![]() |
#1302 |
Reputacja: 10
|
![]()
Styl graficzny bez zmian, ale Simka jako taka mi się nie podoba, ja bym zrobiła ładniejszą!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Reputacja: 14
|
![]()
Znowu ta nazbyt jakby podniesiona brew. To jedyne co mnie w tych simach niepokoi
![]()
![]() |
#1304 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Z tymi brewkami to chyba jakiś fetysz mają. Prawie każdy sim ma coś z nimi nie tak. Mnie szczególnie irytuję brewki u facetów uniesione zawsze w wyrazie trochę smutnego zdziwienia.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
|
![]()
Irbis, ale jak tak poćwiczyć przed lustrem, to ciężko jest unieść jedną brew. Może ta Simka ma dużo punktów charyzmy..?
![]() Caesum, mnie ogólnie denerwuje brak sensownych brwi dla facetów. Wszystkie takie wielkie, krzaczaste a'la Breżniew, no sorry ale marzę o normalnych brwiach dla facetów w Simsach... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
|
![]()
Chyba jestem Simem bo na każdym zdjęciu mam podniesioną jedną brew.
![]() A Simka szczerze powiedziawszy nic nowego nie wnosi, nie wygląda nawet najlepiej z tych co pokazali najbardziej mi się podoba chyba Bella i ta ruda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
|
![]()
Pewne jest, że uniesiona brew to mina, ale jednak zdecydowanie zbyt wysoko jest uniesiona, niemal na pół czoła. Nezumi, czy też tak wysoko podnosisz swoją brew?
![]() anie nie da się nie zauważyć, że ostatnio Twoje komentarze na temat TS4 są nieco bardziej przychylne. Czy sądzisz, że nigdy nie zamarzysz o stworzeniu sima w TS4 choćby z ciekawości? ![]() Fakt, że simka nie wnosi nic nowego, ale zawsze to nowe zdjęcie z czwórki. No i chyba chodzi o to, że możemy zobaczyć, że simy będą mogły być różnorodne. Ta simka faktycznie nie jest zbyt urodziwa, ale pamiętajmy, że to avatary i za simową twarzą kryje się ludzka ![]()
![]() |
#1308 |
|
![]()
Irbis, dla samego obejrzenia gry absolutnie nie będę wydawała 150-200 zł, taka bogata to ja nie jestem. Kraść z neta nie mam zamiaru. Skoro są tacy, którzy przez wygląd Simów nie grają w trójkę, bo coś im tam nie pasuje, to ja należę do tych, co nie grają w czwórkę "bo coś im z grafiką całej gry nie pasuje"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
|
![]()
kij z tym, że pokazano TYLKO tworzenie sima i tryb budowy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
^ Nie całkiem, na samym początku pokazali jakiś gameplay, choć był bardziej w stylu filmiku niż normalnego grania.
Co do samej gry, podoba mi się tryb budowy i tworzenia sima, ale tak jak już wcześniej pisałem - grafika!!! Wprawdzie już ją poprawili i w przypadku simów jest trochę lepiej niż na początku, ale wciąż nad nią cierpię. I znowu pierwsze, co będziemy robić po zainstalowaniu gry, to ściąganie masy defaultów żeby tylko wyglądało to jakoś ciekawiej. No i mam nadzieję, że trawa nie jest już zieloną plamą, bo jak nie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 62 (0 użytkownik(ów) i 62 gości) | |
|
|