepie też nie widać, choć nie mam żadnych modów. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Dzięki Ci! No bo u mnie to jest tak, że wszystkie ryby widać w nowym akwarium naściennym. Totalnie wszystkie. Więc mam tam te 3 nowe gatunki, pływają razem z innymi i jest miodzio. Wszystkie ryby widać też bez problemów w kuli z podstawy. Specjalnie kupiłam rybę "Gurami Całujące" (tylko ten gatunek z PZ da się kupić w sklepie) i wpuściłam do zwykłej kulki.. pływało bez problemów. Ale jeśli chodzi o akwarium z Nowoczesnego Apartamentu... to widać w nim tylko ryby z podstawy i Wymarzonych Podróży. Te 3 gatunki z Po Zmroku nie są widoczne w tym akwarium. Niby nic, ale chciałam sobie zrobić akwarium z samymi Gurami całującymi i się nie da.
Chciałam, jeszcze opisać moją jakże pomocną korespondencję z Obsługą Klienta... No normalnie ich pomaganie graczom jest opracowane do perfekcji, można by pisać o tym legendy... Pytam się, dlaczego nie widać nowych ryb w akwarium z NA, a oni na to, że nie odpowiadają na pytania dotyczące rozgrywki... ROZGRYWKI!? Jakiej rozgrywki, to jest problem techniczny, a nie "jak mam grać.." No ręce opadają. No i spytałam też, czy gra jest w pełni aktualna, jeśli aktualne są tylko podstawa i najnowszy dodatek. Odpisali, że tak, więc wygląda, że niepotrzebnie wariowałam z tymi łatami. Z resztą, to mi się nie zdarzyło jeszcze, żeby instalowanie kompletu łatek pomogło w jakimś problemie w grze. No cóż trzeba czekać na łatę... Najchętniej dorwałabym w swoje ręce Granta Rodieka i jego ekipę i powiedziała im coś bardzo nieprzyjemnego
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
no możliwe że "zapomnieli" o tym,że w PZ dają nowe ryby których akwarium z NA może nie widzieć.
"zapomnieli" też o tym,że windy mogą się zaciąć,że simów czasami teleportuje bógwiegdzie... |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja tam mam normalnie te ryby. Ale jako że mi się nie spodobały, nie używam ich do cieszenia oczu w Akwarium.
|
|
|
|
#9 |
|
|
Jak to możliwe, że jedni mają te ryby a inni nie...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Też mnie to trochę dziwi.
|