|
![]() |
#1 |
Reputacja: 23
|
![]()
Mi się najbardziej podoba Nora.
![]() Jedyne co przeszkadza to brwi, ale to twój styl. Zazdroszczę Ci tych simów, sama nie umiałabym takich zrobić... Wpadam w kompleksy przez Ciebie. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||||||
Reputacja: 11
|
![]() Ile komentarzy! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ************************ A teraz wstawiam kolejną postać. Trochę dziwna z nią sprawa - najpierw chciałam zrobić coś zupełnie innego niż do tej pory i stworzyć taką słodką, eteryczną blondyneczkę w sukieneczce ( ![]() ![]() Z góry uprzedzam, że przesadzony nos jest celowy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Malin : 09.03.2013 - 08:40 |
||||||
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem, czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale ja także obserwuję Twój temat, tylko u mnie zawsze gorzej z komentowaniem.
![]() Simka jest śliczna. Jak zawsze zresztą. Ma bardzo porządne soczewki, te usteczka są naprawdę urocze (ja niestety potrafię robić tylko jakieś zmutowane ![]() Co najważniejsze - urzekająca jest jej delikatność, a zarazem zadziorność. No i kolejny plus za prostą grzywkę (mam jakiś fetysz jeśli chodzi o takie grzywki). Co tu dużo mówić. Darzę Twoich simów tak samo mocną sympatią, co Ty moich, mimo, iż raczej tego nie okazuję. E: Teraz zauważyłam, że na pierwszym zdjęciu przypomina pana Ledgera. (Uwielbia[ła]m go i nadal nie mogę się pogodzić ze świadomością, że nie żyje. ;___; ) Ostatnio edytowane przez Letown : 09.03.2013 - 00:32 |
![]() |
![]() |
#4 | |||||||
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (Ruda wie, ile się nabluźniłam, bo akurat gadałyśmy przez telefon, gdy obrabiałam te fotki xD) Cytat:
1) Eloise -> http://i1048.photobucket.com/albums/...oeemi83/e1.jpg 2) Malika -> http://i1048.photobucket.com/albums/...oeemi83/m1.jpg Cytat:
![]() Serdecznie dziękuję wszystkim za opinię i miłe słowa! Jesteście wspaniali :* ************************************ Dziś powracam z nową postacią. Klimat pierwszych zdjęć trochę się różni od dotychczasowych, ale tak mnie jakoś naszło :> Możecie wierzyć albo nie, ale inspiracją do stworzenia tej simki była... sowa o.O No cóż, w rezultacie z sową ma niewiele wspólnego (no, może oczy), ale efekt spodobał mi się na tyle, że postanowiłam ją pokazać. Wrzuciłam fotki na tumblra, ale pomyślałam, że jak już obrobiłam te zdjęcia, to co mi szkodzi pokazać też tutaj i tym samym odświeżyć temat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
#5 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Olaboga
![]() ![]() ![]() ![]() Naprawdę świetna simka, gratuluję talentu ![]()
#6 |
|
![]()
No nie bez powodu ktoś tu dostał rangę stylera roku :>
Kochana, co ja Ci mogę tu napisać, no co? ![]() Że robisz niesamowite simy? Że mi się mega podobają? Przecież to wiesz ![]() Jak ja mam napisać coś konstruktywnego, pod kolejnym doskonałym simem (a raczej simką), skoro wyczerpał mi się zasób słów? xD Wypada mi kopiować mój pierwszy komentarz, w którym zachwycałam się Twoimi tworami i wklejać Ci go pod każdego nowego sima ![]() No cóż, simka jest boska, taka delikatna ale z zadziorem i to mi się w niej podoba! Czekam na kolejną prezentację! :3 ps. i już szukam tego "komenta z zachwytem" ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
omamo, perfekcyjna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Bardzo wszystkim dziękuję za komentarze. Simka miała właśnie taka być - delikatna, ale jednocześnie lekko zadziorna. Chyba udało się to pokazać, skoro zauważyliście ![]() ******************** A teraz kolejna postać - Malika. Nie jest do końca człowiekiem. Wcześniej nie była zbyt przyjemnym (zwłaszcza wizualnie) stworzeniem :> To jest jej ostateczna, uczłowieczona postać, chociaż charakterek pozostał. Powiedzmy, że tworząc ją, wzorowałam się na pewnej postaci (chociaż dodałam od siebie coś, czego oryginał nie posiada), więc wszelkie podobieństwa są zamierzone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tu "druga twarz" Maliki :> http://i1048.photobucket.com/albums/...emi83/5-13.png Z dedykacją dla Rudzielca ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
no i co ja mam tu napisać? no co? xD
wszystko co chciałabym naskrobać, powiedziałam Ci przez fona ![]() no ale nie wyjdę stąd przecież bez komentarza ![]() nos! ![]() ![]() cała Malika aka Mileena wygląda zajedwabiście, te dodatki, kolczyki, kapelusz, rękawiczki, podziwiam Cię, że chciało Ci się w tym wszystkim grzebać, ja bym nie miała cierpliwości ![]() ona jest po prostu PIĘKNA, nic więcej chyba pisać nie trzeba :3 no i zdjęcie z dedykacji ![]() po prostu się zakochałam! chętnie zobaczyłabym jak odwzorowujesz inne postacie z MK :> ach no i dziękuję za tę dedykację kochana! ;*
![]() |
#10 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
WOW
Malika jest przeeeeeeeśliczna ![]() ![]() ![]()
|
|