|
![]() |
#1 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Tony panem tego domu
![]() ![]() Molly jest do twarzy w krótkich włosach, szczególnie podobała mi się poprzednia fryzura, więc niech tak nie dramatyzuje. Zresztą każdy ślub jest piękny ![]() Ciekawi mnie ten Cecil, chociaż na początku wyglądał mi na taniego podrywacza, to może jednak coś będzie między nim a Sarah.. czekam na więcej ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
o Sarah spotkala chlopca, fajnie, ja lubie jak simy sa w zwiazkach
![]() oby okazal sie super chlopakiem Widze, ze rodzinka moze sie powiekszyc ![]() ![]() Chlopczyk slodziusi malusi, tylko niech tak nie placze. Czekam na nowy ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Ojej, dawno mnie tu nie było. Wszystko zarosło kurzem
![]() Ale sprawy prywatne, zaliczenia... Trochę dużo tego było. A do tego problemy z grą ![]() ![]() Uznałam, że muszę zakończyć jakoś wcześniejszą rodzinkę, nie zostawię Molly i Matta bez zakończenia. Aktualnie całe simsy mi padły już dawno, wcześniej oczyszczałam dysk i nie mam zapisu tej rodzinki. Ale jak gra zacznie funkcjonować, zrobię nową, lekką i przyjazną rodzinkę ![]() No i nadszedł długo wyczekiwany dzień ślubu. Wszyscy dziś chodzili jak na szpilkach, wszystko musiało być dopięte na ostatni guzik. Kiedy wszyscy goście byli już na miejscu, a ceremonia miała odbyć się za kilka minut Sarah dodawała otuchy Molly. - Dasz radę, wierzę w ciebie! http://imageshack.us/a/img39/684/screenshot3gn.jpg No i zaczęło się. W tej chwili oboje byli najszczęśliwszą parą, a wszyscy spoglądali na nich z wielkim wzruszeniem. W końcu razem, po tylu problemach, z których wychodzili razem. ![]() ![]() Aby uczcić zawarcie związku małżeńskiego Matt obdarzył Molly soczystym buziakiem ![]() ![]() Jak już pisałam wszyscy byli wzruszeni ![]() ![]() No i zaczęło się wesele. Czyżby już działał alkohol? ![]() ![]() Tony nie wiedział jeszcze o co chodzi, tylko wtulony w siostrę spoglądał na wygłupy rodziców i innych gości. ![]() Kiedy państwo młodzi mogli już trochę odsapnąć, usiedli razem nad brzegiem morza - Wiesz ile ja na ciebie czekałem? Ale było warto - posumował Matt kładąc głowę na ramieniu Molly. - Kocham cię głuptasie. ![]() Słodkie zdjęcie ![]() ![]() I tym zdjęciem zakańczam historię ![]() Noc poślubna ![]() ![]() Libby edit: Za duże pierwsze zdjęcie!
I waited for you ... Ostatnio edytowane przez Libby : 19.07.2013 - 15:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Mam nadzieję, że Matt się nie zbuntuje i nie postawi Molly ultimatum w stylu "dziecko albo ja" nienawidzę czegoś takiego...
Sarah dorosła. Jej!! Oby jej marzenie związane z Tonym się spełniło. Czekam na next |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Gdy przeczytałem to:
-Z tego co wiem skończył się 2 godziny temu, przykro mi. -Nie ważne, przynajmniej spotkałem piękna dziewczynę. To pomyślałem, że Cecil wiedział, że film się już skończył, ale chciał zagadać do Sarah. Nie wiem czemu, ale ten chłopak mi nie pasuje... Tony jest słodki!!! ![]() Odcinek fajny. Czekam na next ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
I nareszcie ślub! Ależ się na niego naczekaliśmy
![]() ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że nie zostawiłaś tej historii samej sobie, ale z drugiej strony szkoda, że już ją kończysz ![]() Mam nadzieję, że niedługo zobaczę tu twoją kolejną rodzinkę ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
No cóż, ślub nad brzegiem morza piękny
![]() Bardzo dobrze, że skończyłaś tę historię, nie pozostawiłaś jej samej sobie Cx To teraz czekam na nową historyjkę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
fajny odcinek....będzie nowe OJSG?
![]() |
#9 |
|
![]()
Baaardzo się ciesze, ze wreszcie sie pobrali, tak ładnie razem wygladaja i po tylu perypetiach jest happy end
![]() Misia daj nowa rodzinke jak ci sie skoncza problemy z gra, ja niestety tez sie z tym mecze. Tylko nie kaz nam tak dlugo czekac ![]() pozdrowionka cmok mile
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|